Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MadafakaJones

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Balázs és műsorvezető társai kedd reggeli műsorukban több ismert embert kifiguráztak, és kicsúfoltak, többek között Áder Jánost, Andy Vajnát, Vujity Tvrtkót és Havas Henriket, de ezek mellett melegekkel kapcsolatos vicceket is megengedtek maguknak. Balázsék arra kérték hallgatóikat, hogy meséljenek…..
Vigyázat, spoilerveszély! Legalábbis ezt nyilatkozta most a Variety-nek a két showrunner, David Benioff és D.B. Weiss. A mostani évad után már csak 13 epizódot készítünk, és mindent az utolsó körre teszünk fel. Jelenlegi állás szerint tehát lesz egy 7 részes 7. évad, aztán egy 6 epizódos 8.…..
Tegnap este indult ismét a TV2 Hal a tortán című műsora, felturbózott főcímmel, átalakított műsorszerkezettel, párokban főző celebekkel és a nekik immáron mindenféle idióta feladatokat is adó Lázár séffel, szóval már csak nyomokban hasonlított arra a műsorra, aminek szánták. Sebaj, az ilyen…..
Az RTL Klubnál állítólag nagyon örültek Szalai Vivien kinevezésének, a Bors szerint hatalmas pezsgős ünneplés volt. A csatorna valószínűleg örül, hogy a tendencia szerint a TV2 egy hírügyileg teljesen súlytalan tévét akar csinálni. A Bors szerint legalább olyan jó most a hangulat az RTL-nél, mint…..
Konkrétumok kellettek? Tessék, itt van pár, nem fog örülni neki senki. A táblázat nem teljes, az USA mellett a környező országok vannak csak rajta, de az siralmas, hogy mi állunk a legrosszabbul, igaz, nem sokkal az már nem oszt, nem szoroz, hogy 203 vagy 177 sorozat van a tárban egyelőre. Szegény…..
MadafakaJones 2016.01.20 13:51:35
@chocco channel: Ezzel a TV Boxxal lenne egy kérdésem, hogy gyorsan rákerestem különböző oldlakon de olyanokat találtam ami egy Android felületet ad a TV-nek mindenféle elérhető szolgáltatással, Google Play, onnan letölthető alkalmazások, Youtube stb. Hogy lehet ennél a legújabb filmeket/sorozatokat nézni?

Üdv: Jones