Regisztráció Blogot indítok
Adatok
commandante

16 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elgondolkodtam, hogy miféle környezetvédő vagy magát annak képzelő ember az, aki mellette erős petrolhead-nek is nevezhető. Lássuk csak, magyarázok itt a bringázásról meg környezetvédelemről, de egy 3.0 V6 benzines ill. egy 2.4 diesel bálnát tulajdonolok jelenleg. ÖÖöööö,…..
Fighter Húzd fel magad! 2010.04.26 07:28:00
Az egyik legkomolyabb "gettóedzés" Amerikában az igen divatos bar, vagyis húzódzkodórúd - vagy egyszerűen csak rúd - edzés. Sokszor a játszóterek mászókáit sajátítják ki erre a célra, és néha olyan show-t vágnak le, hogy a bámészkodók állkapcsába bele-bele kap a…..
commandante 2010.04.26 21:55:43
@laci_: okker, értik itt a célzást a gyúrós fekák sztem, de akkor a gyúróterembe se hozza le senki a csimotáját... veszélyes és zavar is!
Élni és élni hagyni!! :-)))))
Mi mással is vághatnánk neki a hétvégének, mint egy könnyű válogatással a küzdősportversenyek leglátványosabb elemei közé tartozó "gyors halálokból", azaz amikor valakinek elsül a keze vagy a lába, és már vége is meccsnek. Hiába a hosszú felkészülés, az…..
Fighter Így eddzünk kés ellen! 2010.03.19 08:36:00
Ez a harmadik és egyben utolsó késes post foglakozik a kés elleni védekezés tréningjével. Az első részt itt, a másodikat pedig itt lehet elolvasni. Először kitárgyaljuk, hogy mi a különbség a késharcos iskolák és az utca valósága között, majd bemutatunk pár elfogadott…..
Óriási és nagyon hasznos áttekintő írás jelent meg a krav-magás blogon Gyepesi Áron pszichológus, G3 szintű krav-maga civil instruktor tollából, amit köszönettel euúttal is közölhetünk mi is, az eredeti itt olvasható. Képzeljük el a következő jelenetet: egy kellemes…..
commandante 2010.03.03 11:21:41
@sabre: ha csak nem vagy cserkész (aki mingig résen van) :)), akkor te is abba a 99.99999%-ba esel akik nem tudnak folyamatosan figyelni. Persze törekedni kell erre, de lehetetlen, az emberi agy már csak ilyen. Bármi élmény el tudja a gondolataidat terelni akár ha csak kis időre is.
Ilyenkor a gyors reagálás mellett megelőzésképp segíthet a határozott fellépés, vagy erőt sugárzó megjelenés, mert erre nem kell folyton figyelni, és távol tarthatja a támadók jelentős részét. (gondolom emiatt rohangál az a sok kigyúrt, félelmetes külsejű, lágylelkű ember az utcán:)) )
Nyáron jön az új Karate Kid, amit az 1984-es film történetét alapul véve készítettek el. A remake készítőknek nagyon nehéz dolguk van, hiszen az eredeti mozi sok szempontból igazán kiválóra sikerült. A gondnok és mester szerepét játszó Pat Morita (1932-2005) 52 éves volt az…..
commandante 2010.02.19 18:41:26
@Schindler Pistája: mindenképp kell itt niggerezni? menj irogass a kuruc.fos-ra inkább...
Nem ismerem Chuck Palahniouk regényírói munkásságát - még egy hiányosság, sebaj, amíg van mit tanulni, nincs min unatkozni - de aki a Harcosok klubját kitalálta, annak fejében van valami különös, ami megfogja az embert, amivel érdemes foglalkozni, mert egy nem szokványos utat jár…..
Szokásos IT piaci sajtószemlém közben erre az érdekes cikkre bukkantam. Kellemes meglepetésnek tartom hogy az ITBusiness stábja érdemesnek talál ilyen témával is foglalkozni! Respect!www.itbusiness.hu/hirek/Business/ma_lojuk_tul_magunkat.html..
Nyáron a szigeten láttam egy (szerintem) francia mukinál egy nagyon tökös kis kütyüt, egy napelemes mobiltöltőt. Ma utánanéztem a neten, találtam mindenfélét, de pont olyat nem.Amit találtam:usb.BrandoSolio (Obama is ezt használja szerintük:))amit keresek az meg nem volt ilyen…..
