Regisztráció Blogot indítok
Adatok
piszokalfred

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A Fidesz szerint a kormány nem éri be a 30 milliósnál drágább ingatlanok megadóztatásával, hanem minden ingatlanra adót akar kivetni. (Állítják mindezt a Magyar Hírlap cikke alapján - ajándék Széles Gábor-véleménnyel!)   Mire jó ez a buta, erősen kétes…..
piszokalfred 2009.05.27 17:39:06
@freehckr:
hülyék, ha feszültek, a fidesz úgyis elkúrja
  Tudjuk, tudjuk. Viszonylag alacsony a sportértéke az MDF gyalázásának. Pettkó András, Herényi Károly vagy Hock Zoltán nélkül sokkal, de sokkal sivárabb lenne a világ, a nünükék is fáradtabban zümmögnének, halkabban szirénázna a Frosztiz is hétvégén.  …..
piszokalfred 2009.05.13 10:06:04
@kamasuka: nem a 400 bruttó a sok, hanem a 100 pofaleszakítóan kevés. aki meg azt mondja, hogy itt magas a minimálbér, meg nem is kéne, az éljen meg annyiból...
Nekiálltam kiszámolni, hogy éves szinten mennyi pénzt spórolunk, amióta nem veszek ásványvizet. Kb. 60 000 Ft-ra jött ki, ami lényegében havi 5000 Ft-ot jelent. És akkor még nem számoltam a gyümölcsleveket és a szénsavas üdítőket. A csapvíz ásványi anyag tartalmát is…..
Kettős Mérce Gyurcsány Viktor 2008.09.09 12:52:00
Gyurcsány Viktor az MSZP Orbán Ference lett. Emlékezhetünk, a Fidesz vesztes választásai után mindig felhangzott a baloldali vészkórus: Orbánnak mennie kell. Mintha közük lenne hozzá, Bauertól, Bolgárig, TGM-től Mester Ákosig zengett a kórus: most megtisztul a Fidesz. Orbán…..
Robi kipróbálta milyen embereket szállítani az egyik Volán-társaságnál, de nem jött be neki. Egy hónap után lett elege, amikor nem a jól bejáratott módon lopta meg a cégét, és emiatt a többi sofőr kiközösítette: Már lassan 15 éve dolgozom sofőrként, kezdetben taxiztam…..
Pont pár hónappal ezelőtt írtunk arról, hogy nem elég baj az önmagában, hogy ezt a szerencsétlen Utasi Árpit, aki szinte még gyerek, szájára vette a bulvár, de még fogást is keresnek rajta. Hát most megtalálták, címlapos hír a Blikkben, hogy állítólag Utasi Árpi édesapja…..
Kóka János interjút adott a Napi Online hírportálnak. Elég szórakoztató, mert megtudhatjuk belőle, hogy az Szdsz csak a legjobbat akarta az országnak, ők tudták a tutit mindig, csak azok a rohadék szocik mindig megfúrták nemzetjobbító szándékaikat, és alantas kompromisszumokba…..