Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ZKW

0 bejegyzést írt és 51 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindenki, aki nézte az Orbán-televízióban futó olimpiai közvetítést az úszók előfutamáról hallhatta, hogy nem hallja! Bizony, ez is megtörténhet! A közpénzből – mindannyiunk adóforintjaiból – fenntartott televíziós csatornahegyek egyikén – az M4-en - a kommentátor kiharcolta, hogy a nevét külön…..
Az oktatáspolitika egy kiemelten fontos terület, amely a társadalom egészét érinti, mégis eddig minden kormány elbaltázta. A mostani kormány, Orbán Viktor második kormánya, Balog Zoltán, Hoffmann Rózsa és Klinghammer István neveivel fémjelezve a lehető legnagyobb kárt tették a…..
Ahogy azt sejteni lehetett, a szólásszabadság melletti tüntetés kapcsán elkezdődött a számháború a médiában, sőt, a szervezők és a rendőrök is mást mondanak. Lássuk a tippeket: A szervezők becslése szerint legkevesebb ötvenezren voltak. Az MTI tudósítóinak…..
ZKW 2011.03.16 14:32:22
@xanax: A birkák azért tüntettek, hogy ne nézzék őket birkáknak. Van aki szereti, ha birkának nézik, van aki tiltakozik ellene.
ZKW 2011.03.16 14:42:27
@fran7: "De azért jó látni hogy a Rákay utcába néhányan befordultak, akik a szent sajtószabadság védelmezői." - Ki beszélt itt kétmillióról? Nekem úgy tűnt, hogy a legtöbb forrás (nem kormánypártira gondolok) a "több tízezres tömeg" jelzőt használta. Örülj tovább, ennél nagyobb öröm mostanában úgysem jut.
ZKW 2011.03.16 15:00:50
@előlény: Hidd el elolvasták sokan. Ráadásul az igazi sajtótörvények nem a sajtótól védik a közvéleményt, hanem éppen azt segítik munkájában. Minden egyéb jogsértésre ott volt eddig a Ptk. Ez a lényeg. Tehát gyengébbek kedvéért: Szabad sajtó= szabad véleménynyilvánítás. A kádár rendszer sajtótörvényében sem volt benne a cenzúra (előzetes kontroll), csak volt ajánlott irányvonal. Ezért rossz duma a "Mo-n megjelenhetnek ilyen vélemények is" kitétel. Ráadásul pl Mtv-s hírekben szereplő jogsértések esetén Szalai A-nál kellene feljelentést tenni, aki egyébként a hírszolgáltatást is biztosítja. Magyarul Szalai A vizsgálja, hogy Szalai A eleget tett-e a sajtótörvénynek. Szerinted?
A Borsban találtuk ezt a nagyszerű írást, hátha valaki nem olvasta.  "Ha ráérsz, bekaphatnád a faszomat!" – tört elő Fábry Sándorból a kultúra az Esti Showder felvételén. A címzett a műsor rendezője, Kovács Gabriella volt. A stábhoz közeli forrásból…..
ZKW 2011.02.11 11:00:36
@bájgúnár: Ha viccesnek szántad a mondandódat, akkor még nagyon sokat kell dolgoznod rajta. Ha nem, akkor pedig javaslom foglalkozzál sokkal többet az emberi kommunikáció, és társas lét tanulmányozásával.
Vasárnap este érdekes üzenet landolt a postaládámban a Nagyítás című folyóirat főszerkesztőhelyettesétől, amelyben bejelenti, hogy "a Nagyítás leállt, több szám nem jelenik meg. Ha közöltünk írást, köszönjük, ha még nem, akkor szomorúan le kell mondanunk az…..
Nagyon szeretek biciklizni! Éppen ezért tudom, hogy mik a korlátaim. Egy bringás futár sokkal jobban biciklizik nálam. Nem hiszek abban, hogy a fővárosi utak többsége alkalmas hely a kerékpározásra. Ráadásul a hétvégi bringások többsége akkora durung (direkt nem bunkót írok -…..
ZKW 2009.09.21 10:21:54
@Kicsijoe: "De az új rendeletet,hogy a kerós csalinkázhat a jobboldalon nagyon egyszerűen lehet bojkottálni : én évek óta kínosan jobbratartva vezetek,hogy ne tudjanak elémkampalyogni a piros lámpánál.Mellettem aztán senki nem fog elmenni jobbról." Ennél nagyobbat sose élvezzél.
ZKW 2009.09.21 12:30:47
@liksoft: Miről beszélsz?
ZKW 2009.09.21 12:31:49
@pollypudlipötty2: Ez így van, attól függetlenül amit írtam, az igaz. Nem azt mondtam, hogy minden autós ilyen.
Vasárnap este a Gödörben örvendtem annak, hogy roma vér is csordogál az ereimben, de hazafelé történt valami. A kulturális demonstráció jó hangulatú és sok ismerős arctól hemzsegő volt. Beszélgettünk. Hallgattuk a muzsikát és örültünk, hogy egyformán gondolkodunk a…..
Mára már lerágott csont és lezáródott politikai csörte a miskolci rendőrkapitány ügye.Pár napig még beszédtéma lesz, aztán belemerül az össz-magyar tisztán gondolkodó tudatba, hogy a miskolci rendőrkapitány nem rasszista, ő csak tényeket közölt.Egy kis ejnye-bejnye, de az is…..
ZKW 2009.02.02 18:12:07
@naezjó?: nincs olyan, hogy "helyes közhangulat". A lélnyeg, hogy azzal semmire sem megyünk, ha azzal foglalkozunk, hogy mely elkövető milyen származású. Hozzátenném, erről azt hiszem nem tehet. Vagy igen? Engem senki nem kérdezett születésemkor, hoigy mi legyek. Senkit nem érdekel, hogy a móri mészárosok milyen nemzetiségüek, hanem, hogy mikor kapják el őket. Csak a kisebbségi társadalom leszakadását erősítjük evvel. Ha nem világos amit írtam, akkor nézz utána egyéb szociológiai tanulmányokban, nekem most el kell mennem.
Az utóbbi idöszak egyik legvitatottabb brit reklámkampányát indították el a múlt héten a szigetországi ateisták, mely 800 busz oldalán hirdeti: There's  probably no God, so stop worrying and enjoy your life. - Isten valószinüleg nem létezik. Most hagyd abba az aggódást és…..
autózz! A biciklisé az egész út 2008.09.08 06:21:00
Hiányoltátok a biciklis posztokat, úgyhogy most mindenki örömére egy ilyen következik. Z csak saját hidegvérének köszönhette, hogy nem húzta fel magát annyira, hogy nekiálljon vitatkozni a kerékpárossal, aki az út közepén gurult gyök kettővel, mert ugye vasárnap este ne…..