Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szombati Prog(ram)

17 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rég jártam erre. Talán most újra indítom. Kezdjük csak egy zenei poszttal. Álljon itt a rock történelem egyik legsúlyosabb albuma, amit nem ismernek annyian mint amit megérdemelne. Kár... A súlyosságát nem abban kell érteni hogy durva mint valami death metál, hanem , hogy a tartalma letaglózó. A…..
Sziasztok!TokenD vagyok és nem cifrázom: búcsúzni jöttem.Mint azt olvashattátok, január elsejétől nem szól többé a Rockvilág rádió. Sajnos a búcsúadásban nem tudok jelen lenni. Nem így terveztük, de sajnos így alakult. Hogy is kezdődött ez az egész? Kieron, még Samy-vel…..
Sziasztok!TokenD vagyok és most egy picit egy másik világ, avagy a másvilág felé kalandoznánk. Régóta foglalkoztatnak a szellemek, a kísértetek, mindig is szerettem az ilyen történeteket, képeket. Aki félős, az nyugodtan olvasson tovább, nem lesz semmi para, csak pára, ha magas a páratartalom...
Szombati Prog(ram) The begin... 2016.08.10 11:16:22
Szép jó napot!  Token vagyok és ahogy Kieron kolléga is engedett egy kis bepillantást a metálossága történetébe, én is kinyitom nektek ezt a kis ládikát. ..
Amikor minap egyik régi barátom azt mondta nekem, hogy Te Csaba, emlékszel, hogy már 20 éve lesz annak szeptemberben, hogy először ültünk be egymásmellé az iskolapadba, akkor bizony koppant egyet az állam.. Repül az idő, pedig olyan mintha tegnap lett volna. Tisztán él bennem az emlék. A még…..
Szombati Prog(ram) Elég volt 2016! 2016.07.19 12:05:54
Nem, nem és nem! Most már tényleg elég. Július közepe van és annyi legenda hagyott itt minket, ami több évre is sok.. Hol van még az év vége?  Baszódjál meg 2016! Nem illik, és nem is előnyös csúnyán írni egy nyilvános blogban de most már tényleg elegem van. David Bowie, Prince, Maurice White, Glenn…..
Rockmaraton. Az egész fesztivál egy jó ideje már része az életemnek. Évek óta járunk le, ha nem is mindig, vagy nem is minden napra de 2007-óta lélegezzük a Malomvölgy, majd most a Szalki-sziget levegőjét. Lehet sár és fagy, vagy tűző nap és szaharai éghajlat, a rock zene, a hideg sör , a jó…..
Az élet természetes velejárója, hogy emberek mennek el közülünk, olyan emberek is akiket kedveltünk, tiszteltünk. Elszomorodunk, esetleg elmorzsolunk  egy-két könnycseppet, de az élet megy tovább. Most viszont olyasvalaki távozott közülünk, akit nem tudunk egyszerűen elengedni. Nem megy, mert…..
Van a rádiózásnak egy olyan oldala, hogy esélyed van interjút készíteni, híres és még híresebb zenészekkel, zenekarokkal. No meg feltörekvő bandákkal, akikkel sokszor kötetlenebb a beszélgetés, hiszen nincs ott az a komoly atmoszféra, hogy úristenmileszmost, itt ül velem szemben Brúsz Dikinzon!…..
Sziasztok! TokenD vagyok, és most életem egyik (sok ilyen van) olyan élményét osztanám meg veletek, ami a mai napig elkeserít, hogy nem jött össze. Ez pedig nem más, mint a zenekar alapítás. ..
Még tavaly novemberben volt szerencsénk a Twin City zenekar két tagját, Andit és Norbit vendégül látni a stúdiónkban. Ha lemaradtál a beszélgetésről, vagy csak újra akarod hallgatni, mennyire finom is volt az a bizonyos almás pite, akkor itt a lehetőség :)..
Ne csak nézz, láss is. A csodák a legapróbb részletekben rejlenek mindig.-Kieron-..
Február másodika jeles nap a történelemben. Nemcsak, hogy ezen a napon született Shaquira kolumbiai származású énekesnő, vagy említhetnénk hogy pont ma tartjuk a vizes élőhelyek világnapját, de 1988-ban valami olyasmire került sor, ami megváltoztatta az egész földi életet és azóta is hatással van…..
Elkészült az Szombati Prog(ram) első videója! Nem volt egyszerű, nehéz szülés volt, de világra jött :) Nézzétek és terjesszétek!..
Sziasztok! Ha már Kieron írt az egyik nagy szenvedéjéről, a fotózásról, akkor én is írok nektek a kedvenc sportomról. Ez pedig nem más, mint az Amerikai football. Amerikában a vezető sportág, kb olyan, mint itthon a foci. Nincs olyan ember kint, aki ne tudná helyesen eldobni ezt a tojáslabdát, vagy…..
A koncertfotózás egy igen érdekes hivatás. Rengeteg előnye van annak ha valaki különböző zenekarok bulijait fotózhatja. Egyrészt, ott a megismerés esélye, hogy egy olyan csapatba futsz bele akiket eddig nem is ismertél, de ezután meghatározó részét képzik majd a zenei ízlésednek, másrészt az sem…..
Sziasztok!A Szombati Prog(ram ) két műsorvezetője, Token és Kieron úgy döntött, ezentúl nem csak a megszokott időbe és helyen érhető majd el, hanem innentől majd itt is, blog formájában. Nem csak hétvégén,de hétköznap is veletek leszünk. Minden olyan témát itt fogunk tárgyalni, aminek kivesézése…..