Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tucker Crowe

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szent ég, mikor írtam utoljára... persze ennek is, mint mindennek, megvan a maga oka... amit viszont most nem részleteznék, mert igazából most sincs túl sok kedvem/időm/erőm írni, de nah, megígértem és már így is én vagyok a... Rossz... Szóval volt ez a Moly tali. Már tavasszal is volt (meg…..
Tucker Crowe 2016.07.15 10:00:39
Tucker Crowe 2016.07.22 17:22:50
@Egy Melankolikus Moly: Mert súlyosan antiszociális, akut képzavarban szenvedő, önnön képzelt nagyságától eltelt alak, aki meg van győződve róla, hogy ő a világ meg nem értett zsenije, s hogy mindenütt mindenki álnok, aljas és gonosz, kivéve őt, aki az egész közepén áll, hófehér tiszta lélekkel, mint az áldozati bárány - holott nem veszi észre, hogy ha az autópályán mindenki szembe jön, akkor talán ő maga megy rossz sávban.
Ennél behatóbban nem is kívánok a lelki defektusaiddal foglalkozni, ezzel szakemberhez kellene fordulnod, amit úgysem fogsz megtenni, mert te láthatóan régen elhitetted magaddal, hogy te egy magasabb transzcendentális síkon élsz, mint az emberiség 99,9%-a, és annak, hogy sehová nem vagy képes beilleszkedni, nem te vagy az oka, hanem mindenki más...
Egy nemzeti érzelmű meleg férfi nyílt levele a felvonulókhoz II. Egy évvel ezelőtt írtam meg homounortodox véleményemet a 20. meleg böszmeség napi tombolással kapcsolatban ide a Jobbegyenes blogra. A rá érkező olvasói kommentek bizonyították számomra (no, nem azok, amelyek nem hitték, hogy…..
Sosem tagadtam, hogy Tarantino az egyik kedvenc írom. Nem igen létezik nála már a kicsit szeretem vagy néha bejön átmenet. Mostanság divat utálni, vagy nagyon szeretni. Szükség van ilyen ellentmondásos, kissé egoista karakterekre a filmvilágból, aki olykor félpiásan lyukat dumál az Oscar hallgatóság…..