Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ibolya53

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nehéz dolog… mert minden ember más kialakult táplálkozási szokásokkal jut el odáig, hogy kikapják a gyomrát… nem részlegesen, hanem úgy emberesen az egészet…Nincs két egyforma eset, mint ahogy nincs két egyforma ízlés sem, van olyan, aki kedvel egy bizonyos…..
Ibolya53 2016.02.27 11:15:36
@Andrea Kubanek:Szia! Nekem 3 éve vették ki a teljes gyomromat.Nagyon nehéz eleinte, de kitartást kívánok az édesanyjának és a családnak is.Majd megy hozzá dietetikus hiogy mit ehet és mit nem. Eleinte be kéne tartani amit mond, hisz ő a szakember, de később saját magán kell kitapasztani hogy mi az amitől nincs rosszul. Ebben sajnos nem lehet tanácsot adni, mert mindenkinél más.Nálam még most is van olyan, hogy amitől eddig nem volt semmi bajom, azt most nehezemre esik megenni.Az ami biztos, naponta sokszor kell keveset enni. Nálam a bevált módszer: reggel 7-kor kezdek és este 9-ig óránként eszem és iszom felváltva.Hirtelen ennyi jutott eszembe, de ha van valamilyen konkrét kérdése, szívesen válaszolok, ha tudod a saját tapasztalatomból
Ibolya53 2016.02.27 11:19:36
@krisztian005: Szia! Nekem pl. zsibbad a kezem meg a lábújjaim, nagyon száraz a bőrőm, mindenhol, de különösen a a sarkam, meg az ujjaim vége, amit hiába kenek a xeloda nevű krémmel nem használ. A szemem nagyon érzékeny a fényre és száraz mint a sivatag a szemész szerint, és hiába csöppentem a műkönnyet, nem igazán használ.
Ibolya53 2016.03.01 09:37:08
@krisztian005: Szia! Hát a zsibbadás az nem akar elmúlni. Nekem a két kemó között volt 2 év szünet, de ez kevés volt a zsibbadás elmúlására. Igaz kicsit javúlt, főleg a kezem. Én napi 3X1 milgammát szedtem, ez állítólag hat.Bíztasd anyukádat, hogy ahogy telik az idő, ha nem lesz újabb gond, akkor javulni fog a helyzet. Könnyebben fog tudni enni, meg ha kisérletezik, akkor több dolgot is meg tud majd enni. Nagyon erősnek kell lenni a családnak is. Mind a kettőtőknek szorítok.