Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KOPE

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még öt óra van hátra a hivatalos startig, az első iPhone 4-eseket Budapesten, az Aréna Plazában kezdik el osztani éjféltől. A sor azonban máris hatalmas, körülbelül 150-200 embert számoltam össze, akik szeretnének kapni a kezdő készletből. A sor elején a VIP helyeken…..
KOPE 2010.09.24 07:05:07
@John A. Dragon prof:

Ez most mi? Te vagy az apukaja ?
Az RTL interjúzott egy rövidet Jenson Buttonnal a hétvégi Formula-1-es magyar nagydíj örvén, és kérem szépen, szenzációs hírünk van: a Nagytétényi úton egy titkos laborban megalkották az első hús-vér Google fordítót. Az interjút készítő robot valami olyasféle lehet, mint…..
Mestska egyik, saját kiváló blogjában tett kommentjéből tudtam meg, hogy a Google Maps-en bejelölik egyes nagyvárosok városi gyorsvasútjait, metróit. A bővebben dobozban kell bekattintani a tömegközlekedést megfelelően közeli felbontásban.Hasznos szolgáltatás, és érdekes is,…..
Szeretem Kertész életigenlő depresszióját. Nem mondom, hogy olyan akarok lenni mint Ő, én olyan akarok lenni mint Én, de pontosan ez a lényeg. Kertész pontosan olyan mint önmaga, megengedheti magának hogy önmaga lehessen, felépítette saját magát, a sorsából, igen sorsából, nem…..
KOPE 2009.11.09 08:40:06
@szamárfül:

Nahát egy szamárfül a lap szélén, de talán ezen van a lényeg.....
KOPE 2009.11.09 08:53:31
@Vérnűsző Barom:

Ez nem igaz! Ha ez neked így jött le, akkor elnézést....
A nap pedíg már réges-régen elindult nekem. :)
KOPE 2009.11.09 08:34:42
@Vérnűsző Barom:

Nem 'véletlenül' részben igaz. ÉS szerény is vagyok....
Miért nem várhatnám el az emberektől, hogy egy kicsit többek
legyenek egy gépnél??? Ilyen vagyok.
Amúgy meg te kifejtetted, leírtad. Öröm olvasni.
Én csak megfigyelek.....
w Tribuszerné visszanéz 2009.10.02 02:20:00
A válságnak győztesei is vannak, és ezek között sokan olyanok, akik további áldozatokat szednek. Az elkeseredett, kétségbeesett embert el lehet csábítani könnyű álommal, és ezt nemcsak a kuruzslók, a fasiszták meg a kommunisták használják ki, hanem lehet, hogy éppen a…..
Van itt egy nagyon érdekes hír a mai napról: a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő, azaz a korábban ÁPV néven ismert jelenlegi MNV Zrt. tegnap tartott egy aukciót, ahol még állami tulajdonban maradt részvénycsomagokat értékesített.Ezen az árverésen a szintén állami tulajdonban lévő…..
Rég meg kellett volna ezt már írni, de tologattuk, halogattuk. Viszont tegnap megint az RTL honlapján legelésztem, amikor beleütköztem a Fábry-show beharangozójába, előzetesébe, kattintson tovább. Hihetetlen, hogyha az ember az RTL honlapján olvasható egy mondatnál többet…..
w Isten is megsegít 2008.03.17 08:00:00
Szuperforró téma lett a szolidaritás. Állítólag nyerésben is van, meg abból lesz a jövő nagyobb kenyere. Tekintsük meg ezért közelebbről, mi is volna ez. Odáig rendben, hogy az embernek megesik a szíve a nála szerencsétlenebbeken; a hóvirágos nénitől akkor is vesz hóvirágot,…..