Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GaborP

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem akarok olyan országban élni, ahol 4 millió embert képes  akkora gyűlöletre nevelni a kormánypropaganda, hogy képes legyen felülírni a „minden ember egyenlő” elvét. Aki nemmel szavaz, azt mondja, a muszlimoknak kevesebb jár, mint másnak, vesszenek el a háborúban, nincs joguk menekülni. Ami a…..
Mostanában egyre sűrűbben jut az eszembe az a vicc, amikor az autós hallgatja a rádiót, ahol egyszer csak bemondják: mindenki vigyázzon az autópályán, mert egy őrült a forgalommal szemben közlekedik. Mire az autós: Még hogy egy? De hát mind szembe jön!   Úgy érzem, már csak páran megyünk jó…..
Nem kapok levegőt. Ilyen váratlanul nem jöhet ez. Pedig de, akárhányszor olvasom hírt, igaznak tűnik. HÁROM HÓNAP MÚLVA ITT AZ ÚJ METALLICA-LEMEZ Az lesz a címe, hogy Hardwired…To Self-Destruct, és a címadó dalt is meg lehet hallgatni róla, itt alább. Ja meg klip is van hozzá, jó sok…..
GaborP 2016.08.19 03:20:00
@Gyingizik: pontosan
Engem is meglepett: londoni osztályom 27 tanulója 26 eltérő nemzetiségi háttérrel rendelkezik.   Ms E. migrációról, bevándorlásról beszélgetett az osztályommal. Iskolánk kevert, bevándorló környéken található. A szomszédos kerületet (Southall) egyenesen "Kis Indiá"-nak, Little India-nak hívja a…..
GaborP 2016.05.14 20:33:22
@GTOnizuka: Gyerünk GTOnizuka. Lássuk honnan származik az a borzasztó nagy önbizalmad amivel általad szelektíven kiválogatott statisztikákra hivatkozva megmondod a tutit és lekezeled az embert. Nézegettem a többi hozzászólásodat is, az összes meglehetősen nagyképű és lekezelő. Lássuk mitől lettél hirtelen borasztó nagy London szakértő. De tudod mit, kezdem én: 15 éve élek Londonban. Cégvezető vagyok. Az egész várost ismerem. Három gyerekem született itt akiből már kettő iskolás. Itt az én állításom: neked fogalmad nincsen miről beszélsz, fogalmad sincs mit jelent az, hogy Kis-India. Szerintem nem tudsz felmutatni statisztikát az itt született muszlimok welfare fogyasztásáról, bűnözési statisztikájáról és egészen biztos vagyok, hogy semmilyen adatod nincsen arról, hogy "hány százaléka ölné meg a hitehagyottakat". Állítom továbbá, hogy ugyan te olvasni tudsz (velem szemben), de értelmezni és gondolkozni nem és a nyomorult MOi életed megértésének nehézségét, tisztán önazonosság biztosítás és pszihológaiai önvédelem miatt magyarázol be magadnak olyan baromságokat amiket soha nem tapasztaltál meg. A kommentedből egyértelműen látszik, hogy a hüllő agyad által generált félelmed felemésztette a szürkeállományodat és a racionalitást. Mutasd az adataidat nagyember. Ha meg nincsenek, akkor szerintem szerényedjél le és fogd fel amit írtam. A jövő az amikor mindenféle kutlúrájú, mindenféle bőrszínű és szokású emberek együtt élnek, szolidaritásban, békében egymás mellett. Ez akkor is így lesz, ha neked nem tetszik, akkor is ha meg kell várni, amíg az ilyen feudális gondolkozású, rémhírtejesztő, primitívek kihalnak, ha tetszik, ha nem, Alig várom már azt az időt. Egyébként meg a vezéred éppen most pippantott el már megint több száz milliárdot. Tudod hány ember haláláért felelős közvetve az oktatás és az egészségügy lerohastásával? Gondolkozzál ember.
GaborP 2016.05.14 20:46:48
@GTOnizuka: Tessék nagyokos: 12. oldal. Az arabokat errefelé az Ázsiaiknak mondják hivatalosan. Az összes népcsoport közül a legalacsonyabb a népességarányos letartóztatási ráta. A fehérek a 2. - 3. legnagyobb arányt képviselik népességarányosan. Kínaiak vezetnek. I bet you did not see this coming. Link: www.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/269399/Race-and-cjs-2012.pdf
A Morning Show-ban ekézte keményen Sebestyén Balázs a köztévét, írja a Blikk. A műsorvezető nem először ment neki az MTVA-nak a minőségtelen híradók és más nyilvánvaló színvonaltalanság miatt, de most például a Kulka János által is említett tiltólistáról is elmondta, hogy szerinte hogyan lehet rá…..
GaborP 2016.02.10 20:26:55
@millhouse: Az a helyzet, hogy a brit média nem kiegyensúlyozott egyáltalán. HÍresen jobboldali és konzervatív túlsúly van benne. Még így is őszinte felüdülés a BBC híradót nézni egy magyar akármilyen után. Ennyire szar otthon a helyzet. A németet nem ismerem, nem tudok németül, de ha megnéztem a World Press Freedom Index-et, a németek az első 15-ben vannak. Az összes G8 ország közül pedig az elsők. Megjegyzem MO a 64-dik, érdemes a térképre egy pillantást vetni. Olyan kultúrnemzetek vannak előttünk mint Madagaszkár és Guyana. Attól tartok, hogy a német híradók kiritikáját nem látom megalapozottnak: https://index.rsf.org/#!/
GaborP 2016.02.10 20:29:13
@11110000: Teljesen igazad van, ugyanakkor a mondanivalón nem változtat és attól tartok, hogy ez nem egy nyelvtan-nal kapcsolatos fórum. :-)
GaborP 2016.02.11 15:27:40
@Mérgező Hulladék: A név kötelez, ugyebár. Remélem ezért a kommentért is kapsz vagy 200 Ft-ot. Sztem keress másik munkát, főleg ha tényleg csak a pénzért csinálod; 820 hasonló hozzászólás 200Ft-jával nem annyira jó fizetés. Egyébként természetesen egyértelműen Soros; már Hitlert is ő pénzelte, a kis szemét, sőt úgy hallottam, hogy egy Pontius Pilatus nevű tagot is, abból se sült ki sok jó. ;-)))) Szép napot!