Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dr

188 bejegyzést írt és 110 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mert hogy általában miért megy a Zember pályázni? Hogy ott biztonságos körülmények között: feszegesse a határokat fejlődjön erről esetleg videót készítsen. A Philip Island MotoGP pályán motoros napok alkalmával két dolgot különösen tilos csinálni, eme szabályok…..
dr 2015.03.31 18:00:25
Elment a motor, az új tulaj lelkes és törődő, a nappalijában szállásolta el tavaszig. Én most elutazom, aztán ha megint lesz Ducatim, akkor re...
dr 2013.12.02 16:00:36
Ott tartottam, hogy a számos akadály ellenére úton voltam Olaszország felé, javított felnivel, elektronikusan is működő utánfutón a megfelelően rögzített motorral. Az út nagyjából eseménytelen volt, a gyári navigáció TMC (forgalomfigyelő) rendszere az osztrák határhoz…..
dr 2013.07.31 16:30:58
így utólag:
www.cudar.hu/?p=1499

érdemes vigyázni a remek osztrák autósokkal!
Hungarian Cycle Chic A nyertes 2013.05.28 16:34:29
Nemrég összefutottunk Leventével, aki az InStyle-lal rendezett Bringával a vörös szőnyegen! divatbemutatón a H&M és a Brick Lane Bikes félmillás bringáját. Itt a bizonyíték, hogy Levi nem csak a verseny kedvéért öltözött ki:) Ha tetszett a bejegyzés, nyomj egy lájkot és…..
dr 2013.05.28 17:54:09
Kellemes bilincselős szexszel kezdte az m1 a vasárnap délutánt. A 14:50 perckor kezdődő Díszkíséret című film 12-es karikát kapott, vagyis egy felső tagozatos a kanapén heverve, szüleivel nézhette végig, ahogyan egy tengerészgyalogos vidáman gyömöszöli az ágyhoz bilincselt…..
Talán politikai vonzata lehet (biztosan), de a 18-i poszt látogatottsága kábé tízszerese volt az eddigi legjobbnak. Ezt a blogot főleg magamnak írom, egyfajta naplóként, meg annak a néhány, hozzám hasonló motor(Ducati)-buzinak, aki néha erre téved. De tegnap index2 főoldal,…..
Lassan lekerül minden sérült alkatrész a monsterről, a tank már a hegesztőnél van, ma elkészül és megy tovább a fényezőhöz. A hegesztés 4.000,- Ft-ba kerül, a fényezőtől még nem kaptam árat; az már biztos, hogy a felirat ugrik, kezdhetek keresni ducati matricákat. A…..
IDDQD A 100 legjobb videojáték 2012.11.19 12:28:18
Az amerikai Time magazin honlapján közölt egy százas listát a legjobb/legfontosabb videojátékokról. Érdemes megnézni (mondjuk ebben a felhasználóbarát nézetben), tanulságos abból a szempontból, hogy egy erős konzolos gyökerekkel, viszont kevésbé jelentős…..
Az Opera Desktop Team próbálta humorosra venni a figurát, de az igazság az, hogy a legújabb verzióra tényleg ráfér pár javítás. Az Opera 12.11 első előzetesének megjelenése előrevetíti, hogy a fejlesztők egy hibajavító kiadást terveznek elkészíteni. Változások…..
Filmdroid Top 10 James Bond filmek 2012.10.05 18:07:00
1962-ben egy új akcióhős tűnt fel a vásznon. Bond. James Bond. Hűvös eleganciájú brit tikos ügynök, aki felrázva, és nem keverve issza a Vodka-Martinit, Őfelsége különleges engedélyével lelkiismeret furdalás nélkül végez a gonosztevőkkel, gátlástalanul elcsábítja az…..
dr 2012.10.08 11:58:46
Nem nagyon szoktunk külön posztban megemlékezni arról, hogy valami száz éves klasszikus játék/fejlesztőcsapat a Kickstarteren indít kampányt a feltámadáshoz, leginkább azért, mert ilyesmiből már annyi van, hogy a hírértéke az "Angliában esett az eső" szintre redukálódott.…..
