Regisztráció Blogot indítok
Adatok
akvaakva

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Sokaknak furcsán hangzik, de mint vendég is alázatosnak, előzékenynek, és udvariasnak kell lennünk. Az a játék, amit úgy hívnak, hogy vendéglátás, kétoldalú és mindenképp előzékenységen alapuló közösségi történés. A szakmaiságon kívül bizony a legfontosabb az emberi oldala, amit sajnos sokszor…..
akvaakva 2019.03.15 11:14:58
Kedves Hozzászólók, Kommentelők!
Először is:
- rendkívül ritkán szólok hozzá bármihez is,
- nem csak vendégként ismerem a területet,
- újrahasznosított elektronokat, betűket, szavakat, gondolatokat, mondatokat írok, a szerzői jog, copyright Guttenbergé és a többi jogtulajdonosé.

Nem a munkájukat becsületesen végző (és néha esetleg tévedő, hibázó, estleg megbántott, kizsákmányolt) szolgáltatókat támadom. (Btw: nem kötelező pincérnek menni!)
Köszönöm az összes kommentelőnek a hozzászólást (nem én vagyok a szerző!), a tegnapi fáradt estén és ma reggel sírva-könnyesre röhögtem magamat, bearanyoztátok a mai napomat!

Oké, elismerem, vannak paraszt/felbaszott ügyfelek, benne van a pakliban.

Hanem amikor elkezdtem olvasni ezt a "cikket", (fost), ami valami portál címlapon jelent meg, akkor frankón azon kezdtem el gondolkozni hogy elmegyek elmegyógyászhoz, mert kúúúrvára másképp gondolom a felvetett témát.

Cardiobascuralis-t idézem, mert nem tudom jobban leírni:
Ezt a sok faszságot honnan szedted?
Baszd meg, ez még a feleségeddel szemben is a tipikus papucs viselkedés, nem egy pincérrel szemben.
ALAPFOKÚ TISZTELET OKÉ, DE BASZD MEG, NEHOGY MÁR A SZÁNTÓFÖLD TRÁGYÁZZA MEG A GAZDÁT.
Eleve onnan, hogy alap, hogy a személyzet köszön előre, ha bemész bárhova, nem a vendég, a többi mérhetetlen baromságról nem is beszélve."
"A szervízdíj a közhiedelemmel ellentétben nem azért van, hogy a borravalót helyettesítse"
Hát mi a faszomért, te szerencsétlen segg?

Ha ___ÉN___ mint melósember kimegyek dolgozni a pincérhez vagy bárki máshoz, akkor
1. köszönök,
2. elvégzem ami a munkámhoz, a feladatomhoz tartozik, de se nem ugráltatom az ügyfelemet mert én vagyok a szakember, se nem szopom le a pénzéért.
És igenis udvarias vagyok hozzá a józan mértéken belül, mert ügyfél, tőle kapom a pénzt, amit másnap reggel elviszek a péknek, aki engem is udvariasan fogad, és kenyeret, sőt kalácsot ad.

De nehogy már akármelyik szereplő elvárja a másiktól hogy akár azért mert pincér vagy, leszopkodjunk, se a "vendég" ne várja el hogy most a kaján-pián kívül le is lesz szopva.
(Egyébként meg az van, a világon mindenhol, hogy nem kifizetődő a pincérekkel, (ápolónőkkel, bírókkal, a börtönőrökkel stb.) baszakodni, mert mosolyognak egy sunyit, bólintanak, aztán beleszarnak a kajádba, meg a bírók az egész életedbe, aztán csak nézel hogy "pedig milyen jól megmondtam a köcsögnek, most meg hirtelen szarízű lett az étel és az élet is...)

Az ilyen faszom "cikk"eket szerintem meg valaki vagy
provokációból írja, vagy állami megrendelésre, hogy a pincérek legyenek a fő ellenségek, vagy
valami elkúrt beteglelkű, sértett, egynapos "pincér", valami széplélek, talán eltévedt pedagógus vagy bölcsész vagy valami hasonló lény.

Indítani fogok egy olyan felületet, ahol a nem kommentelhető cikkeket is lehet majd kommentelni, és nem fogom törölni a "kellemetlen" kommenteket, mert ezek a trágyánál is értéktelenebb "blogok" egy kalap szart érnek - ELLENTÉTBEN a KOMMENTELŐK (többnyire) nagyon józan válaszaival és elemzéseivel !

Már rengetegen írták:
a cikk egy határ szar, bezzeg a kommentek AZZZ KIRRRÁLYÁLY !
Búcsúzok egy szar amerikai dumával:
Legyen szép napotok és szarjátok le a hülyéket!

Swimmer
(Éljenek a korrekt szolgáltatók!)
(a cikkíró meg szarjon sünt.)

Utóirat 1. annak a pincérnek, aki beszólt azért mert valami kaját nem késsel-villával szabályosan úgy ettem ahogy az illemtankönyvekben le van írva:
Nem viselkedtem illetlenül, a pénzemért úgy eszek ahogy akarok, míg mást nem sértek vele, és a kurva anyádnak szólj be.

Utóirat 2. azoknak a pincéreknek, akik egy "kúúúrvamenő", indokolatlanul kúúúrvadrága helyen beszóltak, amikor bementünk a társammal, tisztán, józanul, jólöltözötten és kultúráltan és éhesen-szomjasan, kértünk valami kurvadrága kaját, és vizet, igen bazmeg VIZET kértünk hozzá. Nem, nem kétezer forintos Perie gleccservizet hanem két nagy pohár csapvizet, továbbá a kaja mellé, a tányér szélén lévő zöldségeket is megettük.
A pincérek meg a szomszéd boxba beállva, fennhangon cikiztek ki.
A társam megkért, ne basszam szájba őket, mert akkor egy köcsög bíró majd megint engem fog elítélni, így hát fizettünk, eljöttünk, majd másnap végigtelefonáltuk kb. 50 környékbeli ismerőst meg ügyfelet "csak úgy" plusz "véletlenül" elmeséltük, hogyan jártunk ebben a divatos étteremben.
Na szóval ezeknek a pincér-utánzatoknak üzenem: a kurva anyátokat, megveszlek kilóra, mert csicskák, száz forintos ruppótlan kutyák vagytok.
(és nem azért vagytok kutyák, mert ruppótlanok vagytok, nem is azért mert csicskák vagytok, hanem ti azok vagytok egyszerűen.)