Regisztráció Blogot indítok
Adatok
apacuka11

0 bejegyzést írt és 291 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai nap úgy látszik az alternatív megoldásoké, ugyanis most a letöltésekre ajánlott, nemrég megújult Orbit Downloadernek csinálok konkurrenciát. Persze a dolog nem ilyen sarkított, a két program nálam is remekül megfér egymás mellett, egyik sem váltja ki a másikat teljesen.…..
apacuka11 2010.11.27 10:03:30
@t.bernadette: Szerintem sincs rá megoldás...
Chrome-val, meg a chrome+ al műkszik...
apacuka11 2011.07.06 13:39:00
@Tigris: No néé máá Tigri, te még élsz...?
Szia...!Naon hiányoltam má a hangodat olvasni...!Jól vagy...?
Ismét elárasztottak a frissítések, tegnap „lapzártáig” sem tudtam mindent összeírni, olyan hosszú lett a névsor. Van mindenkinek kedvére való, csak győzzön válogatni a 25 frissített program közül. A szokásos ráncfelvarrásokon, hibajavításokon, apró…..
Ha találtál egy olyan linket, ami hibás oldalra mutat, ha nem tudod letölteni a programot, ha valami nem jelenik meg az oldalon, kérlek, írj hibajelentést a dologról, hogy kijavíthassam a dolgot! Köszönöm a segítséget!..
A cél szentesíti az eszközt?avagy mennyit ér mások tragédiája? Divat internetes bűnözésről, csalásokról beszélni, de ez legtöbbször csak egy szines hír az újságban, amin szörnyülködünk, majd olvasunk tovább. Aztán elolvassuk e-mailjeinket, nézegetjük szeretteink friss…..
Egy hetes távközlési mizéria után ismét itt vagyok a legfrissebb program-terméssel. Egy híján húsz alkalmazásnak készült el új változata, tehát a mai választékra sem lehet panasz. Van itt minden, az egészen apró finomításoktól és hibajavításoktól, mint amin a Calibre…..
apacuka11 2010.09.12 18:27:47
@Tigris:
Háát... baxix műkszik-ni...,vagyis nem
működik a dolog, pedig a revo takarított mint állat...
semmi veszélyeset nem csináltam ma, stabilabb a rendszer, mint valaha...
Vírus nincs, hacsak valami tetü pók nem mászott be a gépembe a 10 kilós franciakulccsal...
Egyébként minden kereső fut, csak a chrome,
meg a plus nem...
A faxom sem érti, valami rendszerfajl
bexarhatott itt nekem Mária napból kifolyólag!?
Próbáljak egy javító telepítést talán?
Tigris Freeware Blogja Soluto 2010.06.24 14:04:00
Megvettük a gépünket, és csodák csodája, két perc alatt elindul, villámgyors, azonnal munkára foghatjuk. Aztán telik-múlik az idő, telepítünk rá néhány programot, s a gépünket lassacskán egy csiga is lehajrázza, amikor bekapcsoljuk. Sokak ilyenkor élnek az üresjárattal, és…..
Kicsit megkésve, de ismét itt vannak a heti frissítések. A technika ördöge nem akarta, hogy netem legyen a hét elején, de miután sikeresen újrakábeleztem mindent, jelentkezem ismét. A dolog előnye, hogy hosszú a lista, mindenki találhat kedvére valót.A legnagyobb változás az…..
apacuka11 2010.09.08 11:19:01
@Tigris: Hehe,...lelki kitárulkozás...hehe...
Nem tom hol olvastam,(csak nem valami szekta oldalon, mert oda nem járok)de naon
tetszett, oszt tegnap előkerült, gondoltam
kipróbálok rajtad valami uri geller pszichoterápiát az éteren keresztül...he...
