Regisztráció Blogot indítok
Adatok
chez elles

16 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor csak akad pár szabad percem őrült asztal dekor ötletelésbe kezdek, mert idén is nálunk lesz a baráti "gyűljünkösszeésegyünkigyunk" karácsony. Természetesen nincs elég hely, de a mindent megoldó Hadnagy észjárás nem ismer lehetetlent. J A bulit Tamás barátunk lapszabászata egy hatalmas…..
A karácsony előtti időszakban nem egyszer álmodoztam arról, hogy "normális" munkám van. 8-5 ig dolgozom, pont besötétedik mire kilépek az irodából és forraltbort szürcsölgetve sétálgatok a karácsonyi vásárokban, kezemben az előbb említett boldogító ital meg egy kétezer forintos kürtöskalács és teli…..
Szerda este a Zeitgeist egyik előadásán voltunk a kommunikáció és médiatudomány - helyett - a főzés és gasztronómia mesternőjével Lucával és bár nem teljesen azt láttuk amire számítottunk, most mégis itt ülök és rengeteg gondolatot indított meg bennem. Többek között úgy vélem, egyre csak nő…..
Chez elles Fotel újjászületve 2016.08.21 18:48:28
Legutóbbi beszámolómban ígértem nektek egy részletesebb képsorozatot a fotel csodáról ami a Plantomime virágüzletben foglalta el becses helyét. Jelentem, nem kell tovább várnotok!  :) Évek óta ismerem már Ildit és Petit meg persze a mögöttük lévő csapatot (Aranyfotel), és bár nem a legtrendibb…..
Olyan gyorsan telnek a napok főleg így nyáron...el sem hiszem, hogy az egyetlen pihenős hetem utolsó napján vagyok, dobál a tenger én meg a hajó gyomrában pötyögök nektek. :)   Az elmúlt hetekben vagy már inkább hónapokban olyan sok izgalmas dolog vesz körül, hogy nagy bánatomra edzeni sincs időm…..
Chez elles Gilvesy Pincészet 2016.06.15 19:21:45
Nagyon vártam már a múlt hétvégét, olyannyira, hogy az eső hírével sem tudtak volna visszafordítani Budapestre szombat délután. Így, amikor Hegymagasra menet zúdult lefele a víz és ki sem láttunk az autóból akkor is csak nevettem...a szervezők pedig pakolták be gyorsan a gyönyörűen megterített…..
Chez elles Újdonságok nyara 2016.05.27 19:28:12
Annyira szép a papír és azok a sárga betűk, hogy nem tudtam nem messziről kiszúrni a júniusi otthon magazint... Már pont leszoktam a magyar magazinok vásárlásáról, mert egyszerűen nem ad semmi újat (vagy csak nagyon ritkán) szóval inkább rendelek külföldről. Kellemetlen ezt leírni, de sajnos így…..
Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de én nem értem ezt az időjárást. Nem a fűben kéne ülnünk minden szabad percünkben fagyival meg jeges limonádéval a kezünkben?? Mindenesetre ha már így alakult eszembe jutott egy régebbi cikkem az 11groundos időkből, mikor székeket festettünk és közben palacsintát…..
Chez elles Lili&Alex birodalma 2016.04.13 21:07:15
Évek óta lelkes rajongója vagyok Petra barátnőm kifinomult ízlésének, arról nem is beszélve, hogy mennyire szereti a gyerekeket. E kettőt összerakva nem lepek meg senkit, ha azt mondom tökéletes csapatot alkottunk amikor megkért, segítsek olyan gyerekszobát kialakítani a meglévőből, ahol szívesen…..
Nagyon szerettem volna egy átfogó bejegyzést írni nektek ausztráliai élményeimről, de azt hiszem ezzel még várnotok kell egy kicsit. :) Mert ahogy az lenni szokott, zúdultak az emailek, telefonok, ráadásképp saját lakás projektbe is kezdtünk szóval írás helyett spaklit ragadtam és nyakig glettben…..
Chez elles Pakold ki amid van! 2016.03.22 12:01:20
Terasz, erkély, kert vagy csak 2 négyzetméter a gangon? Kinek mi jutott, így a jó idő beköszöntével igenis vágyunk a D-vitaminra, amit egy az erkélyen elfogyasztott reggeli kávéval nem is tudnánk egyszerűbben begyűjteni. És hopp, máris témánál vagyunk. Ahhoz még hűvös van, hogy a csupasz széken…..
Chez elles Turai kastély 2016.02.08 14:16:15
Nincs is jobb hétfő délelőtti program mint bevágódni a kocsiba és Tura felé venni az irányt. Ha pedig a jobbodon egy fotós ül, aki egy egész filmet tervez ellőni egy ilyen csodás helyen, az már maga a tökély. :) Ilyenkor rájövök, hogy mennyi különlegességet rejt kis hazánk mi pedig mindig csak a…..
Chez elles Lumas galéria 2016.02.04 11:05:34
Ahhoz, hogy otthonosan érezzük magunkat valahol elengedhetetlen a művészetek valamilyen formájú jelenléte. Erről gondoskodik a Lumas galéria is, aminek kínálatát a lakberendező vonultatja fel a megrendelő felé.  Be kell vallanom mindig is jobban szerettem a műszaki rajzokkal pepecselni mint…..
Zúgnak a gépek, gipsz szag terjeng mindenütt, átlag 28 fok és a fülesben rád szól Csaba: “Maradj a sárga csíkon belül!” Ezzel bele is vágtam a beszámolóm közepébe. Tavaly ősszel ugyanis 3 napot  Németországban, Meissenben gyárlátogatáson töltöttem a Duravitnél. Egyébként is imádom a munkámat, de…..
Chez elles Inspirálódj velem! 2016.02.01 22:58:48
Sokan kérdezitek, honnan inspirálódom vagy gyűjtöm a hangulati képeket. Elsőre sosem tudom mit válaszoljak, mert nincs egyszerűbb elveszni cikkről cikkre az internet világában, de az elmúlt héten volt időm kicsit rendbe szedni a gondolataimat. Ilyen fagyos időben pedig nincs is jobb program, mint…..
Chez elles Budapesti álom 2016.01.29 18:30:56
Elképesztő, ahogy jönnek-mennek a lakások Budapesten. Elfordítja az ember a fejét egy pillanatra vagy éppen nem köteg húszezresekkel mászkál a zsebében és már le is csúszott a "tutiról". A legtöbben olcsó, lepukkant lakást keresnek és újítják fel, akár maguknak akár kiadásra. Utóbbi, főleg annak…..