Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szikla_Ben

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Mennyi vén fasz..." - Csípte el a mondatot Orbán Viktor szájából egy beépített kollégánk, aki ebédidőben hallgatta ki a miniszterelnök Rogán Antallal való beszélgetését. Viktor egyébként disznópörköltet falatozott nokedli kíséretében, egy kis csalamádéval megspékelve. „Hallod, a múltkor megkért…..
„Két hete történt, de a mai napig sokkos állapotban van szegénykém." - Árulta el lapunknak Varga Józsefné, kinek férjét igencsak megviselte az eset. „Épp a szokásos reggeli rutinunkat végeztük volna; kávé, cigi, reggeli, szarás. A reggeli részénél hiba csúszott a számításba: Először azt hittem…..
„Épp telepatikus Skype konferenciát tartottunk pár kollégával a hajnali aurasétáltatás előtt, erre nem lekullant valami túlvilági?" - Nyilatkozta Tihanyi Tamás, miközben csakraállatokat hajlított a térből. „Először azt hittem csak megtréfál a késői bableves, de mint kiderült nem én voltam a…..
„Lajcsi nagy kópé, nem mellesleg jártas a hipnotizálásban." - Nyilatkozta lapunknak a neve elhallgatását kérő Szekeres Zoltán. Sikerült lencsevégre kapnia, ahogy a híres mulattató éppen hipnózist alkalmaz cellatársán, mert az nem volt hajlandó átnyújtani neki rántott húsos szendvicsét, amelyben…..