Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Casillas86

0 bejegyzést írt és 94 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bálint nem igazán érti, miért nem adja vissza a MÁV a jegye teljes árát, minthogy Budapestről Kőszegre menet Kelenföldig jutott, amikor valaki a vonat alá ugrott:Vajon van olyan az olvasók között, aki utazott vonattal, Budapest határain belül 14 percet 1500 forintnál drágábban?…..
Casillas86 2011.10.11 14:21:32
@Atro: Sorba írod a hülyeségeket. Tudod, remélem, hogy mit kellett volna tenned, ahhoz, ha bölcs akartál volna lenni.

Akkor tehát a vis maior szó jelentése:

Leküzdhetetlen akadály , kényszerítő körülmény , járhatatlan út . A régi jogászi nyelv használta mint felmentő formulát , ha valaki rajta kívülálló okok miatt nem teljesíthette valamely kötelezettségét .

Az értelmezését rád bízom. Talán ez még menni fog.
Van egy ismerősöm, nevezzük Móninak, aki szerint minden troli az ördögtől ellen való szerkezet, és tervei szerint amint meghódítja a Földet, ez lesz az első, amit elpusztít. Ugyanis ha egy troli lerohad, akkor utána az összes lerohad, ez pedig állítólag gyakran előfordul a…..
Casillas86 2011.07.13 08:51:17
@dollarpapa:

Nem, tréleren jöttek. A táv kb. 1000 km, ennyivel kevesebb is kerül a futóművekbe. Meg ugye egy vontatott járműszerelvényre más szabályok vonatkoznak, mint a trélerre. Pl. nem mehet autópályán, ezért többletkilométer és többletidő árán kerülőúton kell mennie.
Casillas86 2011.07.13 09:00:13
@AczélGyuribácsi:

"Állítólag 32 darab szovjet van, tehát csak bizonyosak lesznek cserélve, így majd a Dohány utcában, a Nagymező utcában egy szólót követ egy csuklós?"

22 darab Ziu9 van állományban, ebből 20 üzemképes. Nyáron, az iskolaszüneti menetrendben kb. 10-12 van kint az utcákon, alapmenetrendben pedig 18-20.
Jól gondolod, így lesz majd. Nem újdonság, a 76-oson évek óta így mennek a trolik. Két csuklós után egy alacsonypadlós szóló. Maga a vonal nem feltétlenül kívánja meg a csuklóst, de mivel szóló nincs, ez jár.

Nem olyan rég a 79--esen csatornázás volt, emiatt terelve jártak a trolik, olyan helyen, ahol nincs drót - ezért áttettek oda Solarisokat a 70-esről (ezek képesek önjáró üzemmódban menni 3km-t), ezért a a csuklósokat a 79-esről pedig a 70-esre. Ekkor is így jártak, 2-3 szólót egy csuklós követett. És igen, el lehetett férni a Nagymező utcában. Sőt, a 74-esen is volt tesztelve egy hétig 1-3 csuklós busz, és elfértek a Dohány utcában. Azt tudni kell, hogy egy IK280-as (GVM trolibusz) keskenyebb mint egy Solaris, ami rendszeresen előfordul a 74-esen.

A lényeg: ezeket az alacsonypadlós trolikat Zuglóba fogják tenni, olyan vonalakra, ahol eddig nem voltak akadálymentes trolik. Így az onnan felszabadult csuklós GVM-ek kerülnek a 70-es vonalára szép sorjában, majd mire itt lesz mind a 15 a 74.esen is fognak járni rendszeresen.
De mindig minden körülmények között?! Ha valaki annyira ferde, hogy ezt szeretné csengőhangnak, M.I.T.O. jóvoltából megteheti. ..
Casillas86 2010.12.27 09:55:37
Subba Kamu Roland megint 2010.11.19 18:24:00
Érdemes középig, "Faszom, fasszopó geci" Így őrjöngött Damu Roland - videó..
Lehet, hogy legfrissebb sztorink egy BKV-pénztárosokból álló, bérlethamisító maffia leleplezéséhez vezet majd? Nem valószínű, hiszen Alexandra elképesztő történetéből nem derülhet ki, hogy ki volt a csaló. Ami biztos, hogy olvasónkat feltartóztatták a Moszkva téri…..
A Lidl típusú olcsó szupermarketek egyik bájos vonása, hogy mindig árulnak pár teljesen értelmetlen, de mélyen leértékelt szerszámot. A sör és a pulykasonka mellé bármikor beugorhat egy jutányos forrasztópáka, vagy napelemes, magától úszkáló műkacsa. JamiCot a fent látható…..
Casillas86 2010.04.19 00:32:39
1st
Amúgy van, csak vicceltem. (Köszi!)..
Ez az iPad olyan friss, hogy még meleg. Alig három napja kezdték el a forgalmazását, ráadásul a kezemben tartott darabnak története van, hiszen Handrás majdnem 24 órát állt érte sorba. Az elsők közt távozott a 5th Avenue-n található Apple Store-ból, ami előtt addigra már…..
A modern magyar ember joggal kínzó főkérdésre keresi a választ S.: illik vagy kell-e borravalót adni, ha pultban fizetünk, és elvisszük az árut. S. egy elvitelre sütő pizzásnál nem tejelt, mire beszóltak neki. Ő postát és közértet emleget, ahol nem jattolunk. Kocsmában viszont…..
Casillas86 2010.04.06 01:44:32
Ide gyűjtjük azokat a magyar filmeket, amiket szívesen megnéznétek. Kommentben írjátok be a címét vagy az IMDB-linkjét, és a legnépszerűbbekre ráindulunk, mint egy drótszőrű tacskó...
Gáborral olyan dolgok történtek 48 óra alatt, amik szót sem érdemelnek, hiszen nem szakadt le a kezében a fogantyú és a végén kapott vonatjegyet is. De vele volt külföldi barátja, akit kalauzolt, így a két nap igen kínos hangulatban telt, annyira, hogy Gáborból kibújt a költő,…..
Subba Szado-mazo vodka 2009.11.14 22:48:42
Azoknak akik keményebben szeretik, itt az új S/M pia az Absoluttól. Ők valami Rock kiadásként próbálják meg elsütni, van rajta valami habi matrica is gitárokkal, de a vak is látja honnan fúj a szél!..
Casillas86 2009.11.16 16:05:55
Ankarában tömegek indultak meg a váratlan Windows-szállítmányokért   A Homár pont ma hallott egy boldog ügyfélről, akinek a Királyi Posta seperc alatt kihozta Japánból érkezett csomagját dézsmálatlanul. Zsóti nem volt ilyen szerencsés, pedig neki a DHL szállította a…..
Casillas86 2009.10.26 12:27:57
Ismét lecsapott a gyilkos ötforintos: most kaptam egy levelet Octaviától, a Naiv Ügyféltől, aki 1995-re 2000-et adott a pizzafutárnak. A futár ezután - valószínűleg, mert az akciót senki se látta - leszakította a névkártyáját a levélszekrényéről, bosszúból. Íme a…..
Casillas86 2009.09.22 12:34:33
@Lili.N:

