Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dezür

1 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
UPDATE: Itt a nagy felindulásban alapvetően keveredett össze a szezon a fazonnal, minthogy a népszerű DJ-razziákat a MAHASZ intézi, továbbá a matricákat is a ők adják az üres adathordozókra. Az Artisjus ettől függetlenül az őket érintő kérdésekben hamarosan önálló posztban…..
Valamikor az éjjeli órákban elhunyt a T-Mobile országos hálózata, az előfizetők nem hívhatók, illetve ők sem érnek el 30-as számot, smsezni nem lehet, bár a mobilinternet állítólag megy. Kommentelők egyáltalán nem megalapozott értesülései szerint egy szoftverfrissítés…..
Új jelentkezőnk van a "Legérzéketlenebb magyar cég" címre. A verseny erős, a mezőny félelmetes vállalatokból áll, de az Invitel az alanti húzásával orrhossznyi előnyre tett szert a vetélytársakkal szemben. Névtelen levélírónk édesapja előfizetett inviteles netre és…..
Dezür 2009.10.15 12:21:30
@Dogdog: ettől függetlenül ott volt a 8 napos lemondási lehetőség. Ezenkívül meg te is fizeted a netet, akkor is, ha nem használod. Vagy teszem azt, ha egy hétig nem használod a netet vagy a telefont, akkor máris mész a szolgáltatóhoz reklamálni, hogy márpedig nem volt használva, úgyhogy annyivel kevesebbet fizetsz vagy mi? Van egy bizonyos rendelkezésre állási díj... Arról nem az Invitel tehet, hogy számlázott egy elhunytnak, mivel nem is tudott arról fél évig, hogy elhunyt!
Zoltán családdal tervezett Balatoni nyaralása nem zajlott zökkenőmentesen: a szállodájukban partizott a Siófokra érkező külföldiek leghangosabb különítménye, ittas turistalányok dörömböltek éjszaka az ajtaján, de hiába reklamáltak, a hotel személyzete csak 10 perc csöndet,…..
Dezür 2009.08.19 11:46:40
@d.hardman: nem terveztem, hogy széthányom a szállást, csak ilyen szintű fegyelmezést még nem tapasztaltam. Egy átlag balatoni szállás esetében odamegy az emberke, megmutatja a tulaj, hogy mi hol van és átadja a kulcsokat. Itt nem ez volt. Minden egyes kis ficaknál elmagyarázta, hogy ezt így és így takarítsuk ki használat után azonnal.

Valamilyen szinten én is tisztaságmániás vagyok, de ennyire azért nem. Arról nem is beszélve, hogy egy szocreál házban mennyire lehet tisztán tartani valamit...
Gábor internetszolgáltatót akar váltani. Egymás közt mondom, örülhet, ha nem szúrják ki a kocsija kerekét, nem keresik meg egyenként a rokonait és nem mutogatják szocialista megyei elnökök képét a kutyájának, amíg vonyítani bír. Gábor direkte jól járt, mert csak annyi…..
Dezür 2009.04.02 11:51:33
@horex: Barátom, te egy kicsit el vagy varázsolva!
A Fogarasi úti OBI képkeretező szolgálata már botladozott nálunk egyszer, akkor a megrendelt keret fatípusával volt a probléma. BuMi72 már a megrendelésnél problémákba ütközött, ugyanis hiába kereste a keretezőt, az sosem volt a helyén. Az OBI Vevőszolgálata szerint persze ott…..
Dezür 2008.12.18 12:31:36
hm
Annyi rosszat voltunk kénytelenek közölni róluk. Annyi jogosnak tűnő panaszt, ügyféllel való packázást, nemtörődömséget. És végre eljött a nap, amikor - szokásunkkal ellentétben - nyiltan szembe kell fordulnunk a felháborodott Naiv Ügyféllel, és azt mondani neki: ez nekünk -…..
Viktória anyukájára rászállt az Invitel, de nincs jó hírünk: tavaly decemberben már posztoltuk Attila levelét, aki egy ilyen ügyben a Hírközlési Hatósághoz fordult és végül a következő tanulságot vonta le: "Tehát kedves Invitel, és többi hasonló telefonos szívatás,…..
Nightshift Music Hamarosan! 2008.03.18 00:17:00
Hamarosan jelentkezek.....