Egy csendesebb hetet zártam a hétvégén a frissítések szempontjából, a szokásos dömping után kicsit rövidebb a lista, de így sincs ok panaszra. A legnagyobb változást a Picasa hozta, a Google fejlesztői igyekeznek a program minden új kiadásánál valami jópofa ötlettel is…..
avagy a pokolba vezető út jószándékkal van kikövezve Korábban írtam egy kezdeményezésről, melynek célja az volt, hogy „Mondjunk le az aug. 20-i tűzijáték élményéről az árvízkárosultak javára!!!”.Elindói, Dóczi-Tóth Eszter és Mernyó Ferenc a facebookon…..
apacuka11 2010.09.01 09:27:37
Az előző tippek és trükkök videóban foglalkoztam azzal a feladattal, hogy hogyan lehet néhány képből kollázst összeállítani a Picasa-ban. Mivel a programnak a kollázs csak kiegészítő funkciója ez, ezért sajnos sok extra beállítást, sablonokat, dekorációs lehetőséget nem…..
Tigris Freeware Blogja FWsim 2010.08.20 10:13:00
Remélem augusztus 20-a alkalmából sikerül meglepnem olvasóimat valami olyannal, amire sosem gondoltak volna. Mindenki készül az ünnepre, de az ország tüzijátéka, illően az állam szerényebb anyagi helyzetéhez és az árvizek károsultjaira való tekintettel, ma este kicsit szolídabb…..
Mivel egy egyéni naptár ideális karácsonyi ajándék, ezért a programot december végén lett volna stílszerű bemutatnom, de sajnos most akadtam rá, talán január végén sem késő, hogy ismertessem. Akinek egy szép és hasznos falinaptár hiányzik az életéből, mert mondjuk nem…..
apacuka11 2010.08.19 08:26:31
@Tigris:
Kombináld össze a T-Kexet a T-Rexel, meg
a Yowindowwal, oszt lesz egy naon faxa
dínós egy évre időjárás előrejelzős naptárunk...(persze névnapokkal...)
apacuka11 2010.08.19 13:34:03
Nem is olyan rég, pár éve a PC-k olyanok voltak, mint egy hajszárító, vagy egy mikrosütő: bekapcsoltad, egyféleképp működtek, néha elromlottak. Manapság a számítógépeknek, az emberekhez hasonlóan „egészségi állapotuk” van, érzékenyebbek a melegre, túlhajtásra.…..
apacuka11 2010.08.11 15:54:27
@Tigris:
Ettől a -128C-tól még a Terminátor 2-esnek is aranyere lenne...(persze a folyékony nitrogén után...)
apacuka11 2010.08.11 15:57:20
@Tigris:
Te Tigri, vedd lejjebb azt a temp3-at...
Szerintem azért voltál beteg....
Nem figyelsz a részletekre?!
Bár az előző maratoni frissítést nem tudom felülmúlni, mára is akadt újdonság bőven. Úgy látszik, a Calibre fejlesztése folyamatos, hiszen hétről héte jelenik meg újdonság belőle, ebből is látszik, hogy most pezsgés van e-book fronton. A hardver-turkálók örülni fognak a…..
A múlt heti második frissítés elmaradt, ezért mindenkitől elnézést kérek. De ami késik, nem múlik, ma egy szokásosnál hosszabb listával jelentkezem. Sok hallgatás után megjelent a történelmet író Winamp zenelejátszó új verziója, és a Notepad texteditor is nagyobbat lépett…..
Tigris Freeware Blogja Felmérés! 2009.11.17 05:34:00
Szeretném a mellékelt felméréssel jobban kiszolgálni látogatók igényeit, ezért kérek mindenkit, hogy szavazzon, hogy miről szeretne még többet olvasni az oldalaimon! Eddigi írásaim során törekedtem arra, hogy a számítógéphasználat minden hétköznapi területét lefedjem…..
apacuka11 2010.07.06 20:45:38
@Tigris:
A szomszédban nincs épületbontás,
esetleg téglagyár?
Má a fejed helyén téglát érzel...
Bogyókat ne szeggyé me szarabbul leszel...
No...
Lilahagyma (sok!) szeletelve, oszt csak
citromot facsarjál reája...(ez komoly)
Esetleg utána 3cent ásványvíz...
apacuka11 2010.07.06 20:59:20
@KlauZulu:
1ébként egy e-mail:
mi él most új honlapunk, hogy ad lenyűgöző becsült
érték adat az Ön vagy bármely más weboldal - ingyen. Ha azt szeretnénk, hogy a kém
versenytársak vagy pénztár mennyit ér a telek van megpróbál ez:
ITT REKI ..
