Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kkl

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csáp Géza Költő lettem, sajnos 2007.01.29 23:36:00
Mondhatnánk, hogy klasszikus hiba, amikor a dalszerzőnek vagy a rajongónak az a víziója támad, hogy a szöveg, amit hallgat, az tulajdonképpen költészet. Merthogy van olyan jó, mint amit a jó költők írnak. Ez esetben azonban úgy tűnik, inkább fordítva történt: a költészet…..
Lehullott a hó, ilyenkor Budapesten lenni legalább olyan szar, mint kánikulában, a József Attila Kör felnyalábolja elsőköteteseit és elmegy velük turnézni az ország szerte. Turányi Tamás, Sopotnik Zoltán, Nemes Z. Márió, Tétényi Csaba és Málik Roland lesznek a felolvasók,…..
kkl 2006.11.17 12:23:59
Kedves mindenki,
a JAK-füzetek (
www.jozsefattilakor.hu/jakfuzetek) egyik sorozatszerkesztőjeként úgy gondolom, nem árt, ha néhány információt közzéteszek ezen a helyen is.
Kiss Tibor kötete december közepére jelenik meg (reményeink szerint), válogatott dalszövegeket és rajzokat fog tartalmazni (Tibi külön kérte, hogy ne "versek" legyen a műfajmegjelölés).
A könyvről hamarosan bővebb ismertető-ajánló is megjelenik majd a JAK honlapján:
www.jozsefattilakor.hu/jakfuzetek/sor01/148.html
Az ára 1200 forint lesz, és legegyszerűbben a JAK-tól szerezhető majd be -- pilanatnyilag nem tudom pontosan megmondani, mely boltokban lesz kapható (az Írók Boltjában, illetve a L'Harmattan Kiadó boltjában biztosan).

A Jazzbubu nick-kel hozzászóló személynek azt üzenem, hogy elfogadom a véleményét (ha nem kedveli Málik Roland verseit), de nem tartom elfogadhatónak azt, hogy a kötetet nem is ismerve mindenkit eltanácsol annak megvásárlásától. Ezzel együtt nem érzem magam elvetemült vagy kritikátlan kiadónak/szerkesztőnek.

Azt is megjegyezném még, hogy nem csak Turányi Tamás nem elsőkötetes az idén megjelenő JAK-füzetek szerzői közül, hanem Sopotnik Zoltán sem: az ő első kötete 2003-ban jelent meg a Kortárs Kiadónál, Krokidil címmel.

A jövő héten induló JAK-füzetek könyvbemutató turné brosúrája letölthető a JAK honlapjáról:
www.jozsefattilakor.hu/friss/turne06.pdf

Tisztelettel:
k.kabai lóránt
sorozatszerkesztő