Felesleges bővebben bemutatni a csernobili katasztrófát, a környező országokban tudja mindenki, hogy mi történt és talán sokan rettegtek is attól, hogy a nagy durranás után ők is benyelnek egy kis radioaktivitást. Odaát, Amerikában meg amúgy is magasról tesznek arra, hogy mi…..
A sebesség oltára Nirvána túra 2012.07.06 10:34:00
Olasz motort jellemzően érzelmi okokból vásárolunk, sokszor mellőzve a racionalitást. Erről több birtoklása után már hosszan tudnék mesélni, de a lényeg, a tézis egyik következménye, hogy amikor a Ducati kétévente megrendezi a saját ünnepléséről szóló hétvégéjét a…..
IDDQD Videók az E3-ról 2012.06.05 08:27:00
Ma kezdődik az E3 (valójában persze már vasárnap este elkezdődött a pre-show sajtótájékoztatókkal), jöjjön hát néhány videó a teljesség igénye nélkül, amivel kicsit hangulatba ringathatjuk magunkat. Először is a Castlevania: Lords of Shadow 2 trailere, aminek mondanivalója…..
Szerkesztőségünk fonendoszkóppal figyeli a nép hangját. És ha a nép józan autókat követel, akkor józan autót kap. Egyet. A Renault Fluence olyan józan, hogy Amy Winehouse-t is kihozta volna az elvonóról, ha időben érkezik. Lényegtelen háttérinformáció, hogy a Dodó Büfé…..
dr 2011.11.21 14:49:06
@kzolika: ezt én is kiszúrtam :)
IDDQD Velünk ünnepelnek 2011.11.03 13:48:00
Október általában jól ellátott hónap, mármint ha a játékmegjelenéseket nézzük, így nem is akkora botorság összeszedni pár olyan címet, aminek betöltésével méltó módon ünnepelhetjük a blog második szülinapját. Sokkal könnyebb dolgom lenne, ha maradunk annál, hogy…..
Vaskos pletyka egyelőre, de tudjuk: nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél. Carlos Checa világbajnok lett a World Superbike-ban az elmúlt versenyhétvégén Magny-Cours-ban, ám a jövő évről még mindig nem tudunk semmi biztosat, csak halovány találgatások vannak.Egy világbajnoki…..
Állandó olvasónk, Frasisco Miranda keresett meg azzal, hogy egy érdekes, és marha hasznos programot fejleszt iOS alá. Nevezetesen budapesti forgalmi kamerákat lehet majd csekkolni iOS eszközökön. Az app egyelőre nem kapható az AppStore-ban, ezért személyesen kerestem meg Lacit, aki…..
Múlt hét végén kezdődött az ügy, amikor 207 darab magyarországi iPhone tulajdonosa arra lett figyelmes, hogy nem tud csatlakozni a hálózatra. Mindegyikük a Telenorhoz tartozó SIM-kártyát használt. Nem sokkal később a telefonok újra elérhetőek lettek. A Telenor azt állítja, a…..
Egy Londonból hazalátogató, majd innen Németországba költöző barátommal kerestünk egy olyan helyet a belvárosban, ami passzol a hangulatunkhoz. Egészen véletlenül futottunk bele ebbe a kapualjba a Nagy Diófa utca 8-ban:Bent pedig ezt láttuk:Ez itt bizony egy romkocsma, összenőve…..
Bár úgy néz ki, a magazin mégsem szűnik meg (aminek mi örülünk a legjobban, komolyan), Sasa vissszaemlékezése a PC Gurunál töltött évekre folytatódik. És ha azt mondom, hogy a második rész sem lesz különösebben rövid, úgy érzem, a fején találtam a szöget. Talán kevesebb…..
Valahol Stájerországban gyorsan el kellett hagynunk az autópályát, mert szakadni kezdett az eső - öltözni, öltözni! Most már értem én ezt a csávót, Atlaszt. Aki így tartja a vállán Földet, tudják, egy mondabeli mandró, állítólag nagyon erős, még a Toldi Miklósnál is…..