Regisztráció Blogot indítok
Adatok
istvan5

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már korábban megírtuk, hogy a külföldi elemzőknek nem tetszik a fideszes csontvázkeresés. (Főleg, hogy a "csontvázak" egy része nyilvánvalóan kamu). Ma azonban Kósa Lajos belecsapott a lecsóba. A Napi Gazdaság konferenciáján kijelentette, hogy "a közvetlen…..
istvan5 2010.06.03 22:44:21
@Kaptabakta:

Ha ez az Őszi választási kampány része, akkor így nem fogják megnyerni a választást az biztos.
Értelmes politikus ilyeneket nem mondhat, ki kell mondanom, hogy Bajnaiék profi szakemberek voltak.

Orbán szájából amióta hatalomra került csak zavaros ideológia maszlagokat lehet hallani semmi értelmeset. A kormányzati struktúra is arra utal, mintha ő szellemi vezető akarna lenni, a mocskos dolgokat meghagyja Navracsicsra.(aki talán az egyetlen értelmes ember a kormányba)

A fidesz most mindent szétver, még azt is amit nem kéne, csak arra leszek kíváncsi, hogy a fidesz mihez nyúl majd. A kettős állampolgároktól kár majd egy kis adót?
istvan5 2010.06.03 23:00:11
@malacz69【ツ】rettegéselemző:
Te aztán megfogtad a lényeget, tényleg erről szól ez az egész ki a FIdesz ki az MSZP stb..
Ezért tart tartunk itt, tők mindegy jót vagy rosszat csinál igaz ?

Ha Fidesz-es zsigerből jó ????
Kivánom legyen még a fidesznek egy két ilyen húzása, engem nem fog anyagilag megviselni, de akkor majd megkapják a magukét azoktól akiket ez igazán érint. Ismerősi körben is vannak olyanok akik utolsó tartalékaikat élik fel és nem tudnak elviselni egy újabb árfolyam sokkot.
Aztán Orbán nézhet ki a fejéből, hogy most milyen okosat mondjak akkor, már kevés lesz a mellébeszélés csinálni is kell valamit
istvan5 2010.06.03 23:15:39
@rockee:

Te tényleg elkussolhatnál a hülye szopeszku dumáddal, a pártközpontban ülsz és hirdeted az igét minden fórumon, ki beszélt itt Öszödi beszédről.
Nagyon nehéz egy értelmest hozzászólást beírni ? Nehéz elismerni ha valaki hibázik, a kétharmaddal még észt nem osztanak....
Belsőség Reggeli összefoglaló 2010.03.05 11:07:00
9:59: A társaság épp most reggelizik a hudiksvalli szállodában, Csikósék eleludtak egy kicsit, de hát ez több mint érthető a tegnapi események fényében. A finn kamionossal történt ütközés után pazar lazacvacsorában volt része a Domsjö Expressz tagjainak, a hudiksvalli magyaroknak és legfőképpen Z.…..
Szépen csorogtunk dél felé, csodásan purrogott a Merci motorja, jöttek egymás után a falvak városok, közeledett az evés hely és ideje. Mi mentünk hátul az Insigniával, Zsolték elöl, hogy lássuk ha van valami baj, ne kelljen tolatgatni. Egyszer csak mögénk került egy tartálykocsi, elég közel volt, az…..
Történelmi pillanat, ezért volt minden: az idegölő szervezés, a sok átvirrasztott éjszaka és a kínlódás, a hideg, fagy, véreres szem. Pénz cserélt gazdát, kulcsok csörrentek. De megvan. 13:02-kor került bele az akku, amit vittek, mivel a sajátja lemerült. A belseje csodás, az autó önmagában is…..
Hétvégén megjelent egy poszt arról, hogy kis híján megőrültem egy vén Merci miatt, ami a sarkkörön épp csak innen lakik, és pár nappal korábban eladó volt az ebay aukciós portálon, konkrétan annak a német oldalán, s ez az eladó szempontjából hiba volt. Szerencsére a kocsinak csak az indulóára volt…..
A világ legjobb ajánlatát vázolom az olvasónak: másfél millió forintnyi euróért itt-ott javítandó, negyvennyolc éves Mercedes, Domsjőből. Zsííííír, igaz?..
  Nem egészen két hete gyűjtik a pártok az ajánlószelvényeket, és szűk négy hetük maradt a leadásig. Ahogy telik az idő, a cédulák fogytával úgy lesz egyre nehezebb ajtóról ajtóra járva újabb ajánlásokat szerezni (saját bevallása szerint csak a Fidesz…..
Sziasztok!   Lassan egy éve keresek állást, ugyanis tavaly érettségiztem egy vendéglátóipari szakközépiskolában. Eddig sehova nem vettek fel és egyre inkább úgy gondolom, ez a külsőmnek köszönhető.   Elég sok tetoválás van rajtam, mindkét karomon, illetve  a…..
Tegnap este az Echo tv „Képtelenségek” c. műsorában olyan mértékű uszítás folyt, ami új dimenziókat sejtet, s éppen ezért fel kell rá hívni a figyelmet. Az említett műsor ugyan más adásaiban is súrolja a normalitás határait, de a tegnapi adás még ehhez…..
istvan5 2009.12.11 15:00:04
@szárny: "Baszd meg, te hülye állat! Kit támadtak itt meg?"

Az ilyen hozzászólásokra vártam :)
istvan5 2009.12.11 15:08:24
@szárny:
"3. A cigánygyilkosságok gyanúsítottjai kikhez is köthetők, úgy szervezetileg? "
nem tudom mire gondolsz?

A többi természetesen mélységesen elítélendő, de akkor sem értek egyet egy teljes népcsoport bűnözővé nyilvánításáért sok elmebeteg és elbutult hülye miatt.

Mindenki hallott a Benes dekrétumokról, gondolom senkinek sem esik jól, hogy minden magyar nemzetiségű háborús bűnös lett a csecsemő és aggastyán is. Nem gondolom, hogy nekünk így kéne tekintenünk bármelyik nemzetiség vagy vallás képviselőjére.
istvan5 2009.12.11 15:12:22
@szárny:
Szerintem a támadás a következő idézet a blog bejegyzésből:
"Ez a szöveg a legnyilvánvalóbb fasiszta uszítás megnyilvánulása volt. Azzal kezdte, hogy ő „fehér, magyar, keresztény, európai” (bár az, amit mondott sem keresztény, sem európai nem volt), majd folytatta, hogy nem kötelező Magyarországon élni, elmehetnek innen a muzulmánok, a „cionista zsidók” is Izraelbe, a „mormonok” meg az Egyesült Államokba. Csak ültem és néztem, mint a moziban"

vérmérséklet szerint valakinek ez semmi(mint neked), engem felháborít, és ha cigány zsidó vagy muzulmán vagy mormon lennék támadásnak gondolnám.
Egyszerre csak egy irányban lehetne átkelni, max 30-as sebességgel, ha jön egy hajó, egy óra zárás, vízszint-változáskor további barkácsolás. Lenne egyáltalán értelme?Budapest, 2009. július 14., kedd (MTI) - Megkezdődött az egyeztetés az esetleges pontonhídról, amellyel a…..
istvan5 2009.07.14 15:27:07
@loláb:

Ez is elég meredeken hangzik, a ponton híd a duna vizszintjén van a Margit híd jóval magasabb. Szintén technikailag elég nehéz és drága feljárót kéne építeni. Ráadásul egy éven belül akár 5-6 métert is változik a vízszint, ezt lekövetni igencsak körülményes lenne..