Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szakmernok

0 bejegyzést írt és 144 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Last Barons megindult az elvémaxzsoltosodás útján. Vagy ha nem is az egész klub, de a beszerzési részleg mindenképpen. Három hónapja már egészen félkész volt a Cougar. A félkész ez esetben egy optimista félkész állapotot jelentett: az ülések áttömve-áthúzva, a…..
szakmernok 2011.06.12 19:39:21
@Papp Sanyi: Valami hasonlóra gondoltam én is. Egy kevés lemez meg egy kis vas oszt kész a féleresz. De nem kint tárolja a szabad ég alatt hóban-sárban, nyáron meg had szívja a nap. Igénytelen.
szakmernok 2011.06.12 19:44:16
@last barons: Egyébként meg Winkler kocsiját csak szépen lassan csináljátok. Nem kell azt elkapkodni. Szívassátok meg jól azt a rózsaszín majmot:-))))
Egyelőre örüljünk annak, amink van, vagyis amink nincs. Mai cikkünk blogposztja...
  Szerencsétlen jellemhiba fejlődött ki bennem motorozásom kezdetétől fogva: nem bírom elviselni, ha nincs motorom. Furcsa dolog ez, mert van, hogy a szezonban hetekig nem motorozok, télen pedig mindig hónapokra leteszem a gépet. Ilyenkor kicsit hiányzik a tank a lábam közül,…..
szakmernok 2011.06.07 13:55:05
@intruderjani: Lehet, hogy nem igazán kellene ilyen történeteket posztolni, mert még valaki esetleg hülyének nézi.

Fillérekért motort venni és várni a csodát. 120ezer majd 300-400 ezer ft? Enyiért tényleg csak szopá a motorozás.
Ez egy szenzációs, egyedi ötlet, ami talán nem is annyira egyedi. Hiszen még nekem is eszembe juthatott pár évvel ezelőtt, és amikor mondogatni kezdtem másoknak, kiderült, hogy nekik is eszükbe jutott. Igény tehát nyilván lenne egy ilyenre, de nem tudok róla, hogy itthon bárki…..
Belsőség Napi LOL 2011.05.31 11:50:00
Nem tudjuk, mi ez és hol készült, de ha fake ha nem, akkor is zseniális. Ha netán nem értené, akkor a szövegből kiderül, hogy burnuszos barátunknak nem újdonság a driftelés, na meg csinált már ő ilyet. (Impreza lehet?) Na igen, én is tudok zongorázni, Dave Brubeck is tud…..
Amikor először hallottuk, hogy veterántraktor-majális lesz Bokorban, nem akartuk elhinni. Most, hogy évek óta élvezzük, megszerettük, és láttuk milyen jó, el se akarjuk hinni, hogy az idei volt az utolsó. Miért? Mai cikkünk blogposztja...
„Nyári munka ’91 külföld”. Ha jól emlékszem, ez volt a címe annak a kiadványnak, ami a nagy lehetőségeket rejtette. Két évvel a rendszerváltás után, betöltött 18 évvel, frissen letett érettségi vizsgával, kész felvételivel a műszaki egyetemre, és még az…..
szakmernok 2011.05.06 11:58:15
Az a pilanat még odébb van, amikor hazánk rendőrsége nyugdíjazza az Octaviákat és Focusokat - hisz ez utóbbiak nem is olyan rég érkeztek az állományba - de most fordul elő először, hogy a hazai járőrkocsik egyikéről részletes másolat készül, az ORFK hozzájárulásával,…..
szakmernok 2011.05.06 11:42:19
@Tigrisszív: Ennyi eszed van!
Tessék, a végére csak összeszedtük a képeket, videókat. Ilyen volt az idei kiállítás, jövőre ismét találkozunk! 260Z, 240Z, 360Z      ..
szakmernok 2011.04.26 10:59:14
@GYUSZI BACSl: A két Bugattival hasonlóképpen vagyok én is.
2011. április 14. 12.00–14.00, Velodrom Millenáris, Budapest --- Jövő csütörtökön vegyen ki szabadságot! Jelentsen beteget! Lógjon el a tanításról, keressen helyettest – érjen rá valahogy! És kérje ki a gyereket is az iskolából, mert olyasmi történik majd itt,…..
szakmernok 2011.04.08 09:23:48
@klarky: Egyetértünk. Gondolom a hétvége megszervezése nehezen ment volna.