P.S. Ha tetszik az új honlap terjedésének, könyvjelzőt vagy a link hozzá. Az első
20 fő, hogy felad egy blog cikket, vagy hozzon létre egy linket erre az új helyre fog kapni Gold
Tag számla részére szabad ($ 99 érték).
Nem, a webcímre referáló linket se tenném ki, MERT tartózkodás mellett illik.
Vetélytársra akadt a klasszikus zenelejátszó, a Winamp. Gipszfej nevű olvasónk hívta fel a figyelmem erre az igen kellemes kis programra mely méltán tör a neves előd babérjaira. Rég írtam zenelejátszóról, tehát elérkezett az ideje, hogy aki szeretne valami újat kipróbálni,…..
Egy korábbi cikkemben volt már szó arról, hogy a internet-kapcsolatunk sokszor nem a szolgáltató, a rossz hardver vagy a böngészőnk hibájából lassú, hanem azért, mert az internetes címek "lefordításáért" és a forgalom irányításáért felelős DNS-beállításunk nem…..
apacuka11 2010.07.05 16:52:16
@Tigris: 2 sör lesz,
felezünk...
apacuka11 2010.07.05 17:43:56
@Tigris: Két sör nálam annyi, mit nálad 3cent ásványvíz...
Aki már huzamosabb ideje használja a számítógépét, biztosan találkozott a helyzettel, amikor egy ismerősének el kell magyaráznia az interneten keresztül, hogy mondjuk egy bizonyos programban mit kell csinálni, mert a másik fél nem rendelkezett PC-s gyakorlattal. De sok olvasóm épp a…..
Tigris Freeware Blogja levelezés 2010.02.05 12:54:00
ZityiSoft Team [zityisoft@gmail.com], K 2010. 02. 02.  9:46 Üdvözöllek!  Előrebocsájtom, ez a levél nem önfényezés miatt és nem is támadó szándékkal íródott, csupán sértettségből  . Megmondom őszintén, nem esett jól, amit a portablehun.blog.hu-n írtál.…..
Ha csütörtök, akkor frissítések. Forradalmi változásokat ma sem jelenthetek be, de így is tíz program kapott hibajavításokat, apró finomításokat, fejlesztéseket. A nagy durranásokat talán mindenki húsvétra tartogatja? Ki tudja... Mindenesetre lehet, hogy már a heti két…..
apacuka11 2010.07.05 10:59:33
@Tigris:
Baccus előző életemben táltos voltam,
úgyhogy mézes pájinkával kúráljad magad,
addig amíg semmit nem érzel.

Az útmutatás tökéletes, mint mindíg...
KSZI SZPN...
Úgy tűnik, végre tényleg kitört a nyár, remélem csak kevesen olvassák az írásomat, mindenki inkább sütkérezik, pancsol, pihen, vakációját tölti ebben a melegben. Persze délben ajánlatosabb az árnyékba húzódni, és a blogbeli frissítésemet olvasni. Csendesebb hétvégén…..
Ma sem lehet okunk panaszra, szép mennyiség érkezett a frissítésekből, egy híján egy egy tucat új verzió várja, hogy letöltsék. A szívemnek talán a legkedvesebb a ChromePlus 1.4-es verziója, mely már külső letöltőprogramokat is támogat, a Google Chrome-ról való áttérést a…..
Végre megvettétek a kiszemelt bútort, és meg is hozták. Az asszonykának mi sem természetesebb, mint hogy másra sem vágysz jobban, mint hogy a lakást legalább féltucatszor átrendezd, csak hogy kipróbáljátok, hogy ez a szekrény és az az ágy hol nézne ki a legjobban. Persze ilyenkor…..
Szerencsére ma sem szűkölködünk frissítésben, majd' egy tucat érkezett belőlük. A két videokártya-meghajtó, az ATI Catalyst és az NVIDIA Forceware a szokásos apró fejlesztésekkel bővült, a többi program is főleg hibajavításokat és kisebb funkcióbeli frissítéseket…..