Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Várkonyi Dana

9 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy kicsit megkésve, az alábbi bejegyzésben olvashatjátok Andreával készült interjúnkat, akit a májusi hónap HaKöSzösének választott meg szervezetünk.  Szia Andrea, köszönöm, hogy szakítottál időt erre az interjúra. Először is nagyon gratulálok, hogy Te nyerted el a Hónap HaKöSzöse címet ebben a…..
Megrendezésre került az Életrevalók 4. alkalma is május 22-én, vasárnap. A gyerekek egy egészség-sport napra voltak meghívva, aminek a Margit-sziget adott teret. Szerencsére majdnem végig  részese lehettem a programoknak, így beszámolót is írtam a számotokra! :) A gyerekek a…..
Az ELTE-BTK-n lett megrendezve április 28-án az Életrevalók 3. állomása, aminek témája a szexualitás és a szerelem volt.  Úgy éreztük, hogy ez egy nagyon fontos része az életre való felkészítésnek, hiszen ha hallanak is a gyerekek az iskolában a felvilágosító órán néhány információt, nem árthat, ha…..
Megválasztásra került ismét a Hónap HaKöszöse, aki áprilisban Kocsis Mária lett! Itt olvashatjátok a vele készült interjút. :)  - Először is köszönöm, hogy szánsz rám egy kis időt és még egyszer gratulálok ehhez a címhez! :) - Köszönöm szépen, és nincs mit! Kezdjük is azzal, hogy légy…..
A város talán legindokolatlanabb helyén, a VIII. kerületi Tömő utcában található az a nagyon aranyos közösségi kert - a Leonardo -, ahol Dani (az Impulzus egyik oszlopos tagja) jóvoltából márciusban elindítottuk a HaKöSz-Kertet. A Leonardo kert jó nagy területen helyezkedik el, beékelve néhány…..
Másodszorra is megválasztott a Hónap HaKöSzösét és eme igencsak megtisztelő cím birtokosa most Várkonyi Dana lett. Vele is készítettünk interjút, itt olvashatjátok: Szia Dana! Először is gratulálok, hogy te lettél a Hónap HaköSzöse és köszönöm, hogy szántál időt erre az interjúra. Elsőként kérlek…..
A HaKöSz ebben az évben nem csak projektjei kapcsán hoz sok újítást, de a belső működésben is egyre izgalmasabb programok színesítik a tagok mindennapjait. Egy ilyen kezdeményezés eredménye az új programsorozatunk: a Projektek Harca is. Ennek keretei között minden projekt megmutatja magát a többi…..
A héten volt szerencsém beszélgetni Mónikával, akit ebben a hónapban a Hónap HaKöSzösének választottak. Mesélt nekem egy kicsit magáról, az elmúlt hónap feladatairól és élményeiről. Az interjút itt olvashatjátok: Szia Mónika! Először is köszönöm, hogy szánsz rám…..
Március elseje. A tavasz illata lengi körbe az egész várost, így a Budapesti Corvinus Egyetemet is… azaz lengené, de valami különös okból curry-illat árad ki az egyik teremből. Az ember azt hinné, Indiába csöppent. Pedig csak a HaKöSz - Impulzus projektjének – legújabb keletű akciója került…..