Bernáth Milán és a Turbometal srácok küldték el nekünk saját videójukat pár napja. Talán a véleményünkre voltak kíváncsiak vagy tanácsainkat kérték, nem emlékszem pontosan. Nekünk azonban támadt egy ötletünk, amit meg is osztottunk velük: mi lenne, ha saját kritikusainkat…..
szakmernok 2011.04.07 15:39:33
@DonJoe: Valahogyan el kell kezdeni.
Nem szabad elfelejteni, hogy ez eredetileg a TC véleményét hivatott volna kikérni. De a profik nem tettek észrevételt, ezért kell nekünk.
Legközelebb a hibákra is jobban figyelnek.
Hallottam olyat Fidesz-közeli szürke eminenciástól, hogy miért bántják ezt a Stohlt, amikor olyan rendes magyar ember, úgyhogy a felfüggesztetten sem csodálkoztam volna. Vélemények az azonos című írásunkról...
Hosszú hétvége lesz a március 15-i, az egyetlen az évben. Használjuk ki az alkalmat, szereztem olcsó szállást Egerszalókon, menjünk el a gyerekekkel, jó? – vetette fel hű hitvesem valamikor január végén. Norbi mindig kretén arcot vág, ha objektívet lát Hát persze, ezek a…..
szakmernok 2011.03.28 10:12:05
Tom érdekes problémával jött be. Micrájának az egyik akkusaruján szép nagy virágzás jelent meg. Mivel Motordoki pont itt volt a szerkesztőségben, csípőből mondta a választ: meleg szódát rá! Sőt, ez még a rézről az oxidációt is eltávolítja. A kicsapódás egyébként az…..
szakmernok 2011.03.28 09:55:32
@Rocko-: Nekem is feltübt az éneklés. Nem az autóból jött?
Tartsanak velünk az egyik legextrémebb sportfajtába – az újautó-fenntartás izgalmas, bugyogó, zűrös poklába! Kommentelje az azonos című írásunkat!..
Belsőség Artzok a gépházból 2011.03.18 14:39:00
Árpádot néha elkapja a fotózhatnék. Olyankor szeméhez ragadt keresővel és a rettegett - házilag készített - körvakujával (mely egyébként csodásan működik) fut körbe a szerkesztőségben, majd éjszaka jön tőle egy képgaléria. Mint ez itt. ..
szakmernok 2011.03.19 09:52:42
A kamionok előzési tilalmát a legkorlátoltabb, legostobább döntésnek tartom. És ami még rosszabb: ezzel gyakorlatilag az országutak, lakott területek közlekedésbiztonságát rontják. Hogy miért? Kommentelje az azonos című írásunkat és ennek ellenvéleményét!..
Tavaly év vége óta kapható Németországban az E10 jelű üzemanyag, ami a szuperbenzin mellett legfeljebb 10 százalékban bioetanolt is tartalmaz. Az elmúlt hetekben világot látott felmérések szerint a gyakorlatban a hangsúly a „legfeljebb” szóra tevődik: a vizsgált kutak…..
Egy rendesen működő vállalat életében eljő a pillanat, amikor elengedhetetlenné válik egy teherautó. Hozni-vinni a marketing anyagokat, a remittendát a Lapkertől, költöztetni a kollégákat, kiszállni rendezvényekre. A Totalcar most érte el a fejlettségnek azt a fokát, hogy…..
Sajtóközlemény Itt a tavasz 2011.03.09 11:02:17
Szép már az aláírók neve is: egy mozgalom, egy szövetség és egy ember, igaz, utóbbi egy egyesület nevében. Hogy aztán a mozgalom, a szövetség, az egyesület és az ember között teljes-e az átfedés, az olvasó fantáziájára bízzuk. Tisztelt Levegő Munkacsoport! Nyílt levél. A…..
szakmernok 2011.03.09 13:07:19
@Tigrisszív: valaki aki érti a lényeget.
Huszonöt éve még maga volt a csoda. Az idősebbek szeme még most is elfelhősödik, ha szóba kerül az Ezerötszázas. A fiatalok viszont nem értik, és a saját racionális énem sem. Csak az illata, az varázsol el még mindig. A mi nemzedékünk jórészt Ladában nevelkedett, és ez…..
szakmernok 2011.03.03 13:36:00