Regisztráció Blogot indítok
Adatok
p a s s e r

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szálka Gát-Gate 2008.03.27 12:59:00
Kis magyar helyzetkép, Két kerékkel kevesebb, avagy Tisza parton mit keresek és hasonlók(Ezt az írást több, mint egy hónappal ezelõtt fogalmaztam meg hirtelen felindulásból, de hihetetlen volt, hogy így marad a helyzet, ezért aludtam rá inkább, várva a tavaszt, és a…..
Szálka Horgászmagazin design 2008 2008.02.29 03:20:00
 Nem is gondoltam volna, milyen fontos a blogírói szakmában az önuralom. Meg olvastam én, hogy még az 50-es években is a paraszti lakodalmi folklór fontos eleme volt a "véres lepedő" közszemlére tétele, bizonyitandó a szűzen férjhez menetel.…..
p a s s e r 2008.03.26 17:13:26
Hát. Szerény véleményem szerint is full reklám a Sikeres Sporthorgász. Ami nem konkrét hirdetés, az fizettett cikk. Ami ugye szintén hirdetés. A legjobb (technikailag) egy párral ezelőtti szám borítója volt. Kb. 640x480 pixel, A4-re jól felhúzva, ráadásul kb. 2 évvel ezelőtti telefonnal készítve. Simán leírják a folyót pontos jével, tehát se korrektoruk, se normális tördelőszerkesztőjük, grafikusuk nincsen, az egész -20 év feelinggel rendelkezik. Az írások szerintem hótgagyik. Én csak arra gondolok, hogy kezdő horgász vagyok, és szeretnék monnyuk megtanulni egy vacak horogkötő csomót. Ehelyett olvashatom hogy milyen faszául mennek a horgászversenyek (hány százalékot érdekel a horgászok közül?), meg hogy hogy kell számomra elérhetetlen technikákat alkalmazni. (Nem fogok se egy egész hétig boilizni, súlyos tízezreket hajigálva napi szinten a vízbe, sem pedig monnyuk rakósbotozni, me az meg alapból egy kisebb vagyon az összes cuccával.) Ez az egész egy szaros biznisz, 10 perc alatt átlátható összefonódásokkal (és ebbe beletartozik a Halak-Vizek, a borzalmas Sufix magazin és a legtöbb TV-s csoda). Kivételt képez a burleszkes Pecatúra, ami az M1-n hasít, Gaskó Balázzsal az élen. Szerintem az tanulságos, lehet belőle hétköznapi trükköket ellesni és nem a reklámról szól (ráadásul megeszik a halat minifőzőműsor keretében).
Kisírtam magam, végeztem.

Na, új jelszó: catch'n'filézz! :)
A napok óta veszélyesen online mahor aktualitások rovat a forrása (mi más lenne) a hírnek, ami a Magyar Horgász szakírók listájáról és elérhetőségükről tájékoztatja az olvasót, kikkel  a  MOHOSZ  (A206/D) standon lehet találkozni a Fegyver,…..
A faj szerinti tilalmi idő és a méretkorlátozás mellett tegnap délutántól az Úr is védi a balatoni halat, és ez még csak egy azon kuriózumok közül, amelyekkel az idei első öttonnás pontycsúszdáztatás bevonul a telepítések történelemkönyvébe. Dr. Korzenszky…..