Regisztráció Blogot indítok
Adatok
krsolnce

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A veszélyes terroristák ellen nyomozó NBH-nak valami egészen elképesztő vezetése van. A bal sarokban: a frissen nősült Ficsor Ádám miniszter, a jobb sarokban Laborcz Sándor főigazgató, középen meg Iváncsik Imre gombaszakértő államtitkár! Iváncsik 1956-ban született, 1974-ben…..
A Riki-Oh című japán kungfu-filmet egyelőre még nem láttam, de a beágyazott jelenet után nincs az az isten, hogy ne szerezzem be magamnak, mert zseniális, amit a színészek és trükkmesterek művelnek. A poénokat nem akarom lelőni, egy perc az egész, kötelező megnézni. ..
Azt hiszem, ha most elkezdenénk ötletelni, hogy milyen helyzetekben lehet rossz, ha egy nő hónalja szőrös vagy akár csak nem tökéletesen szőrtelen, az első 1000 tippben nem lenne benne az, ami a kissé bomlott elméjű tokiói ogilvyseknek jutott az eszébe. Az Esthe WAM…..
A bizonyíték, hogy Gyurcsány utálata már nemzetközi ;)..
krsolnce 2009.04.08 19:04:29
Eldőlt: az Egyesült Államok következő elnöke Barack Obama lesz, egy remek szónok, egy kitartó és optimista fiatal szenátor, akinek beiktatása történelmi esemény lesz. Ebből az alkalomból ma zene is jár a poszthoz: A világ vezető hatalma, az Egyesült Államok komoly döntések…..
Bence találta MTI-n ezt a kisszínest, ami szerint az egyház sem utasítja vissza egységesen a kendert. Van akinél a hátsó kertben terem "Isten ajándéka": Huszonnégyórás pap- és vadkenderfigyelésbe fogott a rendőrség Bulgáriában narkótermesztés gyanúja miatt. Csak…..
Zseniális videót rögzített a TASZ a múlt heti bécsi ENSZ-drogkonferencián. Egy holland pszichiáter már sokadik alkalommal szegezte a kínzó kérdést az ENSZ Kábítószer- és Bűnüldözési Irodájának igazgatójának: ha Hollandiában 30 éve felnőttek mindeféle para és…..