Regisztráció Blogot indítok
Adatok
stripedcroc

3 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Meglepődve tapasztaltam, hogy még akár a régi Thinkpad T410-emen is megy Linux alól az XBox-féle XCloud.Ez a notebook sajnos már se nem kompatibilis a Windows 11-el (TPM probléma), se az ereje már nem elég a modernebb Windows-okhoz. Így került rá most egy Linux Mint.Az Ubuntu-t is lehetne említeni,…..
Techveleg Plex és felirat 2018.07.07 09:00:00
Hosszú ideje használok már valami Media szervert otthon. Könnyen, áttekinthetően ott a filmek, sorozatok listája, mostanság már akár családi képek videóké is. Egy helyen, átláthatóan, az előbbiek esetén borítóképpel és mindenféle hasznos információval. Szóval röviden…..
stripedcroc 2022.01.04 07:14:09
elég régi írás :D
már nem is foglalkozom nagyon a feliratokkal, gyakran megnézem egyszerűen angolul a filmet és kész :)

Mostanában meg áttértem a Jellyfin (
jellyfin.org/) emby fork-ra. Ez legalább megy mindenhol, akár távolról mobilon is előfizetés nélkül. Ha meg valamiért nagyon kell a felirat, akkor letöltöm kézzel és bemásolom a film mellé.
Techveleg Xiaomi Mi 360 kamera 2019.08.02 18:30:00
Elcsábultam és nem túl rég vettem egy Xiaomi kamerát. Gondoltam jó lesz az okosotthon fejlesztéséhez. Meg az eddig használt és már igencsak sebezhető ESCAM G02 -k helyett.Sajnos megint belefutottam a pofonba. Ok-ok nem volt túl drága a kamera, "csak" 10.500 körül volt Aliexpress-ről. Bár nagyjából…..