Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ATT2016

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Kentucky Fried Chicken (KFC) elsősorban a sült csirkéről és az ehhez használt titkos összetevőkről ismert, amelyek különleges, összetéveszthetetlen ízvilágot adnak az ételeiknek. Egy amerikai újságírónak köszönhetően viszont kiderült, hogy mi az a 11, eddig titkolt összetevő, amit (240 gramm)…..
Az ország Ázsia ízeivel és illatával, kultúrájával és tájaival lenyűgöző egyveleget nyújt az ide érkezőknek. Vietnám színes és érdekes, és számos felfedeznivalóval dicsekszik. A zöld rizsföldek, színes piacok, kedves vendéglátók, a több méter magas Ho Chi Minh szobrok csak töredéke annak, amit itt…..
ATT2016 2016.01.28 10:43:50
@meiszner.kati: Igazad van, mint egy száraz prospektus, sok hiányossággal. Ettől Vietnam sokkal de sokkal több. Decemberben voltunk két hetet, csodálatos ország, barátságos emberek, gyönyörű tájak. Minden megtalálható náluk amire európai embernek szüksége lehet. Saigonban a közlekedés valóban kaotikusnak tűnhet, de működik, Haladnak folyamatosan és nem áll be a kereszteződés. Ja, és az időeltolódás csak +6 óra és nyáron a nyári időszámítás miatt +5. ( Mert náluk nincs ilyen )