Regisztráció Blogot indítok
Adatok
loveBZ

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
hogyvolt House 6x03 - Epic Fail 2010.03.31 09:00:00
Ebben az epizódban végre visszatérünk a Princeton Plainsboro Oktatókórházba, már nagyon hiányzott ez a kellemes, családias közeg, nosztalgikus bizsergést érzek, amint a kamera végigpásztáz a sürgősségin. Már meg is érkezett az aktuális hetibeteg, éppen a „világhírű…..
loveBZ 2010.03.31 12:32:01
Dezsőmail Subject: Filmszerep 2010.03.01 10:45:00
From: Hegedűs Dezső Date: 2010/01/26 Subject: Filmszerep To: Wolesinszky Balázs   Szevasz Baloo!   Téged láthattalak tegnap egy vitaminos reklámban? A spotban egy csaj ébresztett reggel - elég nagy volt a segge, ezt én biztos nem így csináltam volna, hiszen szerintem a nők…..
From: Hegedűs Dezső Date: 2010/02/06 Subject: Elégedett új vevő To: rendel@pizzacorner.hu Sziasztok! Tegnap rendeltem először tőletek, 32-es Bud Spencer pizzát és egy doboz sört, és nagyon elégedett voltam. A tészta át volt sülve, a bab-bacon-hagyma feltét gazdag volt, időben is…..
Persze nem ilyen könnyű a dolog, bár szép is lenne... A lényeg, hogy Joe Perry végre lépni szeretne, ő tényleg nem vár Steven Tyler-re (persze, hogy a jobboldali, ki más :D), tehát bejelentette, hogy februárban meghallgatásokat fog tartani az Aerosmith annak reményében, hogy tudják…..
  Ja, Filmklubb, mert a Hülyevagy Klubb szerves leágazása, de erről máshol és máskor, most inkább magáról a rendezvényről, ami a negyedik, de ezen blog beindulása óta az első, úgyhogy premier, pezsgő, tűzijáték, mámor, mozi.       A Szabad az Á nevű…..
A horror mestere 2008-ban (itt lehet megnézni a listát) többek között A sötét lovagot, a Halálfutamot, a Kínzó közelséget és a Trópusi vihart tartotta a legtöbbre, Stephen King szerint a 2009-es év legjobbja A bombaszakértő volt, de helyet kapott a felsorolásában a…..
Utoljára valami Bee Gees jutott el ilyen magasságokba, de most simán lecsapdáztuk, meg különben is, ki a fene akar rájuk emlékezni, mikor itt száguld tovább a Rorschach. Rendületlenül keressük popp (3#), Isarsturm (2#), ktn, Oarbeaskoa, Aradebil, loveBZ, shinigami, ZenZo, vár a tévé,…..
loveBZ 2009.10.29 12:43:04
loveBZ 2009.10.29 23:34:23
@Dr Zoidberg: casillas meg eppen varja a christmas surprise-t. =)
Véreink! Kárpát medence utasítása: hallgassátok végig az alábbi videót! Először azt hittük, majd valami unalmas humorkodás lesz Attistól a számok között, állítottuk is majdnem le de akkor valami olyan lendületet vett Attila monológja, hogy nem hittük el. Mi a jó életet ivott…..
Hölgyek, urak, ismerkedjenek meg egy különleges amerikai fiatalemberrel: ő itt Jordan Witham. Ő a brit Closer magazin május végi számának egyik sztárja (online is olvasható a remek cikk), a róla és különös kapcsolatairól szóló cikk, nem túlzás, körüljárta mára a világot.…..
Subba Diszkós Gollam 2008.05.20 11:23:00
Részeg ember körül csak egy ne legyen, józan ember! Pláne kamerával. Szegény Gollam mélyrepülését se láthattátok volna ha nincs a helyszínen egy jóravaló józan ember. Minden az interneten, a szuper alsónadrágos diszkókalimpálás ami persze már földönkívüli szint,…..
Már megint büntetünk Rorschachilag, keressük popp, ktn, Oarbeaskoa és Aradebil méltó követőit. Legatyásítva, a Rorschach-teszt lényege, hogy az ember kapásból rávágja, mi jut eszébe egy adott képről. Se többet, se kevesebbet nem várunk mi sem, szabadítsuk fel tudatunk közösen…..
Subba Négykezes pinacsapkodás 2008.04.07 23:30:00
A cím alapján biztosan egy rohadt kéjenc öregemberre gondoltok, ilyen csak az ő fejében jelenhet meg. Közben persze nem is, hova tart ez a világ? Két bakfis önfeledt játéka a gyerekszoba padlóján. Valaki magyarázza meg, ezt már nem kenhetik a klímaváltozásra!   ..
Subba Sajtosat vagy túrósat? 2008.03.26 19:46:57
A szokásos unalmas/mulatságos/felháborító (nem kívánt törlendő) public pr0n, kis hazai ízzel. Szigorúan 18 éven felülieknek kattintható csak a link...
loveBZ 2008.03.26 20:00:06
Subba Már nem tudjuk mi van 2008.03.17 17:27:00
Valaki jöjjön be az életünkbe és magyarázza el mi történik amikor így csinál Isten báránya. Miért veszi rokisra a figurát? Hálát adunk az Úrnak a gyülis aerobikért.  ..
Azoknak akik esetleg az elmúlt hetet olyan földrészen töltötték ahol nincs internet, szóljon az alábbi videó a bolgár Megasztárból. Végre fellélegezhetünk, van a magyar akcentusnál cikibb, persze nem árt ha egy idióta énekel. Mariah Carey: I Can't Live (Ken Lí) aztán egy…..