Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dharmageddon

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
    " Ilyesformán a kommunikációkutatásokban érvényesülő társadalomtudományi paradigmát nem szükséges elvetni. Azt inkább módosítani kellene, egy új, másféle szociálkonstruktivista megközelítésnek megfelelően, ami a társadalom pozícióját és szerepét az univerzális…..
dharmageddon 2016.02.01 12:57:51
@incze: túlfűtötted magad ezért annyi az elgépelés, hogy csak nehezen követhető, amit írsz.

De: mind a szerző (amíg nem tiltották ki innen), mind a doktori iskola hallgatói (amíg szóba álltak veletek) mind a szerző két opponense (az egyik filozófus, tudásszociológus professzor, a szakma egyik legnagyobb alakja , a másik teológus dogmatika professzor) azt az értelmezést tette magáévá, amit én is írtam.

Most akkor vagy tényleg mindenki rosszul értelmezi a szöveget (kivéve téged persze) vagy neked kellene elgondolkodni. The choice is yours.

A terméketlen vitát megunva maradok tisztelettel, bye all.
dharmageddon 2016.02.01 13:26:40
@Péter 2: értem, igazad van, kár, hogy Karácsony András, az ELTE társadalomelmélettel foglalkozó professzora beszopta ezt a disszertációt veled ellentétben. Írd meg az ODT-nek hogy legközelebb téged rendeljenek ki helyette, hiszen te két mondatban opponálod azt, amit neki 5 oldalban sikerült. Én tanúskodom melletted, hajrá!
dharmageddon 2016.02.01 13:57:19
@Péter 2: reád untam, ha ennyiből nem állt össze, akkor maradsz így.