Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bontson zászlót az összefogás!

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Orbán-kommunikáció e hétre rendelt mumusa a „nihilista gondolkodó”. Jó választás, hiszen a gyűlölködésre kész sokadalomnak igen pici százaléka van tisztában a szó jelentésével. Persze ettől függetlenül utálni bárkit, bármikor, parancsszóra hajlandó. Mivel ez a jelzős szerkezet a hét szlogenje…..
Bontson zászlót az összefogás! 2016.09.14 09:03:23
Szellemi műhely nyomaira bukkantam a Fideszben. Ennek megítéléséhez illik összefoglalni Orbán Viktor tegnapi megnyilatkozását az országgyűlésben. A miniszterelnök „Brüsszel cselét” emlegette, mert szerinte vannak olyan magyar városok, ahol az önkormányzati testület baloldali többsége hajlamos…..
Bontson zászlót az összefogás! 2016.09.13 20:55:56
@Janossz: ma? első? hűha :D

(nyomd el magad)
Bontson zászlót az összefogás! 2016.09.13 21:39:58
@Janossz: Az osztrák és a német külügyminiszter után a lett és a litván diplomácia vezetője, valamint a cseh miniszterelnök és az államfő is visszautasította Jean Asselborn luxemburgi külügyminiszter felvetését, miszerint Magyarországot ideiglenesen vagy véglegesen ki kellene zárni az EU-ból.

Az osztrák és a német külügyminiszter után a lett és a litván diplomácia vezetője, valamint a cseh miniszterelnök és az államfő is visszautasította Jean Asselborn luxemburgi külügyminiszter felvetését, miszerint Magyarországot ideiglenesen vagy véglegesen ki kellene zárni az EU-ból.

Elsőként az osztrák külügyminiszter utasította vissza Asselborn felvetését. Sebastian Kurz elfogadhatatlannak nevezte a luxemburgi külügyminiszter szavait. Úgy vélte: lehetséges, hogy az unióban komolyabb szóváltásra is sor kerül, azonban a médián keresztüli üzengetés nem járul hozzá a közös munkához. “Magyarország európai állam, uniós tagország és Ausztria szomszédja” – szögezte le Kurz, és aláhúzta: “tiszteletre van szükség, hogy ne kerüljön veszélybe az európai béke”.

Nem osztja luxemburgi kollégája véleményét a német külügyminiszter sem. A Rigában tartózkodó Frank-Walter Steinmeier azt mondta, hogy egy uniós tagállamot sem kellene kitessékelni a közösség ajtaján.

Aki számít az velünk van
A német diplomácia vezetője a balti köztársaságok – Észtország, Lettország és Litvánia – külügyminisztereivel találkozott Rigában. A házigazda Lettország külügyminisztere, Edgars Rinkevics “hangszóró-diplomáciának” nevezte Asselborn javaslatát. “Ez a retorika nem segít rajtunk” – mondta. Véleményét Linas Linkevicius litván külügyminiszter is osztotta, aki szerint

az ilyen radikális kijelentések nem mindig lendítenek a dolgokon”.
A cseh államfő szerint a luxemburgi külügyminiszter felvetése, rendkívüli módon árt az Európai Uniónak és az európai integrációs projektnek. Milos Zeman véleményét szóvivője, Jirí Ovcácek tolmácsolta. ”Magyarország Csehország partnere az EU-ban és a visegrádi csoportban is” – jegyezte meg a szóvivő.

Asselborn Magyarország-bírálatát Csehországban Bohuslav Sobotka miniszterelnök is visszautasította.

Nem fogunk semmiféle uniókat létrehozni az EU-n belül, és senkit sem fogunk kizárni. Európának együtt kell működnie és összetartónak kell lennie”
– olvasható a cseh kormányfő nyilatkozatában.

