Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zsolt Pöltl

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A nagy fiamnak tavaly az volt az első feladata a gimiben, hogy írjon egy fogalmazást három külföldi helyről, ahol nyaralt. Kikerekedett a szemem, mert ugyan nem élünk mély szegénységben, de sokgyerekes átlag magyar családként nemigen engedhetjük meg magunknak, hogy külföldre szaladgáljunk nyaralni.…..
Zsolt Pöltl 2017.08.02 20:57:49
@Almandin: A pedagógusok próbálnak haladni a korral, és egyáltalán nem biztos, hogy rossz szándék vezeti őket, amikor telefon vásárlására buzdítja a szülőket. Az más kérdés, hogy ki engedheti meg magának. Én elvenném a telefont a gyerekektől a tanítási idő alatt, semmi szükségük rá, csak elvonja a figyelmet. Ami a gúnyolódó tanárokat illeti: szégyen és gyalázat, hogy ilyesmit megenged magának egy felnőtt ember. Nem pedagógus, csak ember. Mert gyakorlatilag lesüllyed egy olyan szintre, ahol a gyerekek vannak, pedig neki elméletileg magasan felettük kellene állnia. Egyébként tudomásom szerint van pszichológiai felmérés a felvételinél. Más kérdés, hogy a felvételiztetők tisztában vannak-e a tesztek jelentőségével. Mert szerintem sok esetben nincsenek.
Olvasóink jelezték, hogy a közelmúltban egy 11 éves bicskei fiúgyermeket a Csokonai Vitéz Mihály Általános Iskola ún. 2-es épületének udvarán, a rendőrkapitányság épületétől mindössze kb. száz méterre brutálisan megverték. Nem túlzó a jelző, hiszen a földön fekvő, védtelen áldozatot többen is…..