Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lugosi Dániel

3 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Anti-cukiság Első post 2009.08.04 13:23:00
Sziasztok!A blog célja kb. megegyezik azzal, amit leírásként megadtam.Nem a nőkkel van a gond, szeretjük őket, imádjuk őket, de ettől a cukiságtól már a falra tudok mászni.Remélem naponta tudok jelentkezni a nap leggázosabb cukiságával.Igen, itt fikázás lesz…..
Tíz éves az Index.hu, írtam is róla tegnap. Azt is írtam, hogy retro design volt egy napig: utazhattunk tíz évet az időben, visszafelé. Persze jófajta Indexes megoldással nem volt előre és közben semmi konkrét közlés, mi is ez, csak egy blogbejegyzés - ami nem is Indexes. Nos,…..
A brazil Fernando Miyata alighanem a világ legbravúrosabb gitárjátékosa:  ..
A Magyar Bor Akadémia nyilvánosságra hozta Az Év Bortermelője díj öt jelöltjét. A sokszor hírbe hozott dr. Lőrincz György ismét rajta van a szűkített listán. Az öt kandidátus: Konyári János (Balatonboglári Borvidék), Légli Ottó (Balatonboglári Borvidék), dr. Lőrincz…..
A Webisztánon is írt HH a tavaszi StartUP konferenciáról, ahol befektetők előtt jelenhettek meg a kezdő IT vállalkozások (megérne egy posztot, hogy az előadók találtak-e befektetőt).Most egy hasonló lehetőség előtt állnak a fejlesztők. A PC World és a Figyelő által rendezett…..
A keresőoptimalizálás (SEO) mára az online marketing varázsszava lett. Szeretni vagy gyűlölni lehet, de kikerülni nem. Annyira a Google-re vagyunk utalva (napi 2 millió keresés átlagosan idehaza!), hogy az már lassan kórossá válik. Így aztán a SEO szakemberek értéke egyre nő. A…..
Szemezgettem az aktuális fotópályáztok között és ajánlok néhány érdekeset amire lehet még benyújtani a műveiteket.1. Itt van ugye a korábban már említett Canon Nemzetközi Fotópályázat Hobbifotósoknak. 2. Természetfotósoknak szól az egyik határontúli pályázat a VII. FOTÓ…..
Húsvét szombatján (márc. 22) indul Szipál Péter glamour fotós workshopja. A Hollywoodból hazatért fotóművész előszőr tart kurzust magyarországon. Az első órán még csak egy általános beszélgetés lesz a Művész Úrral, melyen a hallgatókkal együtt meghatározzák a további 7…..
A Canon nemzetközi pályázatot hirdet amatőr hobbifotósok részére portré, tájkép, sport és makro kategóriában. A fotópályázatra 18 európai országból, köztük Magyarországról is várják a jelentekzőket 2008. március 17-től 2008. április 30-ig.A résztvevők a szakmai…..
Budapest Száksz Napirokkant 2008.04.16 11:06:00
Andreas küldte a mai rokkantat. Istenigazából nem meglepő, mégis mulatságos: annyira, de annyira jellemző... Még akár művészi értékkel is bírhat ez a kép: a magányos harcos rendíthetetlenül küzd betegségével, hátulról pedig mintegy milliónyi veszélyként leskelődnek a…..
Az index főoldalán az újból elkészített VUK rajzfilm beharangozó képsoraival találkoztam, íme: És ezzel szemben itt tekinthető meg Dargay Attila korabeli változata. Figyeljetek a szövegre, a zenére, a szereplőkre, a filmszerűségre, vagyis mindenre! Nem találok szavakat arra a…..
Lugosi Dániel 2008.04.10 04:52:37
Nemrég ezzel a felütéssel kaptunk e-mailt egy hazai startup üzemeltetőjétől:   "A www.gisgas.hu egy miniblog-alapó szabadidős profiloldal, ahol a profil tulajdonosa néhány sorokban megírhatja, hogy általában mivel tölti, vagy a jövőben mivel szeretné tölteni…..