Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Viktória Bolla

32 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt hiszem a 2020-as év mindenkinek elég félelmetesen indult. Megrázó hírek tömkelege, vírushelyzet, karantén, bizonytalanság, fejtetőre állt világ.. csupa olyan dolog, amit kismamaként nem szeretne az ember megélni. Amikor megtudtam, hogy babát várok, egy pillanatig se gondotlam, hogy a jól…..
Már bőven a harmadik trimesztert tapossuk, így szerencsére az első trimeszter megpróbáltatási rég megszépültek, ezért arra gondoltam, hogy itt az ideje megírnom a kis beszámolómat róla.  Az előző bejegyzésben ott hagytuk abba, hogy a kezemben fogtam azt a bizonyos pozitív tesztet. Azt gondolná az…..
Már amikor Laura még csak a pocakomban volt, biztosak voltunk benne, hogy egyszer szeretnénk majd neki egy kistestvért. Gyerekvállalás szemponjából -  szerintem tudjátok rólunk - mindketten Dáviddal nagyon tudatosak vagyunk, így több kritériumot is állítottunk magunk elé.. ezek közül az első és…..
VIKTORIA Így lett szép bőröm 2019.09.20 12:41:08
Ha van dolog, amiben rengeteget fejlődtem az elmúlt években, az az arcápolás. Közeledve a 30 felé (khm azért csak szépen lassan) most már nem elég a jól bevált hideg vizes arcmosás, az pedig végképp kizárva, hogy sminkben feküdjek le aludni... Nem fogok hazudni, még mindig rettentően lusta vagyok…..
VIKTORIA BCEFW AW19 2019.04.10 13:11:59
A mai napig emlékszem az első Fashion Weekre, amin részt vettem. Nem sokkal a blog indítása után kaptam rá a meghívót, így akkor még csak az utolsó utáni sorokban állva tudtam figyelni a modelleket. Azóta is töretlenül minden hazai Fashion Weeken részt vettem, hiszen elmondhatatlanul fontosnak…..
VIKTORIA Hétvége Mayrhofenben 2018.10.26 11:01:28
Múlt hétvégén Apukámmal és Laurával kiutaztunk Mayrhofenbe, ahol Anyukám él. Mindig kettős érzésem van ezzel a hellyel. Egyrészt gyönyörű és imádom, másrészt miért van ilyen messze??? Budapesttől kb 720 km, ami azért nem az a táv, hogy kocsibavágja magát az ember és már indul is.  Nagyon kis…..
VIKTORIA ŐSZI OUTFITEK AZ F&F-BŐL 2018.10.19 11:23:18
Instagramon már biztos láttátok, hogy szeptemberben Laurával részt vettünk egy szuper fotózáson az F&F-el, ahol Inezzel, Trixyvel, na meg persze a gyerkőcökkel körbebarangoltuk az Állatkertet. Szuper volt, hogy nem egy feszült műtermi fotózáson próbáltuk meg kordában tartani a gyerekeket, hanem…..
Még tavasz elején fotóztuk ezt az outfitet, de olyan hirtelen lett utána egyből jó idő, hogy nem láttam értelmét akkor publikálni. Így majdnem fél évet vártam, hogy megmutassam nektek az egyik kedvenc összeállításom: rétegek, farmer, és neutrális színek! Kell ennél több? A legjobb stílus tipp, amit…..
VIKTORIA Hétvége Bécsben 2018.09.01 15:34:28
Múlt hétvégén Bécsben jártunk a szülinapom alkalmából. Majdnem egy évet éltem Bécsben, amikor egyetemre jártam, így a legtöbb helyet én már azért ismertem, de most volt először, hogy Dáviddal kettesben jártunk a városban.  Ha Ti is Bécset választanátok úticélnak, összegyűjtöttem nektek egy listát…..
Nagyon vicces, hogy pont én írok erről a témáról 11 dolgot, hiszen valójában azért sajnos nem vagyok a sportolók gyöngye. Mindig nézem a szuper fitt anyukákat és csorgatom a nyálam, hogy mennyire jó nekik. Aztán persze megmagyarázom magamnak, hogy egyébként akár én is lehetnék olyan, ha tényleg…..
Ha megkérdeznétek, hogy mi az magamon, amit a legjobban szeretek (és amivel a legtöbbet foglalkozok :D ), akkor egyértelműen a hajamat mondanám. Nekem legalábbis biztosan felturbózza az önbizalmam az, ha a hajam nem csak úgy lóg, hanem szépen formásan csücsül a fejemen. Rengetegszer írtok is emiatt,…..
VIKTORIA Summer Mood 2018.07.04 11:39:48
Igazi nyári gyerek vagyok, a napsütéses meleg időben érzem magam teljesen elememben. Amikor nem kell túlgondolni az öltözködésünket, hanem egy jól megválasztott csinos ruhát magunkra kapva már léphetünk is ki az ajtón. Ez a Polo Ralph Lauren ruha egy tökéletes nyári alapdarab, ugyanis kiegészítőktől…..
