Regisztráció Blogot indítok
Adatok
laguna

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A napokban került nyilvánosságra egy interjú Szalai Annamáriával, a Médiatanács vezérével. Ebben több meghökkentő nyilatkozatot is tesz, többek között kijelenti, fent van a Facebookon és az IWIW-en is álnéven. Ennek kapcsán alakult is egy Facebook-csoport, "nem én vagyok…..
Sárdobáló Ahol a bénaság bűn 2010.06.01 07:00:00
Természetesen mi is rá vagyunk szokva az egyik legnépszerűbb - és egyúttal legfontosabb - aktuális közéleti témára: a radikalizmus kérdésére. Akik büszkén viselik a "radikális", azaz "gyökeres" jelzőt, rendszerint rossz úton járnak. Az egyetlen gyökeres…..
Reckl Amál blogja Féltestvérek 2010.05.09 15:22:34
2004. december 5-én nemmel szavaztam. Elérkezett az idő, hogy elmondjam, miért.Nem a határontúliakkal szembeni ellenszenvem miatt. Semmi különöset nem érzek a nem Magyarországon élő magyar emberek iránt, ahogy belföldiek sem egy halmaz.A legendás 23 millió román sem rémisztett…..
Meglepő eredménnyel zárult a Teszt Plussz fogyasztóvédő magazin nagy barackpálinka-tesztje: az elmúlt években nevet szerzett kis magán főzdék italai a 17 tagú mezőny közepén és a legvégén rekedtek, a dobogón viszont két nagyvállalat pálinkája is szerepelt. Komoly elemzésnek…..
Orbán Viktor nem fogadja el a Reformszövetség javaslatait, mivel azok "egyáltalán nem illeszkednek a Fidesz programjába". Szerinte nem megjavítani kell a gazdaságot, hanem újat építeni. Na vajon mi az a legeslegfontosabb kérdés, amit ez a két mondat felvet?Nem, nem az, hogy…..
Nem hittem volna, hogy Gyurcsánynak egyszer igaza lesz. Miniszterelnökünk pár évvel ezelőtt azt üzente a magyar vállalkozásoknak; el lehet menni ebből az országból. Aki hallgatott rá, az jól járt.Már az ominózus kijelentés előtt is megindul egyes magyar cégek áttelepülése…..