Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Papabocs

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Újabb vígjáték érkezik a Viasat3 műsorára, és a csatorna ismét az olvasók segítségét várja a címadást illetően. Az alany a Rules of Engagement című CBS-sitcom, ami eddig három évadot és 35 epizódot ért meg, de jön belőle a negyedik is, valamikor tél végén-tavasz elején.…..
Se. Meg sehol közúton. Mephisto bár tudatában van, hogy hülyeséget csinált, az M5-ösön lesüllyedt annak a szintjére, akit megszivatott, mert az meg agresszív idióta volt. Itt a lehetőség, hogy eldöntsétek, melyikük csinálta a nagyobb marhaságot! Már párszor elhatároztam,…..
Papabocs 2008.04.24 12:10:18
Rendszeres olvasóink tudják, hogy a Playboyból minket sohasem a képek, hanem csakis a betűk, különösen a nagyinterjúk érdekelnek. A májusi számban Vágó Istvánnal közölnek beszélgetést. Azt már többen megírták, hogy elárulta, amit eddig is mindenki tudott:…..
Azt olvastuk a tegnapi Blikkben, hogy Majka, akitől mostanában már tényleg nem lehet elmenekülni sem, ha az ember tévénézésre vetemedik, mert minden rohadt klikkolásra előkerül valahol, 200 000 forintért (vagy 220 000-ért, ebben a cikkíró sem biztos) főz a a TV2 Hal a tortán…..
A kereskedelmi tévék úgynevezett vicces műsorai eddig leginkább a Fábry-Heti hetes-Irigy Hónaljmirigy tengelyen mozogtak, miközben borzalmas próbálkozások buktak meg látványosan, legutóbb a feltámasztott Szeszélyes évszakok. Oké, ezek közül a Fábry vezette Esti Showder olykor…..
Ejött végre az a pillanat, amire úgy 17 éve várok: megfilmesítik Ken Follett Katedrális című monumentális regényét, amit 21 évesen szinte két nap alatt elolvastam, mert annyira magával ragadott a romantikus kalandregény, és rohadtul sajnáltam, hogy vége lett, amikor vörös…..
Papabocs 2008.04.03 12:36:38
Az RTL Klub jó előre beharangozott botránya holnap este a Fábry Show-ban beérik, a magyar polgári és prosztó humor Jay Lenoja a geci és a fasz szavakat is bevetette a műsor sikerének érdekében. Ráadásul mindehhez Tereskovát használták fel, aki ugye a Heti hetesben már…..
autózz! Óvatos duhaj 2008.04.02 08:19:00
Saber1 sztorija az igazolása annak, hogy a tétova vezetési stílus ugyanolyan veszélyeket rejthet magában, mint az, ha valaki minden körültekintést mellőzve törtet előre. Bár ezesetben a kettő némileg ötvöződni látszik. Ez a kis kellemetlenség nemis olyan rég esett meg velem. Egy…..
Azzal mindenki tisztában volt a Kiválasztott nevű szórakoztató gagyiműsor bemutatója előtt, hogy azért az egész országot nem lehet ezzel a kanálhajlítgatós trükkel haknizó faszival megvezetni. Éppen ezért reméljük, hogy aki mégis leült a képernyők elé (és volt belőle…..
Megmondjuk, azért vagyunk. A Chicago Tribune egyik blogja szedte össze tételesen, hogy melyik sorozat mikor tér vissza, tessék eltenni a posztot linkbe, és akkor mindig kéznél lesz. A lista az amerikai vetítési időpontokat tartalmazza. Március 30: Döglött akták…..
Papabocs 2008.03.27 11:40:11
autózz! Ne büntess meg, kérlek! 2008.03.26 14:02:00
Humorral sokmindent el lehet érni az életben. Nem tudom eldönteni, hogy az autó tulajdonosa tisztában van-e ezzel, vagy csak szimplán naív (esetleg egyéb alternatívák). KáVé igazán elcsípte a pillanatot, ami jópár napig tartott. Gondolom azóta már sikerült benzint tankolni és…..
Az árak csak emelkednek a minőség változatlan. Bár efelől is vannak kétségeim... Tygger egy életre megtanulta, hol ne tankoljon ezután. De hogy hol érdemes, az megint egy másik kérdés. Számítógépet számítógépboltból, tévét tévéboltból, üzemanyagot pedig rendes…..