Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ewa2016

12 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahogy az ATV túdósítja http://www.atv.hu/kulfold/20160323-sopronban-lathattak-ket-honapja-salah-abdeslamot és ahogy már tegnap a nyugati sajtó is bemutatta.: a brüsszeli terroristák Magyarországon keresztül utaztak és szervezkedkedtek. Ennyit a magyar elhárításról. Hogyan merészelnek kritikát…..
Én még a régi oktatási redszerbe tartozom ahol Petöfi, Vasvári és Jókai a fiatalság és a nép nevében 1848-ban a forradamataz utcán a polgárokkal és az itellektuális magyarokkal lángra lobbantotta.  Micsoda idök, micsoda emberek, micsoda elmék! Nézem a híreket és megdobban a szívem: hol vannak a…..
Ennek az embernek nincs bör a képén. Ekkora szemtelenséget és merészséget! Szíven ütí és arcba vágja a magyarokat! Mocskos , oportunista , rabló diktátor, akinek semmi és senki sem szent és sérthetelen. Minden communikációs eszközt felhasznál, hogy a népet butítsa vagy manipulálja.  Hogyan…..
Ez a blog úgy indult hogy nem fogok a politikába befolyni. Miaóta nézem a három magyar hírcsatornát, naggyon nehéz szó nélkül megállni. A legútobb ami nagyon megdöbentett az a hír volt ami a kórházak állapotáról szólt. Sajnos ez év januárjában megtapaszxtaltam a börömön hogy ez mit jelent. Mentövel…..
Tehát eljutottunk idáig. A magyar népet egymás ellen úszítják. Egy megosztott népet könnyü uralni. Nyilvánosságra hozták félezer kommunista vezető adatait a dokumentumok a http://www.neb.hu/hu/kommunista-hatalombirtokosok-1956 címen olvashatóak. A FIDESZ újabb PR-kampánya odáig fog vezetni,…..
Budapest, 2016, február 13! Ezt a napot mindenki jegyezze meg! "Habár felül a gálya,s alul a víznek árja,azért a VÍZ az úr!.."  -   Petőfi Sándor   http://www.atv.hu/belfold/20160213-pedagogustuntetes-a-kossuth-teren  ..
A kormány egyetlen mozdulattal, parlamenti hozzájárulás nélkül egyszerűen lekapcsolhatja az egész internetet. Nincs e-mail, nincs Facebook, nincs semmi. Többek között ez vár rátok, ha az Országgyűlés megszavazza az „alaptörvény” legújabb módosítását. Betilthatják a postát, a telefonotokat nem…..
Én meg tudom érteni a magyar kormány tagjait és a barátaikat. Most, hogy föld nincs már vételre, a bányakat, gyárakat már eladták a nyugdíjasok pénzéböl sem maradt sok és elfogyott a bevétel. Hát most mi lesz, mert a szegény kormánytagoknak és barátainak csak meg kell élni valamiböl! Hát milyen…..
Az ENSZ Menekültügyi Főbiztossága (UNHCR) arra szólítja fel a visegrádi négyek vezetőit, hogy – vallásra és nemzetiségre tekintet nélkül – mutassanak nagyobb szolidaritást azokkal a menekültekkel, akik a háborúk és a szélsőségesek elől Európában próbálnak menedékre találni. Montserrat Feixas Vihét,…..
  Rákosi G.W. Bush Orbán Viktor Uralkodása 1945 -1956 2001-2009 1998-2002 és 2010- most és mindörökké ?   Uralkodás formája Diktátor: tejhatalmúan, egyeduralomra törekedett Chief in Command: a Patriot Act-tal tejhatalmat…..
Hát én nem is tudom, hogyan reagáljak erre a hírre a Tóbiás üggyel kapcsolatban. Én azon döbbentem meg a legjobban, hogy a magyar hírközlés, ATV, Hir TV M1 stb. a GFG úrnak és a weboldalának ennyi idöt és energiát szentel. Szerintem nem kellene rá odafigyelni és ahogy Tóbiás úr is csinálja és…..
Közel 50 ezer ember dolgozik azokban a háttér- és kutató intézetekben, amelyeket vagy megszüntetnek vagy beolvasztanak a minisztériumokba, mondta a csütörtökön Lázár János miniszterelnökségi miniszter. Mindenki fel van háborodva. Az ATV, HirTV, M1 tele van riportokkal és korbácsolják a…..
Vannak pillanatok, amikor elszakad az emberben valami, mondjuk a cérna, és nagyon nehezére esik indulatait leküzdve, nyomdafestéket bíróan fogalmazni. De mivel ez egy nyilvános blog, ezt szem előtt tartom.  Az utobbi évben legalább négyszer látogatok Magyarországba évente. Látom ahogy az ország és…..