Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Attlasz

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Homár tavaly csodálkozott rá a Bakker virágkereskedésre, akik akkoriban tulipánhagymás favödröt ajándékoztak vásárlóiknak. Kata az idei szezonban már digitális fényképezők közül választhatott. Elméletben: Édesanyám néha a Bakkertől rendel virághagymákat. Kapva kaptunk…..
Attlasz 2008.03.17 09:38:44
Most hívtam a Gazdasági versenyhivatalt
www.gvh.hu/gvh/alpha?do=2
ezzel a parasztszemvakító marketingfogással kapcsoaltban, és mindenkinek tanácsolom,hogy tegye ugyan ezt. Csak akkor tudnak eljárni ezekkel szemben, ha fel leszenbk jelentve ezek a gátlástanal hazudozókat.És mminél többen annál sügretőbben kezeklik a problémát, ez gondolom logikus.
Amúgy előtte beszéltem a a Bakker-el: hát emberek, az a helyzet, hogy ott biztosra tudják, hogy senki nem kapja meg, csak a gagyi terméket. És persze értetlenkedtek, amikor azt mondtam nekik, hogy akkor miért van ott a többi 3, és miért áll az a reklámfőcímben,hogy a 4-közül kap egyet az emeber, mikor tutira csak 1 "típus" az amit elküldenek. Azt a válazt kaptam,hogy nem értik, egyiket megkapom úgyis, akkor meg mit pattogok?! Nameg aztán mit gondolok én ,majd márkás gépet fognak adni ajándékba??
- mondanom sem kell, majdnem elszégyeltem magam:)

Amúgy nézzetek utána a neten! már 1 euróért is árulják! Szerinteketek?

Gazdasái Versenyhivatal:
------------------------
Ügyfélszolgálat
T: (06-1) 472-8851
F: (06-1) 472-8905
ugyfelszolgalat@gvh.hu

Rajta!:) csak így lehet ezeket a visszaélések megelőzni és orvosolni!