(MTI)
Portik Tamás „egy gyilkosságért jogerősen elítélt bűnöző … bármi, amit Portik Tamás mondd, teljes mértékben hiteltelennek tekinthető...
Bontson zászlót az összefogás! 2016.09.13 15:53:08
Bontson zászlót az összefogás! 2016.09.13 18:26:57
@atpijkamo116: jaja te aki eddig remegve vártad a portik seggéből kicsöpögő fost, most elfordultál tőle és hirtelen hazug lett?
Egy díjról lehet tudni kitől van, miért kapja az illető, kinek van joga azt átadni, mit is kell érte tenni. A lovagkereszt is ment oda minden olyan személyhez akinek odaítélték, amikor még érték volt a tudás, és ezért elismerés járt. Viselték is akik kapták, hordták érdem szerint, vagy berakták a…..
Kedves barátaim! Mindenekelőtt kalapot emelek előttetek a miatt, hogy ki mertek állni a magatokért, a szakmátokért,  a becsületetekért. Lényegében mindenkinek egyértelmű, hogy a közoktatási rendszer központosított átalakítása nem csak elhibázott volt, de egész egyszerűen megalázta a pedagógusokat.…..
Bontson zászlót az összefogás! 2016.02.03 21:33:42
@Szelid sunmalac: te aztán tudod, sok magyar templomban jártál a választások idején meg sok iskolában. egy vicc vagy, leszakadt dohánygyári proli
Bontson zászlót az összefogás! 2016.02.03 21:55:53
@Szelid sunmalac: és még az apukád is erősebb, mint az enyém?

@Punxsutawney Mormota: az?
Bontson zászlót az összefogás! 2016.02.04 08:08:52
@Szelid sunmalac: vedd már észre mennyire szánalmas vagy
A FortaRock szervezőgárdája jó alaposan megtárgyalta mitévők legyenek azok után, hogy Phil Anselmo egy januári rendezvényen karlengetett és white powerezett. Arra jutottak, hogy hiába kért bocsánatot, nem kell az énekes zenekara, a Down a fesztiválra. A szervezők kijelentették, hogy nincs helye…..
Bontson zászlót az összefogás! 2016.02.03 21:58:23
Hasszán Roháni tizenhét év óta az első iráni elnök, aki Európában járt. Az olaszországi és franciaországi út célja az volt, hogy a múlt hónapban az elszigeteltségből kitörő Iránt ismét vonzóvá tegye a külföldi befektetők előtt. Habár a nyugati vállalatok eddig is ugrásra készen vártak az alkalomra,…..
Először úgy döntöttem, nem szállok be az Uber-taxis vitába. Aztán eszembe jutott jó néhány olyan élmény, ami miatt ma már inkább az éjszakai BKK-járatokat választom, vagy igyekszem elérni az utolsó metrót. Mert hogy egyelőre sem a taxisoknak, sem a nyilvánvaló adókerülőknek nem fizetek, az…..
Bontson zászlót az összefogás! 2016.02.02 08:46:58
@lavór: figyi, @csak egy néző: egy antiszemita proletár, aki munkanélküli, és minden álma, h elvegye a nála gazdagabbaktól a vagyont (amit aztán elkótyavetyél, és megint hömbölögni kezd)
A D&G tervezőpáros néhány napja posztolt először új kollekciójáról, melynek darabjain azonos nemű szülők és gyermekeik láthatóak. A fogadtatás azonban nemcsak a téma miatt volt vegyes, hanem azért is, mert sokak szerint ez csak marketingfogás, mellyel egy korábbi, átgondolatlan kijelentésük…..
Bontson zászlót az összefogás! 2016.02.01 20:18:24
Kertkonyha "Zsííír" 2016.02.01 00:01:00
Hol van már az a sima fehér sertészsíros kenyér, amit egyenesen a félkilós műanyag pohárból kentünk? Raktunk rá sót, lilahagymát, esetleg kis pirospaprikát, és kész is volt. Némi nosztalgikus hangulat azért körüllengi, de valljuk be, nem volt egy kulináris élvezet. Nem így ez a fantasztikus vega…..
Bontson zászlót az összefogás! 2016.02.01 18:02:35
A "magyar Hamšík" tavaly a Győrből Zsolnára igazolt, a napokban a világ 50 legtehetségesebb fiatal játékosa közé válaszották...
Bontson zászlót az összefogás! 2016.02.01 15:33:52
@high up!: majd h így lesz ott fogok melletted tüntetni. egyelőre még semmilyen ilyen jóslat nem vált valósággá
Hiába a Jobbik esését mutogató közvéleménykutatások, Vona Gábor bejelentkezett miniszterelnöknek. Azt mondta évindítójában, hogy a jobbikosok akasszák le a kardjaikat a falról. Mi nem ijedtünk meg tőle.  Amolyan törökgáborosra sikerült a Jobbik elnökének beszéde. Vona mögé piros-fehér-zöld hidak…..
Bontson zászlót az összefogás! 2016.02.01 11:10:37
@csak egy néző: Atyaég te visszaolvasod évekre visszamenőleg hsz-eket? félelmetes munkanélküli proletár tempó amit a libsik nyomnak, félelmetesebb, mint a jobbik
Bontson zászlót az összefogás! 2016.02.01 11:20:37
@csak egy néző: igazi házmester vagy, a te fajtádnak köszönhető a magyarországi zsidók elleni atrocitások
Bontson zászlót az összefogás! 2016.02.01 11:40:24
@csak egy néző: olvass és értelmezz
Január 22-én olyat csinált Phil Anselmo volt Pantera-énekes, amit örökre bánni fog. A Dimebag Darrell emlékére rendezett Dimebash rendezvényen karlengetett és white power-ezett. Így: Elég kimagyarázhatatlan a szituáció, de azért Anselmo megpróbálta, már ha a kommentjét annak lehet nevezni. Azt…..
Bontson zászlót az összefogás! 2016.01.31 17:20:19
@waterfox: és ki mondja meg, h mi kit sért? van olyan ami nem sért valakit?
A nettó helyettesítési ráta alapján sokan mondhatják azt, hogy a magyar nyugdíjasoknak nincs miért panaszkodniuk, mivel az átlagnyugdíj alig alacsonyabb, mint az átlagjövedelem. A valóság azonban eltér ettől. Az OECD-tagországok között egy 2013-as felmérés alapján Hollandia…..
Bontson zászlót az összefogás! 2016.01.26 23:21:47
@pamut: takarodjál már a kurva anyádba te pattanásos hátú szerencsétlen okádék faszkalap. letépem a fejed és belehányok a lelkedbe
A Kávézóban csendesen ültünk és vártuk, hogy mi lesz a MOMA által meghirdetett tüntetéssel. Nem akartunk előzetesen állást foglalni, nem akartunk a kákán is csomót kereső brigád szerepébe kényszerülni, de aggódtunk, és sajnos igazunk lett. Ez a rendezvény többet ártott, mint használt a demokratikus…..
Bontson zászlót az összefogás! 2016.01.25 22:40:28
@manager2008: jujjuj hitler hitler hitler hitler hitler hitler hitler hitler hitler hitler hitler hitler náci náci náci náci náci náci náci náci náci náci náci náci veszély veszély veszély fasizmus fasizmus fasizmus
BEKIÁLTÁS Fideszesek szópárbaja 2016.01.25 01:48:57
Gulyás felháborodása félrevezető, mert azt sugallja: van, aki megvédje a polgári értékeket. Gulyás Gergely, a Fidesz alelnöke január 24-én este ezt tette közzé a Facebookon: „A mi szemünkben nem terméknek minősülő polgári értékek jegyében jelentsük ki nyugodtan, hogy jóízlésű embernek a…..
Bontson zászlót az összefogás! 2016.01.25 19:54:26
@bértrollbosszantó_kovi1970: 2016.01.25. 17:20:21

