Regisztráció Blogot indítok
Adatok
The Lenkeszter Tribune

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
    " Ilyesformán a kommunikációkutatásokban érvényesülő társadalomtudományi paradigmát nem szükséges elvetni. Azt inkább módosítani kellene, egy új, másféle szociálkonstruktivista megközelítésnek megfelelően, ami a társadalom pozícióját és szerepét az univerzális…..
The Lenkeszter Tribune 2016.01.27 06:40:17
@OoOoOo: Szerintem is érdemes lenne nem kitörölnie hogy mit vetettek fel. Én elmondom (nyilván ki lesz ez is törölve): Azt, hogy nyílt levélben kaphatna az egyeteme etikai bizottsága egy kérelmet, hogy ugyan vizsgálja már meg, hogy az egyik alkalmazottja miket írogat olyanokról, amikhez pontosan semennyit sem ért és ennek milyen hatása volt. Csak annyi, hogy lefordítjuk nekik ezt a két posztot, meg néhány jt-kommentet. Csak a tényeket; még ki sem ragadnánk meg nem is röhögnénk körbe szövegrészleteket. Aztán majd ők megítélik, hogy ez belefér-e az etikus viselkedésbe.
The Lenkeszter Tribune 2016.01.27 08:04:12
@Tehéntőgy: Nem az a lényeg, hogy felháborodnak-e vagy sem. Az a lényeg, hogy tudjanak arról, hogy Kovács Edömér ebben a spec esetben mit csinált a szabadidejében, és döntsenek arról, a saját normáik szerint, Edömér státuszát és az egyetemhez való viszonyát figyelembe véve, hogy mindez etikai ügy-e vagy sem. Teljesen elfogadható az is, ha ez szerintük nem ügy. De ha valaki olyan kompetenciák birtokosaként tünteti fel magát, amelyeknek valójában nincs birtokában, az elég sok helyen és elég sok szituációban kérdőjeles.
The Lenkeszter Tribune 2016.01.27 16:30:35
@OoOoOo: Uram, igen, uram! Kérek engedélyt elsomfordálni, uram!

@ghost recon: A kevésbé mókás profilúakkal láttam mi történik, köszönöm az észrevételt.

@klorofilll: "miért nem cáfoljátok meg inkább" én úgy látom a szerző minden olyan kérdésre és kifogásra válaszolt, amit névvel vállalva tettek fel neki.
Mandiner blog Kimoderálva 2009.07.12 08:01:00
  Az EP-választásról keresgéltem valamit, így vetődtem el újra a Politika 2.0 blog Mind a nyolc párt fenn van a Youtube-on! bejegyzéséhez. Emlékeztem, hogy annak idején írtam egy középhosszú hozzászólást a poszthoz: többek között arról, hogy miből lett a Fidesz…..
The Lenkeszter Tribune 2016.01.27 07:44:21
@Holger Hartland: "ha viszont nem történt jogsértés, akkor ez van. Az az eszme, hogy jogot nem sértő szabadidős tevékenységért valakit hátrány érjen a munkahelyén vagy a szakmájában, éppen az elvadult balliberalizmus eszméje"

Na igen, csak itt egyelőre azt nem lehet tudni, hogy a kipellengérezett disszertáció szerzőjét, a lefasisztázott, lekóklerezett szakembereke meg a Corvinus doktori iskoláját éri-e szakmai hátrány Elek G. szabadidős tevékenysége miatt. Ezek mind a háttérben vannak, de nekem pl. az a tippem, hogy igen, éri. Lehet hogy nem mérhetően, de az is lehet, hogy mérhetően. Ezek a károk nem gazdátlanok, nem a semmiből jöttek. Ki és hogyan fog felelni értük?