Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kiss a gondolkodó

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az a baj, hogy az ideológia jelenleg nem képes versenyt tartani a felgyorsult és megváltozott értékrendekkel. Amikor Orbán Viktor azt nyilatkozza, hogy nem minden család család, és bizony vannak olyan családok, akik szerinte nem családban élnek, ráadásul minden törvényt és támogatást ennek…..
Jó fotót készíteni nem egyszerű. Különösen jó fotót összehozni pedig még nehezebb. Na de hogyan lőjünk „lehetetlenül” szép fényképeket? Természetesen Photoshoppal! Egy nemzetközileg ismert és elismert fotós, Peter Stewart most megmutatja, hogy milyen különbség van egy „lehetetlenül” szép kép és a…..
A Katolikus Keresztény Egyházat Jézus alapította, amikor Péterre bízta, azzal a feladattal, hogy hirdesse a felebaráti szeretet hitvallását. Az utolsó vacsorán a tanítványokhoz ezekkel a szavakkal fordult: "Úgy szeressétek egymást, amint én szerettelek titeket". Máskor így tanított: "Szeresd…..
Gábor új hűtője, a hálátlan dög, remek időzítéssel, szombaton éjjel adta meg magát, kimaxolva ezzel a "Hogyan legyen a lehető legnagyobb a szívásfaktor az ügyintézésben?" témakört. Gábort konkért cselekvési tervvel próbáljuk vigasztalni a poszt végén. Kedves Homár, A…..