Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gendered Cisgnome Experience

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
    " Ilyesformán a kommunikációkutatásokban érvényesülő társadalomtudományi paradigmát nem szükséges elvetni. Azt inkább módosítani kellene, egy új, másféle szociálkonstruktivista megközelítésnek megfelelően, ami a társadalom pozícióját és szerepét az univerzális…..
Gendered Cisgnome Experience 2016.01.25 09:10:49
@közösperonos átszállás: Egy A területen írt szakdolgozatról írt valamit egy Z területen dolgozó valaki, ahol A és Z viszonya nem hasonló pl. a mikrobiológia és a szerveskémia viszonyához. Elég erős a kettős mérce ha az A-féle (Z) 3oldalas skicc kritika és a Z-féle (A)lehalandzsázása nem egységesen van megítélve.
Mandiner blog Kimoderálva 2009.07.12 08:01:00
  Az EP-választásról keresgéltem valamit, így vetődtem el újra a Politika 2.0 blog Mind a nyolc párt fenn van a Youtube-on! bejegyzéséhez. Emlékeztem, hogy annak idején írtam egy középhosszú hozzászólást a poszthoz: többek között arról, hogy miből lett a Fidesz…..
Gendered Cisgnome Experience 2016.01.23 19:55:20
@maroz: Ezt a hozzászólásomat sikerült kimoderálnia Eleknek a "A magyar középosztály találkozása a szegregációval " c. posztja alól
orulunkvincent.blog.hu/2016/01/23/a_magyar_kozeposztaly_talalkozasa_a_szegregacioval_megjegyzesposzt

"Ez ugyanaz a blogger aki Angliából froclizza a magyar egyetemi gazdaság, társadalom- meg politikakutászokat, hogy mutassák az extratejszín listákon jegyzett folyóiratokban megjelent impaktfaktoros közleményeiket? "

Játsza a kis empatikust, van pofája Rawlstól idézni, meg hogy "nem árt ha néha behelyettesítjük magunkat a potenciális áldozat szerepébe, nem árt néha, ha elképzeljük a világot úgy, hogy nem tudjuk hová kerülünk benne, a kés melyik végére, fent leszünk vagy lent."

Közben meg nem zavartatja magát attól, hogy az úgymond kritikai tevékenysége nagyrésze pontosan erről szól, hogy ez az, amit ő nem tud, vagy nem hajlandó megtenni.
        " A matematika felvételi az utóbbi 10 év legnehezebb vizsgája volt, több gyerek is sírva hagyta el a vizsgatermet - számoltak be a pedagógusok." (penzcentrum.hu)       "Elképesztő feladatok a felvételin. " (mno.hu)       "Matematikából tíz feladatot kellett megoldani, amelyen összesen…..