Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lancasteri hírmondó

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mandiner blog Kimoderálva 2009.07.12 08:01:00
  Az EP-választásról keresgéltem valamit, így vetődtem el újra a Politika 2.0 blog Mind a nyolc párt fenn van a Youtube-on! bejegyzéséhez. Emlékeztem, hogy annak idején írtam egy középhosszú hozzászólást a poszthoz: többek között arról, hogy miből lett a Fidesz…..
lancasteri hírmondó 2016.01.26 18:32:25
@maroz: Ha a jogi út nem járható akkor már rég megküldhették volna a cikkeket meg pár Elek-hozzászólást (pl. amiben lehomofóbozza a jelöltet meg lefasisztázza a témavezetőjét meg elmondja egy trágyadombnak a doktori iskolát) a helyi etikai bizottságnak, dékánnak, tanszéke vezetőjének stb. Ez valószínűleg segítené, hogy átérezze a felelősségét. Talán még a felelősségvállalás súlyát is megismertetnék vele.

Az egyetemüknek a kutatásetikájában is benne van misconduct címkével, hogy "misrepresentation of qualifications or experience which is not held"

Elek pedig olyanban tüntette fel magát kompetensnek a kritikájával, amiben teljesen egyértelműen nem az. Köztudott róla hogy kicsoda, az is, hogy milyen egyetemen oktató, ami negatívan befolyásolhatja az intázménye megítélését is.
    " Ilyesformán a kommunikációkutatásokban érvényesülő társadalomtudományi paradigmát nem szükséges elvetni. Azt inkább módosítani kellene, egy új, másféle szociálkonstruktivista megközelítésnek megfelelően, ami a társadalom pozícióját és szerepét az univerzális…..
lancasteri hírmondó 2016.01.26 14:01:16
@jotunder: teljesen igazad van, nem ide kellene írogatniuk hanem az egyetemedre, lehetőleg nyílt levélben, pontosan lefordítva angolra a posztot és illusztrációnak pár hozzászólásodat.