köszi, én emiatt fogom olvasni ezentúl!
A K-208 Kézműves Burger Műhely a Nyugati Pályaudvar, és egyben a West End City Center közelében található. Így aztán hamar ide lehet keveredni, semmitől sincs túl távol. A hely nem túl nagy, de azért találunk benne jó pár széket és asztalt. Ebéd időben azért nehezebb már helyet találni. Belépés után…..
Bontson zászlót az összefogás! 2016.01.25 10:18:55
@Chaoyang: @borofan: kemények vagytok!!
Tizenkettedik alkalommal értékelte az évet Gyurcsány Ferenc. Ez önmagában is figyelemre méltó teljesítmény. Tizenkét év a magyar politika élvonalában (és főleg a magyar baloldalon!) nagy idő. Ha a konkurenciára nézünk: az MSZP forgószínpadán pár évente cserélődnek a molylepke-tehetségű…..
Bontson zászlót az összefogás! 2016.01.24 17:44:56
Bontson zászlót az összefogás! 2016.01.24 18:33:07
@pamut: hol nem lehet népszavazni te ökör? képtelenek vagytok összeszedni megfelelő számú aláírást. ezért nincs népszavazás.
Bontson zászlót az összefogás! 2016.01.24 19:52:11
@gázóra ellenőr: jaja, ilyenek ezek a liberális demokrata blogok