Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fülemire

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Féláron esznek. Ráadásul a királyi vár új lakója fordítva fogja a kést, miközben a Gundel szotyimenzáján a vagdalthúst szeleteli. Kedves #Gundel - ez aztán remekmű. Igazi Fine dining...
Elkezdődött hát, a kétharmad atyja megörvendezteti népét könnygázzal karácsonyra, a rendőrök a paprikasprét közvetlen közelről fújták bele a tüntetők arcába, pár lépésre a karácsonyfától, hiába no, egy keresztény ország szép hagyományai elevenednek fel, most újra megismerhetjük, milyen az, amikor…..
  Jött ide egy népcsoport valahonnan a fenetudjahonnából. Megérkeztek, lecuccoltak, jól átbaszták a már itt élőket (fehér ló, Szvatopluk), aztán kajánul vigyorogva még picit próbálták végigrabolni a már-már civilizált városokat, csak aztán levágták a fülüket és hazazavarták őket. Nem sokkal…..
Fülemire 2016.08.01 12:25:47
@a BircaHang Média szerk.: Birka, azért nálad nem betegebb!
Fülemire 2016.08.01 12:29:07
@kerala42: fenyegetésnek ez gyenge!
egyéb a kis tarsolyban van e a szalonna, hagyma mellett?
Fülemire 2016.08.01 15:32:40
@a BircaHang Média szerk.:

"Mónika nem magyar, hanem zsidó nemzetiségű, azaz nem saját népét mocskolja. Érezhető a sértődöttség a magyarok iránt. Ennek természetesen van valós alapja, hiszen családja érintett volt a zsidóirtásban 70 éve. Azaz ez itt egy kisebbségi létben élő ember panasza a többség ellen. Egyénileg persze érthető ez: hasonló zsidóellenes szövegeket hallottam nem egyszer palesztínok részéről, akik komolyan hitték, hogy a zsidók egy XIX. végi kitalált nép. Persze az is ugyanolyan baromság, mint ez.

Birka! hallom, emelte a fizetésedet a fidesz. így már érthető, hogy 24 órázol a PC-d előtt abban a kicsinyke panelben, ott bulgáriában.