Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Erika Varsanyi

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kocsis Enikő Ha szeptember akkor Aszfaltrajzverseny!  Az iskolakezdés kellő megkezdéseként már a második tanítási napon megrendeztük a hagyományos Aszfaltrajzversenyünket. A programra azon gyerekek jelentkezését vártuk 1-5. osztályig, akik szeretnek rajzolni és szerették volna megmutatni…..
mrz Február 20-án, felhasználva a sütivásáron nyert szabadnapot, a 6. osztály külsős programon vett részt a Chefparade főzősuliban, ahol közösen főztünk ebédet. A menü: előétel - Quiche Lorraine, főétel - lasagne Bolognese, desszert: csokimousse crunchyval. Jó volt, máskor is megyünk! Year 6 used…..
Erika Varsanyi 2023.02.20 15:53:38
Képek: Bach Zsuzsanna, szöveg: mrz Hétvége, azaz fertőtlenítés az iskolában. #ghostbusters.. Weekend. Sanitizing at school. #ghostbusters Az igazgatónő mindent szemmel tart. Ezt is. #ghostbusters The Head Teacher supervises everything. This too. #ghostbusters..
Erika Varsanyi 2020.09.19 19:35:19
mrz Április 6-án vettünk részt a 10th National English Drama Festival-on Veszprémben, melyet az American Corner Hungary és az ELTE Angol Alkalmazott Nyelvészeti Tanszék közösen rendezett. A fesztivál célja az angol nyelvű színjátszás népszerűsítése az általános iskolás, gimnáziumi és egyetemista…..
mrz Az egri vár ostromának évfordulóján, szeptember 15-én túrára mentünk a Pilisborosjenőn felépített várhoz (várromhoz), mely az Egri csillagok filmváltozatában szerepel. Itt rohanták meg a várat a sorkatonákból verbuvált janicsár-statiszták a 60-as évek végén, itt gördült le a tűzkerék, és itt…..
Erika Varsanyi 2017.09.16 22:16:53