Regisztráció Blogot indítok
Adatok
elekek

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az első tavaszi forduló már régen nem azt jelenti, amit régen. 2009-ben nem beszélhetünk téli felkészülésről, a csapatok nem  újra belevágnak a küzdelmekbe, hanem "csak" folytatják, amit pár napja abbahagytak. Ha jobban is koncentrálnak, az mindössze azért van,…..
Nekünk nagyon nem is kell fokozni a hangulatot, mindenki tudja mi fog következni. Holnap délután erős izgalmi állapotban, tévét bámulva, ide-oda kapcsolgatva, netet nézve fogunk 90 percig együtt lélegezni. A második félidőre várjuk az olasz bajnokikról átkapcsolókat is. Két meccs…..
Kizárván azt a tudathasadásos állapotot, hogy valaki mindkét oldal javára tömeges szavazgatásba kezd, egyértelműen többen voltak, akik számára hirtelen fontos lett a döntő résztvevőinek kiléte. Nem tudjuk pontosan mi volt a fő motiváció. Elvégre egy szerény létszámú…..
Az utolsó harmadban jár a Bundesliga, és a házi szokásoknak megfelelően csak a körbeverések biztosak. Ez a forduló nem dönt majd semmiről, bár megveretjük a Leverkusent és a Schalkét is, semmi perdöntő mellékhatással nem számolunk. A forduló nyitómeccsén már-már…..
Ha valaki számára eddig nem volt világos, hogy hatalmas problémák vannak a La Liga háza táján, az most teljes mértékben megbizonyosodhatott erről. Gyakorlatilag nincs olyan csapat, amelyik teljes mértékben elégedett lehet az idei produkciójával. (reklamálóknak: Zenit…..