Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ló rider

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha a Csíki Sör bosszút forralna, töröltethető lenne-e a Heineken vörös csillagos védjegye? És vajon ugyanaz lenne-e egy másik önkényuralmi szimbólum megítélése a logóban?(a kép pusztán szakmai, szemlélető célú összehasonlítás - kattints a képre a nagyobb mérethez) Az elmúlt hetekben nagy…..
Ló rider 2017.02.23 11:46:18
@igazi hős: Látom, te is csak a címet olvastad el az egész bejegyzésből.
Nemrég előkerült a világunkat gyökeresen megváltoztató találmány, a repülőgép szabadalmi irata. Ez alkalomból a repülést, mint az emberiség történetének meghatározó elemét vettük górcső alá. Csaknem átláthatatlanul bonyolult, de tagadhatatlanul fejlettebb és felvilágosultabb modern világunk…..
A feltalálókat kizsebelik, a közpénzt zsebre teszik, miközben saját kormányuknak is hazudnak A feltalálókat kizsebelik, a közpénzt zsebre teszik, miközben saját kormányuknak is hazudnak - hangzik egy vélemény a kormányhivatalról. Úgy tűnik, hogy az egykori találmányi hivatali kommunista KISZ…..
Korrupciót firtató parlamenti kérdése miatt pereltek be egy képviselőt - pofára esés lett a vége. A kép csak illusztráció, a Német Szocialista Egységpárt kongresszusát ábrázolja..