Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Krys

18 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
hát ez egy olyan hümmm! :D..
Mazsola! Nem csak mazsoláknak! :) 2006.12.11 10:11:32
:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)…..
Mazsola! Nem csak mazsoláknak! :( 2006.12.10 19:24:15
:( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(…..
Mazsola! Nem csak mazsoláknak! lol 2006.12.07 17:59:03
hejj már csak 2 zh :D linalg meg cisco final! hejj :Djah és nagyon költőiek voltunk :D"Csabifejű lááááányMosolyog a széélbeeeen...":D:D:D:D..
Hát ez a hét kicsit se cumi ám :D:D:Dehh na majd a végén kiderül h mi van :D..
Tudom, tudom. Háttal nem kezdünk mondatot :DKicsit tele van a pupom ezzela héttel, pedig mégcsak másfél órája kezdődött :S7 zh! :SHétfő: AnalízisKedd: Prog3(delphi), Oracle SQLSzerda: Assembly, SzociológiaCsütörtök: C++, CiscoPéntek: Algebramost nézem h ez 8 :S, csába bele…..
már lassan egy hete nem írtam! szal most csak beírok nehogy igaza legyen lalinak ::P:P:P:Pjah és ... ehh mégse :D..
Elééééééééééég! Ha még egykukoricát látok megölök valakit. Már a a kukorica pehelyre se tok ránézni, KoRn-t neg aki hallgatni mer kinyírom :DEnyi kukoricát !!!!Wháááááááááááááááááááá!!!..
Na hejj!Újra itthon :DMondjuk ez is érdekes volt :D 10 perces pakolás --> rohanás helyijárat --> helyi járat mindehol megállós, sok utasos sok pirosláma stb ... --> aztán nagy nehezen odaérős --> buszra futós --> felszállós alig van hely stb... És persze az…..
Mazsola! Nem csak mazsoláknak! heh 2006.11.23 22:02:00
Nah szépen ( krva nehezen ) létrejöttem délben!Megebédeltem, aztán irány az I a beszélgetésre.Nem volt valami hosszú de sok hasznos dolgot megtudtam, itthon önéletrajz írás, motivációs levél. Amik mint kiderül elég gázosak lettek, Matyi szerint. De sebaj, segített összerakni…..
azta de rohadt reggel van :S:S:Stöbb mint 24 órája talpon vagyok és dolgozom :Sde a sok  ehh meghozta gyümölcsét!!!Kész az oldal :D:D:DÖröm é bódottá!!!:Dde nem sokáig örömködhetek, nekieshetek a következő oldalnak :D ami jó mert ki tom akkor majd fizetni végre a jogsimat…..
Mazsola! Nem csak mazsoláknak! heh 2006.11.22 00:00:51
A ma éjjszaka meghatározója a munka lesz :Dwork work work :Sde ez van :)szurom is a kódokat menten ezerrel h szép és jó legyen holnapr az oldal :Du.i.: lenyomam fél liter kávét tejjel cukorral --- kiváncsi vagyok :D..
Hát ma is egy ünnep :)Elkészült az első teljesen ccs oldalam :)És hogy mennyit szenvedtem vele ? pfffA tanúlság: IE SUXX! use firefox! ;)..
Mondjátok szépen utánnam:héééééééééééjjjjjjaaaaaaaa mondja whííííííííííííííííííí!:D..
Mazsola! Nem csak mazsoláknak! ejh 2006.11.21 12:47:51
Nah a mai adag tanulást is letudtam :) Érzitek ahogy árad belőlem a bölcsesség??? Nem ?Hát én sem :SNo nem is ez a lényeg. Ma korán keltem, de minek :/ Ilyet nem szabad :D De mégis megtettem, amit a haza megkövetelt :D Bemásztam delphire amin csoportos feladatosdi volt :D Találtunk is…..
Há örömmel olvastam a hírt ( minden második szóban helyesírási hibával :) ), worm oldalán, amit mellesleg már meg kéne csinálnom és saját kezekbe venni mert ez így nem mehet tovább. Amit Csabika ott művel pfff. Katasztróka!!!!Nomeg azért a sok "partyarc" se semmi. Akik…..
Hát a mai délután izgalmai után, még részt vettem egy érdekfeszítő analízis órán, ahol Pituk tanárúr már krétával akarta dobálni a népet mert mindeki pofázott és senki nem tudott semmit :D Másfél óra. Elég is volt a hétre :D Bőven. Főleg h bejelentette, h két hét múlva…..
Kicsit ma elkövettem a világ legnagyobb égését, de nem csak én :)Barátnőm kapott egy acer laptopot, szép kis gép meg minden. Na mivel alapból valami hulladék linpus linuxxal adták, raktam rá windózt, minden flottul ment. De van egy kis bibi :( A tácspad nem akar menni, driverek…..