Nos, kaptam hírlevelet arról hogy bringával mehetek munkába autó helyett. Szerintem jó kezdeményezés, mert a magamfajta lusta elkényelmesedett irodisták csak akkor mozgatják meg a valagukat, ha valaki emailt küld nekik erről, amúgy meg tespednek a dugóban a kocsiban mert az kényelmes…..
Egyrészt, tényleg rohadt szar volt a levegő és fulladozva köhögtem néha ill szépségeseket krákogtam a Kálvin téren töltött kb. 15 percem alatt. Másrészt respect azoknak akik képesek voltak otthon maradni vagy tömegközlekedni ez alatt a rövid idő alatt és nem szartak a mások…..
Közérdekű felhívás: Aki talál nekem a virtuális víz elméletét részletesen ismertető dokumentumot a neten, őszinte hálámban részesül, lehet még egy túrórudit is kap.Aki most hallja először ezt a virtuális víz dolgot annak itt egy (ismét indexes) link, hogy képben…..
Ez volt ma kint az Index címlapján index.hu/x  Mit is mondjak, részben meglepő, de mindenképp elgondolkodtató! Amúgy amennyi szervert és egyéb IT cuccot üzemeltet a Google, nem csoda hogy elgondolkodtak a srácok a megújuló energiaforrásokról, sztem Paksot már kinőtték...…..
Nor kérem, a cucc (a nem környezetszennyző mosogatószer) ténylegesen működik, azaz lehet vele mosogatni! Nem kell belőle több mint a sima elterjedt környezetet hagyományosan szennyző cuccokból, ugyanúgy tisztít, nem kell hozzá forróbb víz, stb. Teljes siker! Respect a…..
Gergőnek köszönhetjük a Doeo linkjét, ami vitán felül az egyik legbetegebb játék, amit internet valaha a hátán hordott. A feladat roppant egyszerű: rózsaszín, téglalap alakú cicafejeket(?) kell összeszednünk időre a folyamatosan változó pályán, remek zenei kísérettel. A…..
Bréking nyúz! Van olyan hogy nemkörnyezetszennyező mosogatószer! Legalábbis a cimkéje szerint...A részletekről később! Meg még ki is próbálom előtte, vajon lehet-e vele mosogatni.....
Alább egy igen "komoly" link. :-) Nem mondom hogy feltétlenül követendő példa, de nekem nagyon tetszik. A kreténség határtalan amúgy...viszont hasznos... vagyis legalábbis sok sok áramot megtakarít...Respect srácok! :-) De csak…..
Nem akarok fogyókúra blogot vezetni, de azóta már 14kg mínusznál tartok és ez majdnem kizárólag csak annak köszönhető, hogy lehetőség szerint kocsi helyett bringával szoktam közlekedni. Sztem ez elég meggyőző, főleg hogy mellé zabálok rendesen és heti 6 este sörözök…..
Aki bort iszik és vizet prédikál.... na az így jár mint én....Adott egy távolság ami villamossal kb. 6 megálló, azaz nem sok idő. Ennek ellenére azt gondoltam most sietek és inkább nagy lustán beültem szépséges kocsimba.Eredmény?Amellett, hogy egy útépítés miatt kb +10 percet…..
"Adott az angyal-Volvo, másik összetevő a hatvanas évek sportkombi-mániája, kutyuljuk össze, hátha valami jó sül ki belőle!" - gondolta a Volvo valamelyik fejese a hetvenes évek beköszöntekor. Kisült, de nem jó, mondhatták akkoriban; mire a P 1800 ES elkezdett hűlni a…..
Elcsépeltebb téma környezetvédelemben szerintem manapság nem is lehet, minthogy ne üljünk mindenért kocsiba hanem biciklizzünk, gyalogoljunk, tömegközlekedjünk.Attól hogy valami elcsépelt még meg lehet fogadni!Nekem pl. nulla Ft-omba kerül az, hogy beülök a kocsimba és eljutok…..
Egyik reggel a tusolás közben jutott az eszembe (de nem aközben, amiről szó lesz most...) az Amerikai Szépség c. film egyik első (vagy nyitó?) jelenete. Ez az a bizonyos, amikor is Kevin Spacey kommentálja a nézők számára, amint a tus alatt végzi napi rendszeres maszturbációját...…..
Ezerszer a szánkba rágott tény, de sajnos nagyon sokáig én sem tartottam be rendesen (vagy most sem tartom be eléggé), hogy az elektromos gépeket ha nem használjuk, illik KIKAPCSOLNI! Ilyen pl. a TV, ennél még inkább jellemző a számítógép, ami persze a lassú bootolás miatt néha…..