Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jaki Klemm

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elején szeretném leszögezni: nem ismerek magamnál nagyobb Harry Potter-rajongót. Rajongásom tárgya viszont a könyvekre korlátozódik. A filmekről viszont megosztó véleményem van és különösen fáj, mikor az alkotók eltérnek a könyv cselekményétől és elképesztően ciki jeleneteket emelnek be az…..
Tudat alatt, valószínűleg egy matematikus zseni lehetek, hiszen akarva-akaratlanul is egy sinus-görbe szabályos ingadozását követtem az elmúlt pár megjelenés alkalmával. Így talán azoknak, akik rendszeresen olvassák írásaimat, talán nem is lesz meglepő, hogy a gazdasági…..
Jaki Klemm 2021.02.03 18:01:02
Ha tetszett a video vagy a cikk, támogasd munkásságomat egy feliratkozással!        Halihó, legmélyebb üdvözletem mindenkinek A ma pár olyan filmet mutatok be nektek, amiket teljes egészében nem láthatott a nagyközönség. De hogy mit is jelent ez? Nos, a gyakorlatban annyit, hogy leforgatott és…..
Jaki Klemm 2020.07.01 17:41:30
1944 június 6-án kezdődött meg a világtörténelem egyik legnagyobb hadművelete, a normandiai partraszállás, mely fontos fordulópontot jelentett a második világháború menetében. A "D" napon ejtőernyős, tüzérségi és légierővel történő előkészítést követően, illetve megtévesztő akciók után, 170 ezer…..
Jaki Klemm 2020.06.07 23:02:27
@Ződ2000: mindkettőt jelenti. Pl.: Barbarossa is létező személy volt, Utah pedig állam.
1945. június 5., Chicago. Amerika még fel sem ocsúdott a Németország feletti győzelem mámorából, amikor egy gyilkosság rázza meg a Szeles Várost. A 43 éves Josephine Rosst halálra szurkálták a lakásában, a fejét pedig egy lepedőbe csavarták. A nő küzdött az életéért, hiszen a rendőrök fekete…..