Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Roteiro

2 bejegyzést írt és 100 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olyan jól kigondoltam valamit a következő videó elejére, de mikor neki akartam volna állni, akkor azzal kellett konfrontálódnom, hogy nem tudom, hogy csináljam meg. Azt hittem találok rá valamilyen megoldást, de nem sikerült. De hátha ti nektek jobban megy, úgyhogy kérném a…..
Hónapokkal ezelőtt vettem ezt a játékot, amelyet az igen kemény tv-sorozatról adaptáltak. A leírás a borítón igen jónak hangzott. Saját döntéseim alapján oldom meg az ügyeket, mocskosan vagy becsületesen. Hamisítok bizonyítékokat, lenyúlok pénzt, brutálisan vallatok…..
Sokan elküldték nekem ezt itt, hogy a City Interactive márkajelzés alatt megjelenik egy 'Sniper : Ghost Warrior' nevű játék és hogy ez a Mesterlövész folytatása. Megnéztem a trailert és nem egészen értem, hogy miért írjátok ezt? Nem vélek felfedezni különösebben…..
Természetesen utólag kiderült, hogy ez az Arcade Boxing (mint anno a HEAT) is ingyenes játék (csak ezt is átnevezték, elvileg Boxer's Story a neve), csak éppen itthon voltak olyan jófejek, hogy eladják sikersorozatként. Érdekes.Úgyhogy ha ki szeretnéd próbálni, tessék nyugodtan…..
Kezd már felbosszantani a játék. Most már szarakodtam épp eleget a hangprobléma miatt. Aztán egyszer hol felveszi rendesen, hol nem. Itt a kis bekukkantásban is recsegett valamiért, de itt pont nem olyan drámai még. Már pár rész fel van véve a videóhoz, de a hosszú hétvége alatt…..
A múltkori esetet még én rögzítettem a FIFA 06-ban, most 'mamusz' küldött valamit, amit a FIFA 10-ben látott. Ehhez igazából nincs mit hozzáfűzni, tessék megnézni  ..
Roteiro 2010.04.06 13:48:17
@Haami: jaja áá má tűkön ülök! :SSSS
Nos, jobb későn, mint soha. :)   Végre valahára itt vannak a pólók, amelyekre (legalábbis reakciók alapján) oly sokan vártatok. A Legend (L&C) webshoppal közreműködve csak erre a bazi nagy ronda GIF-re kell kattintanotok és már rendelhettek is. A GIF-ért elnézést,…..
A blog hivatalos kistesója a "Rossz PC Juniorok" egy jól megszervezett kis versenyt indított, ahol saját játékbemutatókkal (jó/rossz játék, teljesen mindegy) lehet nevezni és külön kategóriákban a legjobbak diadalmaskodnak. Úgyhogy ha eddig gondolkodtál azon, hogy…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2010.03.30 09:51:00
Kb 1 hét múlva lesz új videóm, ahol szerepel az a bizonyos bronzáriumos kopasz pasas. Legalábbis ő van a borítón, a játékban kissé kockásabb a feje ;) Egy olyan stílusú játék, amelyből már volt kettő, úgyhogy lesz összehasonlítási alapom. Vannak elég komikus dolgai, már…..
Halvány lila fingom sincs, hogy mi a játék lényege. De kb. 20 másodperc után nem is érdekelt  ..
Az ismert technikai okok miatt csak most tudott felkerülni az internetre...  A napokban lesz még egy kísérő bejegyzés a játékkal kapcsolatbanÉs az intrót újra köszönöm Valentinonak..
Welcome Egy kis türelmet... 2009.09.09 14:22:00
Ma valószínűleg már fentlesz a videó, csak kissebb technikai problémák akadtak fent! Türelmeteket kérjük szépen!  A Megértést köszönnyük! ..
Welcome Ízelítő 2009.09.06 13:49:00
A Játékrol... A játék amit befogunk mutatni egy taktikai FPS-lesz! Sok kritikát kapott különféle PC-s magazinoktol, mégis sokan szeretik, mint mi is. Ennek a játéknak már jött ki egy kiegészítője is, de ezelőtt volt már 3 része, mi a 4.részét fogjuk bemutatni Nektek!. A…..
Rossz PC játékok sorozat Hoppá 2009.09.02 20:23:45
Nem tudom mennyire publikus, vagy mennyire volt ez már a PC Guru honlapján/magazinban megemlítve, de megtudtam, hogy mi lesz a következő kiadás második ajándék játéka. ;)Kötelező vétel ;)Kis tipp: Én már bemutattam :P..
