Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Segitő

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A boncolási és a toxikológiai eredmény is azt igazolja,hogy a fiam szervezetébe se drog sem alkohol nem mutatható ki , ennek ellenére a fiamat úgy kezelték, mint egy drogost  és ez okozta halálát. Tisztelt Praxis!   A fiam Dóra Árpád  2015.04.24-én péntek  este elment a barátaival darts-ni,4 sört…..
Segitő 2016.01.27 22:21:45
@mig54:

Én nem tartok senkinek Nyelvtan órát csakhát na ember tévedhet ,de ezzel még nem veszek el ember életet vagy éppen nem kővetek el mühibát amiben meghal valaki!
Segitő 2016.01.27 22:19:08
@mig54:

Sajnos ezen nincs mit mentegetőzni ,és pénztelenül megkapsz mindent a Kórházba csak éppen ellátást nem ,sajnos tudom láttam ,de olyan kórházat még nem ahol ez a szép tündér mese ígaz lenne amit leírt sajnos!

Én egyet tudok vannak Orvosok akik ígazán azok ,de abból van manapság nállunk a legkevesebb sajnos és én úgy gondolom hogy ez ígaz is az pedig hogy a pénz felmerült ez egyből kijött a gondolataimból ,de szerintem nem írtam rosszat csak éppen ahogy én látom ., természetesen mindenki másképp látja ,talán Önn pont azért mert így is volt egyszer Önnek és akkor írom bátran Önn szerencsés Korházban volt ha nem volt elnézését kérem én nem kívánom Önnt oda , eliténi elitélem a rosszat ,de kívánni nem kívánom senkinek!