Regisztráció Blogot indítok
Adatok
airopabazta

0 bejegyzést írt és 49 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mandiner blog Kimoderálva 2009.07.12 08:01:00
  Az EP-választásról keresgéltem valamit, így vetődtem el újra a Politika 2.0 blog Mind a nyolc párt fenn van a Youtube-on! bejegyzéséhez. Emlékeztem, hogy annak idején írtam egy középhosszú hozzászólást a poszthoz: többek között arról, hogy miből lett a Fidesz…..
airopabazta 2016.06.16 17:24:30
@mavo: igen ez pusztán filozófia- és Hawking csapnivaló "filozófus" :D
airopabazta 2016.06.16 18:33:15
@mavo: márpedig a társadalomtudományok módszertnanában a korpusznyelvészeti textuális tartalomelemzés vastagon belefér, a jtt féle disszertáció pedig végeredményben egy ilyen tartalomelemzést valósít meg. Az interpretációt persze lehet vitatni, mint minden más esetben is, de a módszer teljesen legitim. Szóval akkor én teljesen elvesztettem a fonalat a tekintetben, hogy most mi is a baj vele.

Korábban arról írtak többen, hogy nem lehet empirikusan vizsgálni a transzcendens lényekkel való kommunikációt, mert a transzcendens tagok per definitionem megfigyelhetetlenek; mire jtt nem is számolom meg hányszor írta le, ami egyébként a dolgozatban is benne van, hogy nem is azt vizsgálta, hogy léteznek-e transzcendens lények, lehet-e velük empirikusan megfigyelhető módon kommunikálni, hanem azt, hogy különféle szövegekben (amelyek nagyon is empirikusak) hogyan jelenik meg a közösség fogalma. Ez sztenderd tartalomelemzés, szóval tényleg nem értem a problémát sokadszorra sem.
airopabazta 2016.06.16 19:08:49
@Disznóvári: vagy még annyira sem. A kortárs filozófusok között (mivel a többség, legalábbis az angolszász tradícióban, azért erősen hajlik a fizikalizmusra) elég sok olyan van, aki elvégezte a fizika szakot is. A nagy klasszikus tudományfilozófusok közül majdnem mindenki. Még a magyarok közti is sok ilyen van. Ezzel szemben Hawking bevallottan nem fogott fel semmit például Kant kritikájából sem, és akkor Dawkinsról ne is beszéljünk, aki bár szeret filozofálni, műveltsége e tekintetben az általa oly sokat tanulmányozott kiskacsák kloakája környékén leledzik.
    " Ilyesformán a kommunikációkutatásokban érvényesülő társadalomtudományi paradigmát nem szükséges elvetni. Azt inkább módosítani kellene, egy új, másféle szociálkonstruktivista megközelítésnek megfelelően, ami a társadalom pozícióját és szerepét az univerzális…..
airopabazta 2016.01.30 21:37:28
@incze: nem arról beszélt. Amiről beszélt arról mind bebizonyosodott, hogy tévedés és/vagy hazugság. Pont.

Kettő: a szerkesztőség és a DBPR rendszer maga a garancia.

Három: bármiről hiheted hogy létre tudod hozni de amíg nem tetted meg, addig ez megmarad a te hitednek. Amivel nem kívánok vitatkozni, hidd amit jónak látsz. Ám ez nem érv semmire.

"Valakik" "szerepeltetik" "hazudják" stb stb, sok az általánosítás így viszont nem tudom kikre gondolsz. Így viszont ez csak acsarkodás
airopabazta 2016.01.30 22:38:56
@doajenthusiast: nyugi, a faszi most írta, hogy bármit létre tud hozni, érted? Akkor is ha nem próbálta, na. Csak van és tud. Ilyenek is léteznek(felhőbaszónak hívták őket gyerekkoromban).