Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MobilWeekend

68 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Novemberben megvalósulnak azok az IoT ötletek, amelytől - ötletgazdáink szerint sokkal jobb hely lehet a világ. Kíváncsi vagy, milyen világmegváltó gondolatok kerültek be a legjobbak közé? Még nem csúsztál le arróla, hogy részt vegyél a megvalósításban, ha szeretnél az egyik csapat tagja lenni a…..
Szeptemberben nagy sikerrel lezajlott a Mobil Weekend Budapest 2016 konferencia, így most már gőzerővel a novemberi fejlesztői versenyre tudunk koncentrálni! Mivel a versenyt új időpontra tettük át, így még mindig lehetőség van csatlakozni az induló csapatokhoz! November 7-ig várjuk olyan akár…..
Már csak kettőt kell aludni, hogy elinduljon Magyarország eddigi legizgalmasabb IoT és mobilfejlesztői konferenciája! Beszerezted már a jegyed? A programokat, előadásokat megtalálod a honlapon időbeosztás szerint is, ugyanitt tudhatsz meg többet az előadókról. ..
Alakul a Mobil Weekend Budapest 2016 programja, egyre több nagy nevet, illetve rengeteg aktuális és fontos témát harangoztak be a szervezők. Szó lesz önvezető autókról, mesterséges intelligenciáról, virtuális valóságról, emellett digitális terméktervezésről, megvalósításról, különböző…..
Lezártuk a szavazást, és végre az is kiderül, melyik 12 ötlet jutott a döntőbe! Reméljük, hogy a te kedvenced is köztük van, íme a legtöbb szavazatot kapott 12 pályázat.  A nagyobb kaland most kezdődik, ugyanis mától elindult a jelentkezés fejlesztői versenyünkre! A Mobil Weekend Budapest 2016-os…..
Orvosságot adagol, túraútvonalat tervez, vagy éppen megakadályozza a föld vízkészletének elpazarlását. Lezártuk a Mobil Weekend Budapest 2016 ötletversenyét, ahová rengeteg érdekes világmegváltó mobilalkalmazás és IoT ötlet érkezett. A szavazást elindítottuk, ahol a közönség eldöntheti, hogy…..
Mobil Weekend Példák IoT-re 2016.07.22 19:12:30
Legyen szó egészségügyről, természetvédelemről, okos városokról, okos otthonokról, az IoT teljesen behálózza életünket. Ma már nincs olyan a terület, ahol ne lehetne bevetni okos eszközöket, amelyek folyamatosan monitorozzák az életünket és segítik a munkánkat. A nagy tech gyártók kezdenek…..
 Amely szerinted megoldást jelentene egy társadalmi problémára, de még senkinek nem jutott eszébe?..
Van egy újjászületőben lévő 3 napos tech konferencia, amely ízig-vérig szakmai, a kapcsolatépítésre fókuszál és egy lépéssel már a hazai IT piac előtt jár: ez a Mobil Weekend Budapest 2016...
Mobil Weekend Mi is az az IoT? 2016.07.07 08:35:56
Mivel a Mobil Weekend Budapest 2016 fejlesztői versenye alapvetően egy IoT eszköz és egy mobilalkalmazás együttes elkészítését kívánják meg, gondoltuk nem árt, ha kicsit kifejtjük, hogy miről is van szó pontosan... Somogyi Róbert, a Mobil Weekend Budapest 2016 főszervezője az Internet of…..
Tegnap startolt a WWDC, mi pedig szemezgettünk az újításokból. Jó hír a fejlesztőknek, hogy nyílt forráskódúvá tettek pár dolgot, lássuk őket: ..
Június 16-án kerül megrendezésre a 11. Open Academy konferencia a Balabit szervezésében, érdekes és izgalmas fejlesztési témákkal.  A teljes program megtekinthető alább a plakáton, illetve elérhető az alábbi oldalon:https://www.balabit.com/hu/open-academy Ugyanitt lehet regisztrálni is, a…..
A kormány mögött Mindent az utasokért, ha közösségi autózásról van szó, no de a sofőröknek is van pár észrevételük, javaslatuk az Uber kényelmesebbé tételére.....
Forrás: The Verge A Samsung Electronics és az SG Telecom összefogtak, hogy megépítsék az első IoT-n alapuló okos várost...
Nyakunkon a nyár, sorban vesszük ki a szabadságokat, foglaljuk a repjegyeket, szállásokat, böngésszük a legjobb külföldi úticélokat, városokat. Ezt meglovagolva a TripAdvisor és a Google Play Music szövetséget kötött, hogy a legmenőbb desztinációkhoz külön utazós lejátszási listát gyártsanak.…..
Tegnap reggel megtörténtek a nagy bejelentések a Google I/O-n, íme egy összefoglaló, ha lemaradtatok volna a legnagyobb újdonságokról:..
Forrás: The Verge Korábban már volt róla szó, hogy a Windows 10-es PC-ken is megjelennek az Android telefonok frissítései és értesítései...
Forrás: Techcrunch Május 18-tól 20-ig tart a 2016-os Google I/O rendezvény. Vajon min szorgoskodtak az elmúlt 12 hónapban? Ma van az a nap, amikor mindenre fény derül, ami a Google háza tájékán történik, kezdve az automata Androidos autóktól egészen a Tango projektig...
Hamarosan bemutatkozik a Gear Fit 2, a Samsung újdonsült fitnessz karórája. A fejlesztések megtörténtek, már csak apró simítások vannak hátra a nagy bejelentésig...
forrás: Techcrunch Hallottunk pletykákat mindenféle 1 hétig működő iPhone-okról, meg hidrogénnel működő drónokról, amik 10-szer tovább bírták a levegőben, mint az aksival rendelkező példányok. Nos, a pletykák igazak, az üzemanyag alapú hordozható  akkumulátoroké a jövő, a forradalom már a nyakunkon…..
Forrás: Techcrunch A Microsoft tegnap bejelentette, hogy mevásárolja az Olasz székhelyű Solair-t és IoT szolgáltatásait, amit 2011-ben alapítottak...
Igen igen, május 12-én ismét Mobil Weekend Meetup a LogMeIn-ben! A Téma: IoT és M2M megoldások, technikák, bemutatók minden mennyiségben!..
India szeretne pánik gombokat rakni minden telefonra, hogy ezzel csökkentsék a nők elleni erőszakot...
Starbucksék saját emoji gyűjteménnyel készültek az Androidos és iOS-es billentyűzetekhez...
Forrás: The Verge Mostantól iPhone-ra is elérhető a Microsoft szuper billentyűzete, a Word Flow...