Akkor ezek szerint te az étteremben sem adsz jattot. Bár lehet nem is jár iylen helyekre, amilyen kőbunkó idióta picsának tűnsz.

Nem az a baj, ha valaki nem ad jattot, hanem az, ha valaki teljesen normálisnak tartja, hogy a jatt az NEM JÁR.
Casillas86 2009.09.22 12:46:48
@Kandras:

Süssön magának, kit érdekel. De ha nem jár étterembe, és nem is rendel kaját, akkor ne pofázzon, hogy NEM JÁR jatt a pizzafutárnak.
Volt már sokszor arról szó, hogy az elfogyó sávban szabad-e és illik-e előremenni, ha a másikban szép libasorban gurulnak előre az autósok. Erről megoszlanak a vélemények, sokszáz kommentben feszültetek már egymásnak. László most egy érdekes dologra figyelt fel. Amikor egy…..
Ha nem írnánk ezt a tejjel-mézzel folyó blogot, máris rohannánk elfoglalni a meghirdetett állást, amire András hívta fel a figyelmünket. ..
Szabolccsal érthetetlenül parasztkodott az Indesit telefonos szakembere, szegény ügyfél levelet írt, mi kitettük, a cég pedig posztunk miatt meghallgatta a hangfelvételeket, majd lecsapott a pokróc munkatársra. Levél lejjebb: Az onok oldalan talalhato “Az idegbeteg…..
Casillas86 2009.07.01 00:17:24
  Születésnapokra lopjuk az alumínium mérföldköveket, átlagban 20 perc alatt halunk meg a leállósávban, és ha defektet kap, az autópályán bárki kaphat terelést. Vélemények az azonos című cikkünkről...
Zárjuk a tavalyi tévés évadot összefoglaló poszt-sorozatunkat azzal, hogy hátha a 2009-es év job lesz, mint az előző, amiről itt, itt és itt is írtunk.OktóberA hónap első napján elindult a Comedy Cental hazai kiadása, a VH-1-nal közös csatornán, de nem minden szolgáltató…..
Casillas86 2009.01.02 21:42:39
Harmadik részéhez érkezett tévés összefoglalónk, itt meg itt az első két darab. Ja, és BUÉK.JúliusA kánikula meghozta nekünk Szőke András valóságshow-ját a Duna TV-re, ami annyira vicces meg jó sem volt, hogy érdemben foglalkozzunk vele. Kiderült, hogy csak 800 millió forintba…..
Olvasónk szomorúan tapasztalta, hogy a busz amivel jár, már egy ideje este nem menetrend szerint közlekedik. Volt ideje a következő buszig, így bekopogott a BKV-sofőrök tartózkodójába, ahol tájékoztatást szeretett volna kérni. A címben szereplő mondat fogadta: Tisztelt BKV!…..
Bizony, június már elmúlt, egyre rövidebbek a nappalok, libling stunt azt elégelte meg, hogy amikor sötétedés után megy haza, szinte mindenki úgy áll előtte akár percekig, hogy nyomja a fékpedált, kiégetve a mögötte várakozó retináját a sötétben jól kitágult pupillákon…..
A Manyizga által megörökített kereszteződésben már csak a kínai nagy fal másolatának megépítése segíthetne, de amíg ez meg nem történik, nem csak David Copperfield fog itt keresztülmenni, szabályok ide vagy oda. A mellékelt videón jól látható, hogy a Thököly út - Mexikói…..
autózz! A KRESZ és a valóság 2008.09.14 07:15:00
Gábor alábbi levelében álmodozik arról, hogy mi lenne ha a KRESZ szabályai fednék a valóságot. Merthogy nem így van. Szerinte egy friss jogsis halálra van ítélve ha a nagy könyv szerint cselekszik, de egy idegösszeomlás minimum dukál. Vajon mért írja át az élet a paragrafusokat…..
Rigojanos alternatív gyógyászati praktikára lett figyelmes a helyi SZTK-ban, ahol a lappangó menedzserszindrómát is szűrik, mielőtt eluralkodna a páciensen a kényszeres állami nagyvállalatvezetés: A helyi SZTK-ba igyekeztem, amikor az épület falán lévő tábla pillanatnyi…..
Casillas86 2008.09.08 11:44:06
1