Regisztráció Blogot indítok
Adatok
propi

1 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Feltámadtak szocialista barátaink. Ilyenkor vannak csak igazán elemükben. Ilyenkor érzik látványosan jól magukat. Amikor csúsztatni, ferdíteni, szavakat, mondatokat kifordítani vagy meghamisítani kell. Most éppen újra a főmumus, Orbán Viktor mondatait vették elő. Amiket a…..
propi 2008.05.30 22:47:33
Az a véleményem hogy Orbán több kárt okozott az országnak mint a kormány. Az ellenzéknek az a dolga hogy a kormány hibáit feltárja és de nem ugy hogy kivonuluk az országházbol nem javaslunk semmit csak szitjuk a gyülöletet lejáratjuk az ország tekintélyét és betartunk ott ahol csak lehet. A fidesz volt már kormányon de akkor nem volt bátorságuk ahoz, hogy a reformokhoz hozzákezdjenek,és vigan költötték azt a pénzt amit a Bokros által elvégzett szigoritásokkal kezdtek összeszedni.
A hazugságok és csalások tekintetében sem maradt el a fidesz más pártoktól /kaja ibrahim,stb./
Sajnos ebben a szeretcsétlen országban nem lessz
nyugalom és rend amig az ellenzék a szélsőségeseket bátoritja szétszedik kordont, gyülöletbeszédekekkel uszit és az ország nehéz helyzetével nem kivánnak foglalkozni csak a hatalom kell.
Ki kell normális emberi modon egyezni. A hibákat fel kelltárni javaslatokat kell tenni és a kormányt akár szavazatokkal is segiteni ha az ország és nép érdekében történik,és nem gyerekes rosszindulatu és sok esetben kitalált nem igaz történetekkel széditni a jobbsorsra érdemes de szegénységük miatt hiszékeny embereket.
Ha a normális párbeszéd nem történik meg akikor valóban nagy bajok lesznek és az unió elkerül bennünket.
Most még van remény de ne szalasszuk el a lehetőséget. Véleményem szerint Gyurcsány biztosan bennelenne a normális párszéd elinditásában amit már töbször kezdeményezett.
Boldog lennék és gondolom tőbb milió honfitársam is ha például Orbánnal együtt mint magánembererek
leülnének egymással beszélgetésre. Mert Orbán már
1990. környékén felhivta a figyelmet hogy erre a
Gyurcsány gyerekre oda kell figyelni. Azota szerintem sokat fejlődött és gondolom azt senki sem gondolja hogy ne az ország érdekében dolgozna.
Akkor remélem elfogadják egy tapasztalt ember véleményét aki soha semmijen pártba nem voltm, de szeretném a még hátralévő életemet nyugottan a nehézségek ellenére megélni.
Ha elfogadnák meghivásomat szivesen egy első beszélgetésre szeretettel látnám mindkét politikust, akár egy baráti ebédre is.
A kereskedelmi tévék úgynevezett vicces műsorai eddig leginkább a Fábry-Heti hetes-Irigy Hónaljmirigy tengelyen mozogtak, miközben borzalmas próbálkozások buktak meg látványosan, legutóbb a feltámasztott Szeszélyes évszakok. Oké, ezek közül a Fábry vezette Esti Showder olykor…..
peca kamu balatoni haltelepités 2008.03.18 16:39:00
sajnos már hat évtizede a balaton szerelmese és horgásza vagyok de tavaly olyan érzésem volt mintha egy stradon horgásznék. kb. 10 alkalommal egy dévért fog tavasszal ami a legjobb horgászszezon.véleményem szerint a halászatot meg kellene szüntetni törvény szigorával fellépni a…..