Ezt a szettet még az idei Budapest Central European Fashion Weeken viseltem, és annyira imádtam, hogy utána Zsanival befotóztuk külön azért, hogy ide a blogra is felkerüljön. Igazi kis könnyed, de elegáns összeállítás, amiben nem érzi magát az ember se alul-, se túlöltözöttnek. A finom púder színek…..
VIKTORIA A boldog anyáknak 2018.05.17 13:38:56
  Na a mai bejegyzésemmel biztosan sokaknak nem leszek szimpatikus, de egyszerűen úgy érzem muszáj megírnom ezt a cikket, ugyanis annyira, de annyira unom, hogy még mindig csak és kizárólag az ömlik az emberre az anyaság kapcsán, hogy nincs olyan, hogy harmónikus és boldog anya - mert anyának…..
Na ha volt dolog, amitől sok hajam kihullott, az azt hiszem a hozzátáplálás volt. Kezdve attól, hogy 3 hétig próbálkoztam egy kanál almával, mert általában minden gyerek először azt szereti. Majd jött az, hogy amit én főztem, azt nem ette szívesen, bezzeg a bolti dolgokat imádta. De szerencsére 1…..
VIKTORIA Szia Tavasz 2018.03.28 12:18:08
Engem akkor mostantól nem érdekel milyen idő van kint, nálam mától hivatalosan tavasz van! Úgyhogy hoztam is nektek egy igazi kora tavaszi szettet.  Mostanában egyre jobban szeretem a rózsaszín dolgokat - mondjuk ez gondolom nem újdonság, ha láttad már a Babies on Board számára tervezett kollekcióm…..
Ahogy kiderül, hogy babát várunk, azonnal az első dolgunk fejben listázni azokat a dolgokat, amiket be kell majd szereznünk, hogy a babánknak mindene meglegyen. A következő dolog pedig valószínűleg az, hogy elveszünk a rengeteg információ között és nem tudjuk mi is az, amire tényleg szükségünk is…..
VIKTORIA Back in the game 2018.02.18 13:04:10
  Hello outfitek világa, úgy hiányoztatok!  Végre visszatért a jó (jobb) idő és ezzel együtt az én kedvem is ahhoz, hogy ne csak 6 réteg pulóverben és vastag télikabátban mászkáljak az utcán. Már erőteljesen a tavaszra hangolódok, hiszen a Február már csak pár (khm 10) napos, úgyhogy hoztam is…..
Fekete és fehér ruhája mindenkinek lapul a szekrényében. De hogyan lehet őket úgy hordani, hogy ne legyen unalmas és monoton? Máris mutatom!    A videóhoz kapcsolódóan egy játékot is indítok, amiben most egy személyi stílustanácsadást nyerhetsz tőlem (erről bővebben itt olvashatsz, hogy mi is:…..
Újra itt vagyok az Inspiráló Nők sorozattal, amiben most Bogit - az énjobban blog íróját és barátnőmet mutatom be Nektek. Aki egyébként ügyvédként dolgozik és a futás szerelmese. Ki mondta, hogy mindig csak az elérhetetlen emberek lehetnek inspirálóak? Szerintem sokkal inspirálóbb lehet valaki, akit…..
Még hálaadáskor kezdtem el írni ezt a cikket, aztán azon kaptam magam, hogy 2018 lett.  Egyébként is szuper dolognak tartom, ha az emberek az év vége/eleje felé leülnek és összegzik, hogy mit tanultak az elmúlt évből, valamint, ha a pozitív dologra koncentrálva kiemelik azt, hogy mi az amiért…..
VIKTORIA Mézeskalács minitorta 2017.12.18 09:30:56
A karácsony a legkedvencebb ünnepem. Kiskoromtól mindig ez volt számomra az az ünnep, amit egy megfoghatatlan varázslat jár át. Hiába az egész napos tapintható stressz, a felesleges összezörrenések... szentestére valahogy mindig minden elcsendesült és nem maradt más csak a nyugodt boldogság.…..
VIKTORIA Az idei őszi kedvencek 2017.11.16 20:31:57
El se hiszem, hogy itt vagyok és outfit bejegyzést írok, de képzeljétek a tegnapi nappal hivatalosan készen vagyok a szakdolgozatommal!!! Itt csücsül mellettem az asztalon a kinyomtatott, bekötött verzió. Egyszerűen eszméletlen jó érzés! Így végre bűntudat nélkül pötyöghetek a gépemen olyan…..
VIKTORIA 1 pulóver 11 outfitben 2017.11.12 17:29:16
A Styled by Viktoria Bolla második részében azt mutatom meg nektek, hogy egy oversized pulóvert hogyan lehet 11 féle képpen hordani!     Ha tetszett akkor ne felejtsetek el feliratkozni és kommentben várom a reakcióitokat, valamint, hogy milyen témáknak örülnétek még! :)   @viktoriabolla..
Tavasszal kezdtem el járni a reformer gépi pilatesre, amiről pár képet már biztosan láttatok az instagram oldalamon. Mivel rengeteg kérdés érkezett ezzel kapcsolatban, úgy gondoltam tökéletes lenne ez egy kötetlen 11 pontos formátumban megválaszolva. Természetesen, ha úgy érzitek még valami…..