Roteiro 2009.09.02 21:30:21
@Katamori: én mesterlövészt, amerika titkos hadműveleteit, terminator 3, és LULA 3D-t jelölném meg!
Ilyen sem volt még és ez volt freddyné utolsó szereplése. A jövőben Otherworld-ösökkel remélem azért még sikerül rögzíteni egy menetet. A hangminőség sajnos olyan amilyen. Ez volt a Beach Soccer bejegyzésdömping utolsó fejezete ..
Az eddigi legrosszabb, de egyben legviccesebb focis játék, amivel valaha játszottam. Picit sármos is, olyan szánni való kis aranyos, aki bár próbálkozik, de kudarcot vall.  Közeljövőben lesznek még érdekességek a Beach Soccerrel kapcsolatban, plusz egy extra, amire eddig még…..
Pár hete készített velem egy elég részletes interjút. Ha valakit érdekel, itt elolvashatja. Még soha nem közölt infók vannak ott, legyen az bloggal kapcsolatos, vagy magánéleti.Jó szórakozást :)..
Azt már megtanultam, hogy Hollywood a hatás kedvéért az elvileg helyes orrról átállt a szájra, de lehet, hogy ez lesz az új nyerő praktika?Lockie vagyok. Az imént egy elég érdekes jelent játszódott le a GTA4 emben egy elgázolt embert a mentős a képen látható módon próbálta…..
Roteiro 2009.07.26 21:29:33
@Dep: Egyetértek.. nevetséges -.- mint vmi kis ovisok, akik örülnek hogyha először jutnak kajához ebédnél... Tiszta szánalom... Vagy csak spontán ekkora kockák, de az biztos, hogy tök szánalom!
A "Akik szerették a filmet, talán a játékot is megveszik és szerzünk kis pénzt" sorozat egyik epizódja.   Megint jó sokat kellett vágnom és még így is rekordhosszúságú. Esetleges hanghibákért elnézést Soundtrack: Prodigy - Mindfields ;…..
Roteiro 2009.07.01 12:21:52
Üdv mindenkinek! Valóban jó lett a vidi! Nemtom viszont a képminőség háát.. :S De tom, nem az a lényeg, nevettem rajta jókat xDD. Az eleje naon ütős lett! "a tököm" xD.
És mégegyszer kérlek titeket és bocsi a reklámozásért de mivel ez egy eléggé nézett blog engedjétek meg hogy a szerómat reklámozzam: Oldalunk
www.burning-rpg.atw.hu/ (ezt ne innen nyissátok meg, hanem másoljátok ki a honlapot és ugy)
scriptel,,,mod al,,,, pawno val foglalkozó embert keresünk...SA server aki ért a dologhoz jelentkezzen! És ha bevállik kap admin jogot! Kérlek aki tud segítsen! Köszönöm!
És meg egyszer: Jó lett a vidi! ;)
Aki nem tudná, miről van szó, a HEAT: Episode 1 videóimban neveztem el narancssárga emendemnek azokat a kis vakarcs lényeket, akik inkább szánalmasak, mint félelmetesek. Sikerük azóta töretlen, Ádám (alias Cyrax) készített újra egy videót róluk. Nem akarom lelőni a poént,…..
Roteiro 2009.06.30 14:41:29
kicsit off, sőt! De pls nézzétek meg ezt a SA szerót, em naon jó, és még csak jobb lesz!
www.burning-rpg.atw.hu
Az oldalon mindent megtaláltok amit tudni érdemes! Ha gond van írjatok a chatbe! Köszönöm!
Roteiro 2009.06.30 17:16:25
@Marcicerus: őőőőő próbáld még egyszer burning-rpg.atw.hu/
Egyébként köszönöm h senki nem totl le ezzel h egy szerót reklámozok! köszönöm!
Roteiro 2009.06.30 17:17:39
@Roteiro: megnéztem és tényleg nem jó... Ugy csináld h kimásolod az oldalt, me ha innen nyitod meg akk nem fogja behozni!
Éppen elkezdtük volna a forgatást, aztán... Jött a nagy döbbenet :P Nincs megjátszva semmi, az 5% felvett jelenet más dolgokból áll össze  Talpra is mindig lábat mondok. Hülye szokás UI: Jégkorszak 3: 3-D videókritikám. Ha érdekel valakit..