Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Admirality

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
      ( A posztban nem lesz szó a 888.hu-ról és G.Fodor Gábor mai különös bocsánatkéréséről. Egy árva szó nem lesz az egész ügyről, és nem fogom semmiféle közepesnél valamivel kisebb termetű, nem túl gusztusos lényhez hasonlítani. Ez most egy ilyen szöveg lesz.) "... értetlenül állok azelőtt, hogy…..
Admirality 2016.01.29 16:31:02
@kiazmarmegint: "(...) szikszói fiatalember (GFG), vélhetően nem csúcsértelmiségi családból (származik) (...)". De igen, onnan származik.
        " A matematika felvételi az utóbbi 10 év legnehezebb vizsgája volt, több gyerek is sírva hagyta el a vizsgatermet - számoltak be a pedagógusok." (penzcentrum.hu)       "Elképesztő feladatok a felvételin. " (mno.hu)       "Matematikából tíz feladatot kellett megoldani, amelyen összesen…..
Admirality 2016.01.24 14:59:25
@.Pierre Bezuhov.: Igazad van. Egy megjegyzés. Nyilván a háromféle "tőke" valahol katalizálja egymást, de szerintem a szociális helyzetet nem szabadna arra korlátozni, hogy kinek mennyi pénze van, hanem mindhárom burgyiői tényezőt (pénz, műveltség, kapcsolatok) figyelembe kell venni. Én ismerek olyan családokat, akik pl. olajszőkítésből gazdagodtak meg, nagyon. És nem gondolom, hogy akkora előnnyel lehet indulni onnét. Meg lehet örökölni a mocskospénzt, és lehet ugyanúgy játszani a dadankarambolót, de az nem karrier...
Admirality 2016.01.24 15:02:04
@Admirality: Szélsőséges volt a példám. Pontosítok: Tisztességes, ámde műveletlen és igénytelen újgazdag családba se jó születni annyira szerintem.